Valkaistu tammi (lattia, ovi, kalusteet) sisätiloissa

koti

Valkaistu tammi - melko uusi materiaali sisustuksessa, mutta sen suosio kasvaa nopeasti. Tähän mennessä valkaistu tammi lattiat hyvin muodikas, myös suosittu huonekalut valkaistu tammi ja sisäovet. Tästä syystä sisätiloissa on paljon kysymyksiä valkaistuvan tammen levittämisestä.

Tässä blogikirjoituksessa Koshkin Housen sisustussuunnittelusta tarkastelemme esimerkkejä siitä, mitä valkaistu tammi yhdistetään, ja missä sisätiloissa se parhaiten soveltuu.

Samanlainen kuin muu puu, valkaistu tammi on useita sävyjä.

Valkaistun tammen sävyt

Valkaistun tammen väri voi olla "vanhentunut" melko tumma ja myös melko vaalea (usein kutsutaan "arktinen tammi"), siinä on kellertävän harmaata sävyä, kellertävän harmaa. Joitakin valkaistu tammi sisältää erilainen lila-sävy. Sellaiset yksityiskohdat ovat tärkeitä harkitsemaan, valitsemalla sisäisen sisustuksen värimaailma ja valkoinen tammi.

Valkaistu tammi lattia

Valkaistu tammi on erittäin suosittu laminaatin ja parketin valmistuksessa, joten aloita analyysi lattiasta.

Lattiavalaistu tammi sopii sekä moderniin että perinteisiin. Mutta on tärkeää ottaa huomioon yksi vivahde: valkaistu tammi on voimakas tekstuuri, se on joustava, nukahtamaton. Valkaistun tammen harmaat sävyt lisäävät sitä vanhaan, aiheuttavat yhdistyksiä hankautumisen, vanhuuden, patinan kanssa.

Vanhentunut valkaistu tammi

Siksi jopa modernin "tyhjän" sisustus valkaistuvan tammen lattian avulla saa romanttisen vuosikerran, historiallisuuden, kuten myös sisustuksessa.

Valkaistu tammi lattia

On huomattava, että valkaistun tammen varjostus yhdistyy sisustuksen hallitseviin väreihin, sisätiloihin hallitsee lämpimät värit, joten valkaistun tammen varjo valitaan myös lämpimänä.
Sisätilat, joissa on vintage- tai klassisia muistoja täydellisesti yhdistetty valkaistu tammen lattiaan - jonka avulla sisätilat tuntuvat aitoudelta, poistavat juuri valmistetun kiillon, joka usein vaikeuttaa käsitystä jopa hyvin suunnitelluista sisätiloista.

Valkaistu tammi lattia

Valkaistun tammen kuvioitu pinta on joskus niin tarkoituksellista, kuten alla olevassa kuvassa. Tällainen parkettilevy, jolla on selkeä rakenne, tulisi käyttää sisustuksessa maalaismainen ja maalaistyyliin.

Valkaistu tammi lattia

Usein kysytään - mitä seinien ja huonekalujen väritys yhdistää lattian valkaistu tammi. Valkaistu tammi voidaan yhdistää melkein mihin tahansa sisätilaan, mikä tärkeintä - lattian sävy on valittava sisustuksen hallitsevan sävyn alla.

Valkaistu tammi lattia

Jos sisätila on valmistettu lämpimillä väreillä, valitse lämmin (kellertävä sävyt) valkaistu tammi. Jos sisätila on pastelli, vaalea, suositaan "nuhjuisia" sävyjä, jos sisätila on tiukka, kylmä - sinun on valittava harmaan lajikkeet.

beij dub 7

Valkaistun tammen ja sisustusvärien yhdistelmä

Paul valkaistu tammi on loistava valinta sisustuksestasi, jos haluat boudoir-kukkia tai vesivärejä. Valkaistun tammen lattia yhdistyy täydellisesti korostuksiin syvällä värillä - kirsikka, suklaa, smaragdi, sininen.
Lattian valkaistu tammi on hyvin yhdistetty syksyn sävyihin, hämmentyneillä ja kirkkailla syvällä.
Tietenkin vain nämä paletit soveltuvat kumppanit valkaistu tammi eivät ole loppuneet. Valkaistu tammen lattia on hyvin yhdistettävissä, mutta muista: valkaistun tammen lattian varjo ei saa olla ristiriidassa sisätilan vallitsevan sävyn kanssa.

Valkaistu tammi sisustuksessa

Valkaistu tammi

Katsokaamme nyt, miten huonekaluista yhdistyy valkaistu tammi sisustuksessa. Valkaistun tammen tehdyt kalusteet on valmistettu sekä klassisesta että modernista tyylistä, se täydentää täydellisesti monia värejä - tummasta syvyydestä vaaleaan pastelliin.

rozovaya spalnya 10

Useimmissa tapauksissa valkaistun tammen huonekalut asennetaan kevyiden seinien lähelle. Mutta tämä johtuu siitä, että kevyet kalusteet valitsevat yleensä kevyesti sisätiloihin.

areij dub 12

Valkaistun tammen huonekalut näyttävät hyviltä pimeissä huoneissa. Klassiset muodot ovat hyvin yhdistettyjä seinien kanssa vaaleissa sävyissä: vaaleanvihreä, kerma, vaaleansininen, valkoinen, vaaleanpunainen.
Kontrastiratkaisut - pimeiden seinien taustalla huonekalut valkaistu tammi- Sopii parhaiten sisustukseen moderniin tyyliin. Tällaiset ratkaisut ovat hyviä suurille huoneille - esimerkiksi, kuten alla olevasta kuvasta.

beenij-dub-14

On huomattava, että kontrasti puulajien sisustus näyttää paremmalta, jos lattia on tumma.
Kalliimpia ja harvinaisempia, mutta erittäin tyylikkäitä ratkaisuja voidaan kutsua huonekaluiksi valkaistuvan tammen tai huonekalujen rustiikiksi "vintageiksi". Alla olevassa kuvassa näkyy kylpyhuoneen sisustus, jossa on huonekaluista tehty valkaistu tammi, jossa on vintage-muistiinpanoja.

beenij-dub-15

Jos unelmoisit sisustuksen "antiikki" tai "vintage" -tyylistä, valitse sitten huonekalujen valkaistu tammi grayish-lila-sävyjä.

Sisäovet valkaistu tammi

Ja nyt tarkastelkaa esimerkkejä sisätiloista, joissa käytetään valkaistun tammen valmistettuja sisäoveja. Tähän mennessä tällainen päätös on yleistynyt. Jos haluat olla trendissä - valitse sisustettujen ovien valkaistu tammi.

beenij-dub-16

Mielenkiintoisin hetki, että kaikki ovat kiinnostuneita on, onko sisäovet yhdistettävä lattialle. Sisätilojen ja lattian yhdistelmä ei ole ennakkoedellytys, mutta valkaistu tammen tapauksessa on tärkeä vivahde. Tosiasia on se valkaistu tammi Vaatimaton huoneen yhtenäisyys. Valkaistu tammi ei hyväksy tekstistä ja väreistä "raznoboy", jolla esimerkiksi erinomainen tuhkapuuta.

Toisen tekstuurin lattia ja toinen väri valkaistuvan tammen oven vierestä voivat näyttää liian kirkkaalta tai karkealta tai jopa liian "uudelta". Tästä syystä valkaistun tammen sisäovet parantavat paremmin valkaistua tammen lattiaa ja käytetään painottomiin valoisisiin sisätiloihin. Tai käyttää oviin, joissa on vastakkaisia, hyvin tummia laatuja - esimerkiksi wenge. Semimers eivät ole sallittuja.

Valkaistu tammi seinillä ja katolla

Valkaistun tammen ystävät ompelevat seinät esimerkiksi tämäntyyppisen puun laminaatin kanssa, kuten esimerkiksi kuvan alapuolella. Siitä tulee erittäin mielenkiintoinen päätös budjetin varoista.

beenij-dub-17

Vielä ylivoimainen ratkaisu on Päätä valkaistu tammi katto.Yleensä tämä on oma merkityksensä - esimerkiksi ekotyyppisissä sisätiloissa usein leikkaavat katon puulla, mutta tämä suunnittelumenetelmä ei aina ole tarkoituksenmukaista. Ja mikä tärkeintä, leikkaa valkaistu tammi ja katto, ja lattia - erittäin tyhmä.

Alla olevassa kuvassa voit selvästi nähdä, että lattia näyttää paljon vaaleammalta kuin katto, koska se sattuu, koska valo putoaa eri tavoin kattoon ja lattiaan, lopulta ne näyttävät olevan eri värejä.

beenij-dub-18

Kodikku kotiisi!

Jos pidit tämän artikkelin vinkkejä, jaa se ystäviesi kanssa napsauttamalla sosiaalisen verkoston kuvaketta. Kiitos!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: