Typer og påføring av fliser fra gummi krummer

Gummi fliser

Tile fra gummi krummer har blitt en kjent egenskap av lekeplasser, idrettsplasser og rekreasjonsområder. Unike ytelsesegenskaper av materialet tillater det å brukes på ethvert sted hvor holdbarhet, holdbarhet og styrke er påkrevd.

Nylig har forbrukerne kjøpt et deksel for å arrangere hageveier, terrasser eller arbors. Du kan bruke gummifliser og til utforming av garasjer, verksteder og andre tekniske lokaler.

Typer fliser fra gummi krummer

Til dags dato tilbyr produsenter 2 typer belegg basert på gummiflis:

  • moduler i form av firkanter eller rektangler;
  • stykke for stykke.

Den førstnevnte har ikke høy estetikk, så de brukes hovedsakelig til å dekke gulv i industrielle lokaler. Utvendig ligner modulene de vanlige elastiske matter av grå eller svart. Produksjonen av gummifliser i form av moduler innebærer 2 teknologiske prosesser:

  • Produksjonen av en enkelt nett av homogen masse;
  • dele lerretet i stykker.

Til tross for den monotone upretensiøse utformingen, håndterer belegget av denne arten de oppgavene som er tildelt den.

Farger av gummifliser

En del av dekk er mer interessant fra et estetisk synspunkt, da det har flere varianter av utførelse. Til dags dato er ett stykke flis i form av kvadrater, sekskanter, barer, etc. Det er svært omfattende fargespekter: .. Bruk av moderne fargestoffer produserer et materiale av nesten alle farger og skygge.

Fliser av gummirasp kan ha en annen struktur: .. Glatt, løs, grov, simulere overflaten av sand eller jord, etc. På grunn av dette, kan anvendes for dekorasjon av hagestier eller som gulv av små arkitektoniske former i landskapet utformingen av en hvilken som helst type.

Naturlige og kunstige fliser

Avhengig av råmaterialene som brukes i produksjonen, kan gummiplater være naturlige og syntetiske. Den førstnevnte er oppnådd som et resultat av gummibehandling. Kroshka, laget på denne måten, preges av sin økologiske kompatibilitet, hypoallergenicitet, naturlighet, men det er ganske dyrt. En forbruker med begrensede økonomiske ressurser vil ikke kunne kjøpe slikt materiale for utformingen av et forsted eller et verksted.

Kunstige fliser er produsert av syntetisk gummi, laget som et resultat av kjemisk syntese fra uorganiske forbindelser (butadien-styren, isopren, etc.). Oftest er grunnlaget for produksjon av gummipumpeplater slitte bildekk. Siden deres egenskaper er underlagt økte krav til styrke og pålitelighet, oppnår sekundærmaterialet også forbedrede egenskaper.

Tilealternativer

Teknologisk prosess involverer resirkulering dekk inn i små flak, etterfulgt av tilsetning av polyuretan-bindemidler og pigmenter og blande til en homogen, viskøs masse. Etter tørking oppnår stoffet et fleksibelt og elastisk belegg som ikke er lett mekanisk påvirket.

Krav til legging av fliser

Kvaliteten på flis laget av gummiflis gjør at den kan brukes på nesten alle overflater. Det kan være:

  • åpen bakke;
  • betong;
  • sand;
  • bulk belegg;
  • kryssfinér;
  • sement-sandrør, etc.

Da materialet er fuktighet og ikke påvirkes av aggressive miljøforhold (innbefattende spredning av mugg og jordslag), kan det brukes praktisk talt hvilken som helst grunn. Hovedbetingelsen - overflaten skal være flat og ikke ha visuelt bestemte høydeforskjeller.

legging

Manglende overholdelse av anbefalingen vil føre til at sporene, gulvet eller dekket på nettstedet ikke ser estetisk ut og ikke overholder sikkerhetsforskriften. Ta foten bak den fremspringende delen av elementet og høsten, noe som kan føre til skade, kan både en voksen og et barn.

Ideell er en flis av gummiflis, lagt på et betongfundament. Denne dekningen brukes ofte til å utstyre området foran garasjen og dekorere inngangen. Ved hjelp av å fullføre alle områdene i forstadsområdet (inngangen til portene, stiene, gulvbelegg på terrassen og arbors), vil det samme materialet bli observert i samme stil, noe som vil gi det et fullstendig raffinert utseende.

Teknologien om å legge materialet ut av gummi, avhenger av typen av substratet. Installasjon av moduler ser enklere ut enn montering av stykkeelementer. Før arbeidet må du kontrollere tilstanden til tøffe gulv, om nødvendig bytte ut rotte deler eller til og med underlaget. Hvis manglene på gulvene er ubetydelige, anbefaler eksperter å bruke en blanding av ikke-sement-sand og spesielle selvnivellerende blandinger. De tørker raskere og krever ikke bruk av spesialverktøy.

Når du legger moduler eller fliser på bunnen av tre, er det ønskelig å dekke det med laminert kryssfiner eller annet fuktresistent arkmateriale.

Prosessen med legging av fliser

Uansett formålet med gummifliser (for spor, pads eller innvendig arbeid), er hver modul eller stykke utstyrt med spesielle puslespill. Under installasjonen passer deler av låsen inn i hverandre, noe som eliminerer behovet for ekstra festemidler.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: