Når skal du rengjøre vinter hvitløk

Høsting av vinter hvitløk

Hvitløk er et veldig populært produkt, det er flott for ulike retter og er i stand til å forbedre sin smak. Derfor er mange bønder og husholdninger interessert i spørsmålet om når du skal vaske hvitløk vinter.

Når er det vanlig å rengjøre vinter hvitløk?

Vinter hvitløk er vanligvis plantet for vinteren, mens graven skal bestemmes uavhengig, styrt av visse tegn. En av de vanligste tegnene på at det er på tide å grave ut hvitløk er den gule fargen på de øvre bladene, samt tørking av de nedre bladene av hvitløk. I moden hvitløk er hodet vanligvis tett, og dentiklene er godt skilt fra hverandre.

I tillegg er det også andre tegn på modning av hvitløk. Du kan fokusere på hvitløkens piler. Hvis de begynte å rette seg, så er dette et tegn på at du kan begynne å grave ut hvitløk. Men det skal huskes at denne funksjonen har en snag. Faktum er at ikke alltid i hagen dyrkes ren hvitløk, som kan se likevel ut, men den tilhører forskjellige karakterer, hvor modningen ikke alltid faller sammen. Det viser seg at selv om du forlater noen få kontrollhendelser, vil rettning ikke garantere at all hvitløk på stedet blir moden. Det viser seg at det ikke alltid er mulig å svare på spørsmålet, når du griser ut hvitløk vinteren, ved hjelp av pilens observasjon. Piler er bare gode hvis du vet at hvitløk av en slags vokser på hagen din, og ikke forskjellige varianter, som det ofte skjer.

Modning av vinter hvitløk
I moden hvitløk er hodet vanligvis tett, og dentiklene er godt skilt fra hverandre

Derfor er det best å navigere bladene, som allerede nevnt ovenfor. Når hvitløk er moden, faller bladene til bakken og blir gul. Denne funksjonen sparer deg for problemer med forskjellige karakterer. Hvis du ser gule hvitløksblad som har falt til bakken, er dette et sikkert tegn på at slik hvitløk sikkert kan begynne å grave.

Det er veldig viktig å ikke gå glipp av øyeblikket når høsting av vinter hvitløk, da det er en ganske stor risiko, som har en rekke ubehagelige konsekvenser:

  1. Hvitløk kan være løs, myk og miste smaken.
  2. Det er en mulighet for at hvitløk begynner å vokse igjen, dette vil etter hvert føre til tap av alle dens egenskaper og gjøre det uegnet til forbruk.

I så fall, hvis du legger merke til de viktigste funksjonene i hvitløk modning, men er ikke helt sikker på om å starte ham rydde opp, kan du gå frem som følger: grave noen hoder av hvitløk fra forskjellige steder til nettstedet ditt, og sjekke status på sine skalaer. Hvis skalaene er sterke, kan du trygt begynne å høste hvitløk.

Hvordan grave vinter hvitløk?

For å grave hvitløk var så enkelt som mulig, er det best å gjøre dette i tørt vær for å unngå å stikke mye jord på hvitløklaging. Jorden vil i hvert fall holde seg til hvitløk, så ikke glem å bli kvitt den, for dette bør du riste hvitløk, eller fjerne bakken med den med hendene.

Etter høsting av hele avlingen må du sette hvitløkene tørke. I de fleste tilfeller skal hvitløk tørkes sammen med toppene, og etter 7-10 dager blir det avskåret. Tørking hvitløk er nødvendig i et ventilert rom, slike forhold er mest gunstige.

Forresten, topper av hvitløk i noen tilfeller ikke kuttet, gjør det når de ønsker å veve flettene på hans eller bunter, som kan tjene som en meget god dekorative pryd for kjøkkenet. Hvis du ønsker å gjøre deg et smykke som vil gi ditt kjøkken hvitløk smak, bør du velge det nødvendige antall chesnochin og la ca 10 cm av løvverk, og alt annet for å kutte.

Tørking av vinterhvete
I de fleste tilfeller er hvitløk satt sammen med toppen

Regler for lagring av hvitløk

For å holde hvitløk så lenge som mulig og ikke miste egenskapene, bør du være oppmerksom på de viktige punktene:

  • Hvis du bruker hvitløk til mat, lagrer du det bedre ved en temperatur på 1-200 C;
  • hvitløk, som du planlegger å sette på frø, er det verdt å lagre ved en temperatur på 0S.

Under lagring av hvitløk bør ikke bli glemt at det også er underlagt alle slags sykdommer og skadedyr, så i tilfelle av bruk av det i maten du må prøve å bruke den første lille hodet, og deretter til mellomstore og store, fordi mer er bedre holdt, og små tørker raskt og bli uegnet til forbruk.

Resultatet

Nå vet du nøyaktig når du skal grave ut vinter hvitløk, og om nødvendig kan du alltid bestemme tidspunktet da dette skal gjøres. Også, ved å bruke informasjonen i denne artikkelen, kan du tørke den ordentlig og lagre den.

Lagring av vinter hvitløk
Oppbevar hvitløk ved en temperatur på 0 til 20 grader

Du kan til og med lage spesielle boller hvitløk, som kan bli en utmerket dekorasjon av kjøkkenet ditt, samt fylle det med praktfulle dufter. Så gjerne å plante hvitløk, som det er en fantastisk plante, som ikke bare kan gi retter interessant smak, men har også et meget stort antall av næringsstoffer og kan være et utmerket verktøy i behandlingen av forkjølelse og mange andre sykdommer er svært ubehagelig. Også, hvitløk kan kvitte kroppen din med alle slags parasitter, noe som er en annen fantastisk egenskap ved denne fantastiske grønnsaken.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 8 = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: