Valokuva-taustakuvia lastenhuoneen sisustuksessa: luomalla satu

Seinäpaperit lastenhuoneen sisustuksessa

Haluatko vaihtaa lastenhuoneen satuhan tai laittaa vauvan sängyn keskelle metsäpuhdistusta? Sitten sisustukseen käytetään tapettia, jonka valinta nykyaikaisissa myymälöissä on yksinkertaisesti valtava.

Valokuva Taustakuvat - erittäin valoisa ja näkyvä elementti minkä tahansa huoneen suunnittelusta, jolla voit visuaalisesti laajentaa tilaa, asettaa tunnelman, kehittää lapsen mielikuvitusta ja tuoda uusia värejä sisätilaan. Näyttää siltä, ​​että lastenhuoneen tapetti on hyvin yksinkertainen - valitsin kuvasta, jota piti ja liimasta seinälle. Itse asiassa valita oikea paikka heille ei ole niin helppoa, etenkin pienissä huoneistoissa.

Valitse viisaasti

Ensinnäkin sinun on muistettava, että lastenhuoneen taustakuva on elementti, joka on erottamattomasti yhteydessä koko huoneen sisätilaan. Tämä riippuvuus on erityisen havaittavissa huonekalujen järjestelyissä. Viime aikoihin asti Venäjällä emme pystyneet käyttämään oikein valokuvataustakuvia - pieniä asuntoja ja löytää seinää, joka ei ole täynnä kaappeja ja hyllyjä, hyvin vaikeaa. Suunnittelijan asiantuntijat kuitenkin vaativat - taustakuvasta, jossa on voimakas kuva, olisi käytettävä tyhjää tilaa.

Tässä huoneessa taustakuva asetettiin oikein, mikään ei estä niitä ja voit nähdä kaikki yksityiskohdat.

Valokuvien taustakuvien oikea järjestäminen lastenhuoneen sisätiloihin

Seuraavassa kuvassa on yleinen virhe - vaikka suurin osa kuvasta on nähtävissä, osa niistä on hyllyillä.

Valokuvien taustakuvien virheellinen käyttö lastenhuoneessa

Pienessä huoneessa on myös tyhjä seinä taustakuvaksi.

Seinäpaperit lastenhuoneen sisustuksessa

Joissakin huoneissa ei ole niin vaikeaa noudattaa tätä sääntöä, esimerkiksi sängyn takana oleva seinä ei ole yleensä käytössä, ja täällä ne näyttävät sopivilta.

Valokuva-seinäpaperit lastenhuoneessa

Toinen sana valokuvasi taustakuvien valinnasta ja käyttämisestä tulee ensimmäisestä - koko sisustus on harkittava etukäteen. Valitse huonekalut, tarvikkeet, urheiluympäristöt ja mieti miten järjestää ne. Ja vasta tämän jälkeen etene suoraan ostamalla taustakuvaa. Muuten, lastenhuoneen sisustuksessa olevat taustakuvat - erinomainen työkalu erilaisten pelisivukenttien luomiseen pelejä, nukkua tai luokkia varten. Lastenhuoneen kaksoset voidaan jakaa erikseen erillisiin toimiviin alueisiin kahdelle lapselle. Lastenhuoneen seuraavassa sisätilassa nukkumisalue korostuu valokuvakuvilla.

Säästäminen lastenhuoneessa käyttäen valokuva-taustakuvia
Säästäminen lastenhuoneessa käyttäen taustakuvaa

kolmanneksi Älä liioittele sitä kirkkaudella, koska teet lastenhuoneen, joten sinun pitäisi lähestyä tätä asiaa erittäin huolellisesti. Ehkä joissakin huoneissa, esimerkiksi tutkimuksessa tai olohuoneessa, kontrastikuva seinällä näyttää hyvältä, muttei missä lapsi elää. Valokuvakuvakkeet ovat niin vaikuttava elementti sisustuksessa, ja niiden kirkkaan värinen tekee kuvasta liian huomaamatonta ja jopa häiritsevää, mikä voi vaikuttaa haitallisesti vauvan tunnelmaan. Siksi on parempi valita valittujen kuvien sävyt.

Katso, kuinka aktiiviset kirkkaat punaiset seinät ympäröivät lapsen sängyn, lapsen tällaisessa ympäristössä on vaikea nukahtaa.

Väärä värivalikoima lastenhuoneen taustakuvaksi
Väärä värivalikoima lastenhuoneen taustakuvaksi

Mutta tässä huoneessa värit ovat lempeitä ja aurinkoisia, ne luovat houkuttelevuutta ja auttavat rauhoittumaan.

Oikea väri taustakuvaksi lastenhuoneessa
Oikea väriratkaisu tapeteille lastenhuoneessa

Suuri virhe, kun käytät valokuva-taustakuvia lastenhuoneessa on tällaisten piirustusten valinta, jossa on samantyyppisiä elementtejä, monotonia, joka toistaa koko seinän. Tämän tilanteen pahentamiseksi voidaan vain peittää tällainen taustakuva, ei vain yksi, vaan useita seiniä. Jos kuva on myös kirkas, huone painaa lapsen psyykeä, joka haittaa sen kehitystä ja huone tekee siitä epämukavan ja pelottavan.

Esimerkiksi tämän huoneen taustakuva ei ole vain liian tumma, mutta sisältää myös monia pieniä toistuvia elementtejä, jotka heikentävät hermostoa.

Väärä kuvan valinta taustakuvaksi lastenhuoneessa
Väärä kuvion valinta lastenhuoneen tapetille

neljänneksi ajattele valaistusta. Valokuva-taustakuvat voivat olla uskomattoman upeita, jos teet oikean kohdevalon kattoon tai suoraan seinälle.

Käytä lamppuja koristella tapettia lastenhuoneessa
Käytä lamppuja koristella tapettia lastenhuoneessa

Ja lopuksi viidenneksi, heijastavat päätyyppisiä tapettien lisävarusteita: leluja, tyynyjä, viittauksia sängyllä. Mutta älä liioittele, edes suosikki sarjakuvahahmosi voi kyllästyä, jos hautaa hänen kasvonsa kaikkialla! Seuraavassa kuvassa näkyy esimerkiksi huone, jossa on liikaa lisävarusteita.

Asusteiden virheellinen käyttö yhdessä lastenhuoneen sisätilojen kanssa
Asusteiden virheellinen käyttö yhdessä lastenhuoneen sisätilojen kanssa

Tässä on toinen vinkki: kun haluat elvyttää huoneen, liitä vaatteiden, lelujen ja lamppujen sovellutukset sopiville tapetoille, niin et voi vain katsoa kuvaa, vaan myös koskettaa sen yksityiskohtia.
Seinäpaperit voivat täydellisesti tukea huoneen tyyliä, esimerkiksi meren tyyliä oleva lastenhuone voidaan täydentää kuvaamalla merta, vedenalaista maailmaa.

lasten huone meren tyyliin
Lasten huone meren tyyliin

Kuinka huomioida lapsen luonne valittaessa valokuvataustat lastenhuoneeseen?

Kun valitset lastenhuoneen taustakuvan, on huomioitava paitsi sisustuksen lisäksi myös lapsen luonteen ominaispiirteet sekä hänen sukupuoli. On syytä ottaa vastuullinen lähestymistapa tontin valintaan ja miettiä, mitä persoonallisuuspiirteitä kasvatetaan lapsella tässä tai tuossa kuvassa.
Lasten tapetti poikia varten voi sisältää tarinoita, jotka keskittyvät maskuliinisuuteen, rohkeuteen ja voittoon. Piirustukset linnuista, ritareista ja eläimistä, jotka symboloivat vahvuutta ja aatelia (esimerkiksi leijonat) kannustavat tulevia miehiä pohtimaan todellisia arvoja. Lisää poikia kuin sarjakuvia kuvia erilaisista tekniikoista, matkasta ja tietysti taisteluista ja urheilusta. Ole varovainen - tarinat eivät saa olla aggressiivisia ja liian aktiivisia, jotta kuvat eivät riko lapsen oikeaa kehitystä.

Lasten tapetit poikien puolesta
Lasten tapetit poikien puolesta

Lasten tapetit tytöille ovat yleensä romanttisia ja hellä, usein vaaleanpunaisia ​​ja sinisiä sävyjä. Pääteemoja ovat prinsessat, satumaiset palatseja, söpöjä eläimiä ja nukkeja.

Vauva taustakuvat tytöille
Vauva taustakuvat tytöille

Teema, joka voi yhdistää molempien sukupuolten lapset, on tietysti luonto. Maalatut tai kuvatut eläimet, puut, kukat ja ruoho eivät jätä yhtä lapsia välinpitämättömäksi.

Seinäpaperit lastenhuoneen sisustuksessa
Seinäpaperit lastenhuoneen sisustuksessa

Jotkut tällaiset tapetit voidaan liittää useille seinille, kun esimerkiksi puun kruunun kuva sijaitsee vain katon alla, loput tilat ovat vapaat hyllyille tai pienelle kaappi.

Seinäpaperit lastenhuoneen sisustuksessa

Valokuvien taustakuvat lastenhuoneen sisustuksessa auttavat sinua luomaan koko maailman lapselle. Se, mitä se täyttää, riippuu valitsemastasi. Olkoon oikein!

Seuraavassa videossa näet esimerkin valokuvien taustakuvien oikeasta käytöstä lastenhuoneessa. Tuomme huomionne projektiin "Korjausoppilaitokset" - "Metsän reunalla"

Kodikku kotiisi!

Jos pidit artikkelia, jaa se ystäviesi kanssa napsauttamalla sosiaalisen verkoston kuvaketta.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − 11 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: