Kuinka laskeutua parvekkeella muovi-ikkunoilla?

Parvekkeen lasitus omilla kädillä

Lasituksen tärkein sääntö on toiminnan tarkka määritelmä. Ennen tätä, miten laskeutua parvekkeella muovi-ikkunoilla, On selvitettävä, millaista se kuuluu. Parvekkeet sijaitsevat seinistä, jotka eivät ole sivutukia, levyt, jotka levytyöt on asetettu kahdelle tai yhdelle sivuseinälle, on pienempi lasituspinta.

Laadullisesti, voit vain eristää parvekkeen, parvekkeella sinun täytyy eristää molemmat levyt, joiden kautta pää lämpöhäviö tapahtuu, asentaa lämmin lattia, lämmitys. Tuloksena on lämmin ottelupaketti auton hintaan - hyödyllinen alue pienenee, rakennusbudjetti kasvaa. Siksi parvekkeella riittää laittaa PVC: n liukuvat kehykset, koristella julkisivu ja sisäpuoli pitämällä keskimääräisen korjausbudjetin.

Valikoima muovisia ikkunoita parvekelasitusta varten

Asiantuntijoiden suositukset lasista parvekkeelle muoviset ikkunat auttavat valitsemaan optimaalisen kehyksen. Kääntöovet aukiasennossa omalla painollaan aiheuttavat koko rakenteen muodonmuutoksen:

 • pohja työntää vaipan ulos
 • yläosa vetää PVC-kehyksen sisään
 • työalue on tukossa
 • On vaikeaa käyttää vaatteiden kuivausrakenteita, joiden vuoksi parvekkeet syntyvät

Siksi lasin optimaalinen versio on liukuva rakenne.

Parvekkeen parvekkeella on omat kädet

Alumiinivahvisteinen muovi, jopa yhden kammion kaksoisikkunainen ikkuna painaa kolme kertaa enemmän kuin alumiinirakenteet. Metalliprofiilista valmistetulla pohjalla on kapea tukipinta, lujuusominaisuudet eivät riitä raskaiden rakenteiden asettamiseen. Siksi asiantuntijat suosittelevat uuden kalvon asentamista kevyestä betonista (laatta) tai tiilestä reunaan. Näin voit siirtää kaksinkertaisen ikkunan ikkunan tasoa, lisätä voimaa ja elämää:

 • Asennus ylälevyn reunaan johtaa betoniteräksen hakkuun
 • Muuraus on paljon jäykempi kuin standardi rintalevyrakenne kiskojen, nauhojen
 • Kehystyökalun tukialue kasvaa
 • Ankkurit kulkevat ensimmäisen tiilirivin läpi, ne haudataan 3 - 2 cm seuraavalle riville

Kun metallirakenteeseen kiinnitetään, rakenteella ei ole riittävää vakaata geometriaa, kehys voi siirtyä voimakkaista tuulikuormista, se voi pudota. Joustavuuden lisäämiseksi on vältettävä muita elementtejä, lisäosia. Yhteinen muovi / muovi on riittävän liikuteltava, mikä myös vähentää lasituksen suorituskykyominaisuuksia.

Parveke lasit omilla kädillä

Parvekkeiden panoraamaterassi on sopimaton, lukuun ottamatta yksinoikeudella sisustettuja asuntoja, joissa on lisätty tämä alue toimivaan huoneeseen. Korjausbudjetin lisäämisen lisäksi lämpöhäviö kaksinkertaisen ikkunan läpi ei tuota panoraamakehysten edut.

Laadukkaiden lasien materiaalien tärkeimmät vaatimukset:

 • profiilin leveys - vähintään 7 cm
 • eristyslasi leveys - 4 cm
 • tiivistys - jatkuvasti levyn reunan ympäri elastisesta materiaalista
 • lisävarusteet - vain korkealaatuinen, kiinteästi kiinnitetty runkoon, runko, jossa säätömahdollisuus
 • vasteelementit - venttiilin jokaisessa avautumisessa on vähintään 5 kappaletta liukusäätimiä varten, jotta varmistetaan, ettei jäämiä ole
 • laajennusprofiilien puute - kukin heikentää rakentamisen resurssia 3 - 2 vuotta

Jos kaikki ehdot täyttyvät, noudatetaan tarvittavaa yhdistelmää vähimmäisrakennuksen budjetista suurimman resurssin kanssa.

Parvekelasituksen tekniikka muovisten ikkunoiden kanssa

Ensimmäisessä vaiheessa sinun on mitattava työtila, tehtävä projekti. Sopiva tavallinen luonnos, joka soveltuu selkeyttämään mallin tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • useita osia - pituus standardi parvekkeet 6 m, suunnittelu tällaisen pituus on vaikea nostaa portaita, kiristä köydet ylempiin kerroksiin myös ongelmallista, mutta eturunko tai leikellä puoli (3 + 3 metriä sisäänkäyntiä, joilla on laaja laskua), tai jaettuna kolme osaa (2 sivurajaa 2,25 m, keskipitkän ja puolen metrin syvennys)
 • laskee, montako kaksinkertaiset ikkunat, lisää - pituus eturungon on perinteisesti jaettu 8 osaan, jos sivut hyllyt on suunniteltu, on järkevämpää tehdä sivuosan vieressä vasemmalla, oikealla edessä rungon osat kuuro (sandwich-elementit), loput lasi
 • avaamismekanismi - muotoilun pitäisi mahdollistaa ulkopinnan ja vaipan vuorauksen helppo puhdistaminen, joten avausläpät yleensä vaihtelevat ei-avautuvien ikkunoiden tai sokeiden osien kanssa

Sivurakenteiden ulkopinta jää usein käyttämättä. Sivuhyllyjen puuttuessa sivuläpät voidaan kääntää, koska liukusäätimet eivät ole paikallaan. Rakenteessa olevien liukuvien läppien asennus ei tässä tapauksessa riipu yksittäisten kehysten purkamisen tyypistä.

Parvekkeen lasittaminen omilla käsissänne

Mitattaessa rakenteen lopullinen koko on otettava huomioon:

 • teknologian puutteita sivuja pitkin - 2 cm: (vain lasituksen lasitus, kun kehys on niiden seinien vieressä), tai kokonaan poissa (parvekkeilla kehyksen vierekkäin takaisin takaisin)
 • alempi asennusvälys - kehyksen ja vaipan välisen etäisyyden on oltava 15 mm: n etäisyydellä lohkon kannattimesta, joka on kaksinkertainen rakennuksen kalvon vakiotoimintaan asennettuna
 • ylempi asennusvälys on vähintään 3 cm kapeimmassa osassa (todellinen ylälevyille ilman vaakasuoraa tasoa)

Ennen lasin parveketta muovi-ikkunoilla on tarpeen valmistaa tukipinnat. Nykyinen kaide voidaan katkaista USM: llä ("bulgariaksi") tai vasemmalle kiinnittämiseksi ulkovaippojen tankoihin. Rakenteen painon pienentämiseksi parannelevyn käyttöiän lisääminen on suositeltavaa käyttää vaahtobetonilaattoja raskaiden tiilien sijaan, sillä niillä on luonteenomaista se, että laastin seos on taloudellisesti käyttökelpoinen ja pintojen ihanteellinen geometria. Itsestään valmistetun muurauksen helpottamiseksi suositellaan seuraavia tekniikoita:

 • levyn reunassa tai lähelle rungon metallirakenteita, profiili asennetaan alempaan levyyn, jonka leveys mahdollistaa PGP-levyn täydellisen sijoittamisen
 • Ensimmäinen rivi on asennettu profiiliin, mikä helpottaa kohdistamista
 • Seuraavat rivit on asennettu pystysuoralla lohkolla lohkon lattiaan kulmissa

Parvekkeen lasitus omalla kädellä

Seuraavassa vaiheessa suojuksen ulkopinta peitetään. Tätä varten käytetään yleensä materiaaleja:

 • sivuraide - korkea taiteellinen arvo, resurssi, ylläpidettävyys
 • Profiililevyt - demokraattiset kustannukset, nopea asennus, julkisivuhahmojen keskimääräinen esteettisyys

Valmis rakenne nousee lattialle, kerätään tasaiselle alustalle. Vertikaalisten säätöjen korkeuden (PVC-päällysteen) pitäisi olla pienempi kuin aukon korkeus kahdelle tekniselle aukolle (30 + 15 mm betoni tai 30 + 30 mm tiilet). Niiden alapuolella polymeerikiilat ovat pakollisia.

Kehyksen kiinnittäminen puisille kiiloille ei ole sallittu niiden kuivaamisen, halkeilun aikana jaksottaisten tuulikuormien, kosteuden muutosten ja ilman lämpötilan vuoksi.

Parveke lasit omilla käsillään

Kehyksen laadullinen kiinnitys saavutetaan vain suoralla kiinnityspisteellä. Vahvistetut levyt, joissa on useita itsekierteittäviä ruuveja (hajautettu kuorma), sallitaan vain vaikeissa tapauksissa. Käytännössä pitkät ankkurit kiinnittävät kehyksen alaosan korvasuojan muuraukseen, ylemmät levyt siirtävät kiinnityspisteet sisäänpäin levyn reunasta. Seuraavan ankkurin syvyyttä suositellaan riippuen kalvon muurausmateriaalista:

 • betoni - 4 cm
 • tiili - 6 cm (paras vaihtoehto on siirtää ylimmän rivin tiilet lävistämällä seuraavaan riviin 3- 2 cm: n päähän)

Kiinnityslevyillä sallitaan rakenteen väliaikainen kiinnitys lujitetuille laakerilevyille. On suositeltavaa asentaa PVC-runko ilman kehyksiä, vaikkakin monet palveluntarjoajat kiinnittävät kokoonpanoa varmistaakseen, että kiinnitysvaahto ei johda kehyksen muodonmuutokseen, kun tilavuus kasvaa. Oikean vaahdotuksen tekniikka PVC-kehyksen asennuksen jälkeen on seuraava:

 • ulkopinnan täyttö
 • keskikumia
 • vaahto täyttää sisäpuolella

Vain tässä tapauksessa ei ole huokosia vaahdon sisällä, luolissa, mikä mitätöi koko rakennuksen lämpöeristyksen vaikutuksen. Suurten määrien kertaluonteinen täyttö on väärä.

Parvekkeen lasittaminen omalla käsi-tiivisteellä

Merkittävät läppä mitat (yli 90 cm) lisätään tukipylväitä rakenteen keskelle.

Parvekelasien lämpöpiiri

Ennen lasin parveketta muovi-ikkunoiden kanssa ei ole tarpeetonta tutustua lämpöhäviöihin, joka syntyy väistämättä itse asennuksen virheistä. Parapet tuottaa yleensä PVC: n laajemman profiilin, rakenteen sisäpuolella on ikkunahylsys, ulkona on asennettu normaaliin vedenpoistoon. Viimeiset kaksi elementtiä ovat asunnon jatkuvan lämpöpiirin heikoimmat osat.

Jos kehykset ovat väärin asennettuina, niihin syntyy kylmiä siltoja. Normien SNiP, jonka asiantuntijat ovat kehittäneet, on ainutlaatuinen järjestelmä PVC-kehysten asentamiseksi - rungon syrjäytyminen sisäpuolella, kun rungon taso tasoittuu rintakehän sisäpinnalla.

Parveke lasia valmis

Tässä tapauksessa ylimääräinen vaahtokerros ikkuna-ikkunan alle riittää eliminoimaan kokonaan kylmäsillan, jotta vältetään ikkunaristikon sisäpuolisen jäätymisen.

Vaihtoehdot lasin suunnittelulle muovisilla parvekeikkunoilla

Asiantuntijoiden suositukset, miten parvekkeelle laskeutuvat muovi-ikkunat, suunnittelun alalla, helppo käyttö mahdollistaa optimaalisen rakenteen valitsemisen tiettyjen käyttöolosuhteiden mukaan. Lasiin on useita vaihtoehtoja:

 • suora - vaipan ulkopintojen pystysuora, PVC-runko
 • jotka on tehty - parvekkeen avaruuskannattimien koteloon on kiinnitetty metallista (nurkkaan tai neliöputkeen), rakenteen yläosa tulee ikkunapylvääksi, ulkokehän taso on kulmassa

Parvekkeen lasitus omilla kädillä

 • yhdistetty - yläosa poistetaan, alempi taso on pystysuorassa

Parveke lasitus omilla käsillä tiili

Etälasien etuna on lisätä huoneen työskentelyä. Haittana on rakenteen heikkeneminen - huomattavien tuulikuormien ansiosta runko voi pudota sisälle, voimakkaat vedot, joihin liittyy spontaani särmäys lehtineen - ulospäin.

Suora rakenne katsotaan kestävämmäksi, sillä on mukava muotoilu, joka säilyttää julkisivun yleisen ulkoasun. Yhdistetyt rakenteet vaativat vuoriin suuria kustannuksia, koska alkuperäinen muoto erottuu terävästi ulkoseinän muiden elementtien kanssa keskittyy itsestään ja vaatii korkealaatuisen koristeen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: