Hvornår skal du rengøre vinter hvidløg

Høst af vinter hvidløg

Hvidløg er et meget populært produkt, det er fantastisk til forskellige retter og er i stand til at forbedre deres smag. Derfor er mange landmænd og husstande interesserede i spørgsmålet om hvornår man skal rense hvidløg vinteren.

Hvornår er det sædvanligt at rengøre vinter hvidløg?

Vinter hvidløg er normalt plantet til vinteren, mens gravetiden skal bestemmes uafhængigt, styret af visse tegn. Et af de mest almindelige tegn på, at det er tid til at grave hvidløgene ud, er den gule farve på de øverste blade samt tørring af de nederste blade af hvidløg. I moden hvidløg er hovedet normalt tæt, og dentiklene er godt adskilt fra hinanden.

Derudover er der også andre tegn på modning af hvidløg. Du kan fokusere på hvidløgs pilene. Hvis de begyndte at rette sig, så er dette et tegn på, at du kan begynde at grave hvidløg ud. Men det skal huskes, at denne funktion har en snag. Faktum er, at ikke altid i haven dyrkes ren hvidløg, der kan se det samme ud, men det tilhører forskellige kvaliteter, hvis modning ikke altid falder sammen. Det viser sig, at selv hvis du lader et par kontrol pile, deres glatning stadig ikke garantere, at hele hvidløg i området vil være modne. Det viser sig, at det ikke altid ved at observere pilen, kan du besvare spørgsmålet, når grave vinter hvidløg. Pile er kun gode, hvis du helt sikkert ved, at hvidløg af en slags vokser på din have og ikke forskellige sorter, som det ofte sker.

Modning af vinter hvidløg
I moden hvidløg er hovedet normalt tæt, og dentiklene er godt adskilt fra hinanden

Derfor er det bedst at navigere bladene, som allerede nævnt ovenfor. Når hvidløget er modent, falder dets blade til jorden og bliver gule. Denne funktion gemmer dig fra problemer med forskellige karakterer. Hvis du ser gule hvidløg, der er faldet til jorden, er det et sikkert tegn på, at sådan hvidløg sikkert kan begynde at grave.

Det er meget vigtigt ikke at gå glip af det øjeblik, hvornår der høstes vinter hvidløg, da der er en ret stor risiko, som har en række ubehagelige konsekvenser:

  1. Hvidløg kan være løs, blød og miste sin smag.
  2. Der er en mulighed for, at hvidløg vil begynde at vokse igen, dette vil i sidste ende føre til tab af alle dens egenskaber og gøre det uegnet til forbrug.

I så fald, hvis du bemærker de vigtigste elementer i hvidløg modning, men er ikke helt sikker på, om at starte ham rydde op, kan du gøre følgende: grave et par hoveder af hvidløg fra forskellige steder på dit websted og kontrollere status for sine skalaer. Hvis dens skalaer er stærke, så kan du sikkert begynde at høste hvidløg.

Hvordan grave vinter hvidløg?

For at grave hvidløg var så simpelt som muligt, er det bedst at gøre dette i tørt vejr for at undgå at lægge meget jord på hvidløgs madlavning. Jorden vil under alle omstændigheder holde sig til hvidløg, så glem ikke at slippe af med det, for det skal du ryste hvidløg eller fjerne jorden med det med dine hænder.

Efter høst af hele afgrøden skal du sætte hvidløgene tørre. I de fleste tilfælde skal hvidløgene tørres sammen med toppe, og efter 7-10 dage er det afskåret. Tørring hvidløg er nødvendig i et ventileret rum, sådanne betingelser er mest gunstige.

Forresten er hvidløgets top i nogle tilfælde ikke afskåret, de gør det, når de vil væve fletninger eller bundter, der kan tjene som et meget godt dekorativt ornament til køkkenet. Hvis du vil lave dig et sådant ornament, der vil give dit køkken en hvidløgsmag, skal du tage den nødvendige mængde hvidløg og efterlade ca. 10 cm blade og skære resten.

Tørring af vinterhvede
I de fleste tilfælde er hvidløgene sat sammen med toppe

Regler for opbevaring af hvidløg

For at holde hvidløg så længe som muligt og ikke miste dets egenskaber, skal du være opmærksom på de vigtige punkter:

  • hvis du bruger hvidløg til mad, så gem det bedre ved en temperatur på 1-200 C;
  • hvidløg, som du planlægger at lægge på frø, er det værd at opbevare ved en temperatur på 0S.

Under opbevaring af hvidløg bør ikke glemmes, at det også er underlagt alle mulige sygdomme og skadedyr, så i tilfælde af brug af det i den mad, du har brug for at forsøge at bruge den første lille hoved, og derefter til mellemstore og store, fordi mere er bedre holdes, og lille tør hurtigt og blive uegnet til forbrug.

Resultatet

Nu ved du præcis, hvornår man skal grave vinterhvidløg ud, og om nødvendigt kan man altid bestemme, hvornår dette skal ske. Ved hjælp af oplysningerne i denne artikel kan du også tørre det korrekt og gemme det.

Opbevaring af vinter hvidløg
Opbevar hvidløg ved en temperatur på 0 til 20 grader

Du kan endda lave specielle bundter hvidløg, som kan blive en fremragende udsmykning af dit køkken, samt fylde det med storslåede dufte. Så er du velkommen til at plante hvidløg, da det er en storslået anlæg, som ikke alene kan give dine retter interessant smag, men har også et meget stort antal af næringsstoffer og kan være et udmærket redskab i behandlingen af ​​forkølelse og mange andre sygdomme er ekstremt ubehageligt. Også hvidløg kan befri din krop af alle slags parasitter, hvilket er en anden vidunderlig egenskab af denne vidunderlige grøntsag.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: