Typer og anvendelse af fliser fra gummikrumber

Gummi fliser

Flise fra gummikrummer er blevet en kendt egenskab af legepladser, sportsbaner og rekreative områder. Materialets unikke præstationsegenskaber gør det muligt at bruge det på ethvert sted, hvor holdbarhed, holdbarhed og styrke er påkrævet.

For nylig køber forbrugerne et dæk til at arrangere havestier, terrasser eller arbors. Du kan bruge gummifliser og til design af garager, værksteder og andre tekniske lokaler.

Typer af fliser fra gummikrumber

Til dato tilbyder producenterne 2 typer af belægninger baseret på gummiflis:

  • moduler i form af firkanter eller rektangler
  • stykke for stykke.

Den førstnævnte har ikke en høj æstetik, så de bruges hovedsagelig til at dække gulve i industrielle lokaler. Udvendigt ligner modulerne de sædvanlige elastiske måtter af grå eller sort. Produktionen af ​​gummifliser i form af moduler indebærer 2 teknologiske processer:

  • Fremstillingen af ​​en enkelt web af homogen masse
  • opdele lærredet i stykker.

På trods af det monotone uhøjtidelige design klare overtrækningen af ​​denne art perfekt med de opgaver, der er tildelt den.

Farver af gummi fliser

Belægning emnet er mere interessant fra det æstetisk synspunkt, da det har flere varianter. Til dato er ét stykke flise lavet i form af kvadrater, sekskanter, barer, etc. Det er meget omfattende farveskala: .. Brugen af ​​moderne farvestoffer producerer et materiale med stort set alle farver og skygge.

Fliser lavet af gummigranulat kan have en anden tekstur: .. Glat, løs, ru, der simulerer overfladen af ​​sand eller jord mv På grund af dette, det kan bruges til dekoration af havegange eller som gulvbelægning af små arkitektoniske former i landskabet design af enhver stil.

Naturlige og kunstige fliser

Afhængigt af de råmaterialer, der anvendes i produktionen, kan gummiplader være naturlige og syntetiske. Den førstnævnte opnås som et resultat af gummibearbejdning. Kroshka, der fremstilles på denne måde, kendetegnes af dets økologiske kompatibilitet, hypoallergenicitet, naturlighed, men det er ret dyrt. En forbruger med begrænsede økonomiske ressourcer vil ikke være i stand til at købe sådant materiale til design af et forstædersted eller værksted.

Kunstige fliser er fremstillet af syntetisk gummi, fremstillet ved den kemiske syntese af uorganiske forbindelser (butadien-styren, isopren og lignende. D.). Oftest grundlaget for produktion af fliser fra krummen gummi er slidt dæk. Eftersom deres karakteristika øget krav til holdbarhed og pålidelighed, og den sekundære materiale erhverver forbedrede egenskaber.

Tile muligheder

Den teknologiske proces indebærer behandling af dæk i fine smuler, den efterfølgende tilsætning af polyurethanbindemidler og farvende pigmenter og blanding i en homogen viskøs masse. Efter tørring opnår stoffet en fleksibel og elastisk belægning, der ikke er let mekanisk påvirket.

Krav til lægning af fliser

Kvaliteten af ​​flisen lavet af gummiprodukter gør det muligt at anvende det på næsten enhver overflade. Det kan være:

  • åben grund;
  • beton;
  • sand;
  • bulk belægning;
  • krydsfiner;
  • cement-sandplade mv.

Da materialet ikke trænger ind i fugt og ikke er modtageligt for indflydelsen af ​​aggressive miljøforhold (herunder spredning af skimmelsvamp og svamp), kan den bruges af næsten enhver grund. Hovedbetingelsen - overfladen skal være flad og ikke have visuelt bestemte højdeforskelle.

æglæggende

Manglende overholdelse af anbefalingen vil medføre, at sporene, gulvet eller dækningen af ​​hjemmesiden ikke ser æstetisk ud og overholder ikke sikkerhedsforskrifterne. Hæk din fod bag den fremspringende del af elementet og faldet, hvilket kan føre til skade, kan både en voksen og et barn.

Ideel ser fliser af krummen gummi, lagt på betonfundament. Ofte er denne belægning bruges til dekoration garagen område før indgangen og registrering. Med finish alle zoner forstadsområde (låst til portene, løbere, og gulv terrasse dorne) identiske billeder landskabspleje vil blive observeret i samme stil, som vil give det et færdigt raffineret udseende.

Teknologien til at lægge materialet ud af gummi afhænger af substratets type. Installation af moduler ser enklere ud end montering af stykkeelementer. Før arbejdet skal du omhyggeligt kontrollere tilstanden af ​​hårde gulve, om nødvendigt udskifte rotte dele eller endog bunden. Hvis gulvets mangler er ubetydelige, anbefaler eksperter at bruge en blanding af ikke-cement-sand og specielle selvnivellerende blandinger. De tørrer hurtigere og kræver ikke brug af specialværktøjer.

Når der lægges moduler eller fliser på bunden af ​​træ, er det ønskeligt at dække det med lamineret krydsfiner eller andet fugtfast materiale.

Processen med at lægge fliser

Uanset hvilke formål gummi fliser (for sporene, områder eller ombygnings-), hvor hvert modul stykke eller element er udstyret med specielle forbindelser fremstillet ifølge princippet om et puslespil. Under installation af låsen ind i hinanden, hvilket eliminerer behovet for yderligere fastgørelsesmidler.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 35 = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: