Hvordan plante agurker i en spand, og hvad er det for dette, er det nødvendigt at forberede

Ogrutsy

Kan jeg lægge agurker i en spand? Dette problem er af interesse for mange begyndende vegetabilske producenter, der har stødt på en mangel på jord på grunden eller i drivhuset. De forsøger at finde flere områder til at plante forskellige planter og anvende forskellige måder til dette. Planter dyrkes ikke kun i spande, men også i poser, fylder dem med en næringsblanding og laver huller til plantning, vækst og vanding.

Agurker er en forholdsvis lunefuld kultur, og for at få dem til at bære frugt, skal de skabe særlige forhold. Agurker i spande kan vokse, men på piske kan der kun være dampe eller frugter, de bliver små og deformerede. For at forhindre dette sker, skal du nøje følge reglerne for dyrkning af agurker.

Sådan forbereder du dig på plantning

Frø af agurker til plantning i spande skal vælges omhyggeligt. Tag frøene af højtydende sorter, som blev høstet for mindst to år siden. Dette er en funktion af agurkfrø: jo ældre de er, jo flere kvinders blomster med æggestokke vises på dem. Hvis agurker vokser på gaden, så kan det være en hvilken som helst sort, men det er bedre at vælge de tidlige agurker.

Forberedelse til plantning

Er det muligt at plante agurkfrø i en spand i et drivhus og hvad er reglerne der skal følges ved at gøre det? At vokse i et drivhus vælger selvbestøvende eller parthenocarpiske hybrider. Disse er forskellige typer agurker. Selvbestøvende sorter i en blomst har både en pestle og stamens, og det giver dem mulighed for selvbestemning, og parthenocarpiske hybrider behøver ikke bestøvning, fordi æggestokken udvikler sig selv. Et sådant valg af frø vil øge chancerne for at få en afgrøde, hvis du plantner agurker i et drivhus i spande.

Du kan købe buskegurve, som vokser og bærer frugt i spande med stor diameter. De er anbragt i et godt oplyst sted, og med tilstrækkelig omhu er der en langvarig frugtning, som kun ender med begyndelsen af ​​koldt vejr.

Færdige frøplanter

Efter at have identificeret med sorten begynder de at vælge en beholder til dyrkning. Dette bør være en spand med et volumen på mindst 5 liter, så stort, at jorden kan løsnes. I bunden af ​​spanden skal der være åbninger til udstrømningen af ​​vand.

Down put drainage. Du kan bruge æggeskaller eller flodsten til dette. Jordblanding kan købes i butikken eller koges af dig selv.

Ogorodniki ved, at agurkerne er et godt befrugtede jord, der har modnet gødning, og de har brug for mange næringsstoffer. For at agurk skal komme op med jord, bland humus, sidste års gødning, sand, træaske og græs i lige store mængder. 10 gram kompleks gødning, hvor der er nitrogen, kalium og fosfor, tilsættes til 10 liter af jordblandingen, og alle blandes. Klar blanding er dækket i en forberedt beholder og vandet rigeligt med varmt vand. Dette vil gøre det muligt for jorden at varme op, og den løse jord bliver mere kompakt.

Udgravning af jorden

Hver spand er plantet med 2-3 stykker frø, hvis frøene har dårlig spiring. Hvis alle kommer op, så kan en plante fjernes. På scenen af ​​et ægte blade tolererer agurker let en transplantation med jordklods.

Til agurker stiger, har de brug for en gennemsnitlig daglig temperatur på mindst 18 grader. Hvis det er køligt i drivhuset om natten, skal du lægge glas på toppen eller dække overfladen med polyethylen, indtil der er fulde spirer.

Sådan plejer du agurker i en spand

Hvis agurkerne blev plantet i en spand, komplicerer dette vækstprocessen. Det skal sikres, at jorden konstant fugtes. Da skovlen er høj og pladsen i den er begrænset, forekommer fordampning fra overfladen hurtigere.

Agurker skal løsne jorden fra tid til anden og hakke stammen i bunden, så vand ikke dvæler, og rodsystemet ikke kan blive vådt, men styrke og styrke. Når planten vokser op og køber 4-5 ægte blade, skal jorden forsigtigt løsnes og drysses med humus.

Agurker i drivhuset i spande vil ikke vokse, hvis de ikke har nok belysning. Skovle bør sættes på et solrigt sted eller bruge kunstig belysning.

Agurker vokser lange piske, så de kræver vertikale støtter op til 2,5 meter i højden. Da busken danner sidepiske, skal understøtninger være flere.

Blomstring af agurker

Hvis planten vokser dårligt, har den brug for en folie top dressing. For at forhindre busken i at overføde med kvælstof, som allerede er tilsat til jorden først, er det muligt at anvende mikrofertilizer beregnet til meloner og kalebasser. Du kan købe vækststimulatorer til agurkplante på salg, efter anvendelse af hvilke planterne bliver stærke og stærke.

Når de første blomster vises, skal planten behandles med et stimulerende æg. Dette vil øge bushens evne til at bære frugt. Med sådan pleje og regelmæssig vanding med varmt vand, kan du forvente en god høst.

De positive og negative aspekter af denne voksende

Når landbrugeren beslutter sig for, om det er muligt at plante agurker i en spand, må han forstå, at der ikke vokser agurker uden varme, næringsjord, overflod af sollys og fugt. Derfor skal æggene af agurker hele sommeren tage et godt oplyst sted og modtage regelmæssig vanding.

Hvis jorden i spanden er inficeret med virus og bakterier, vil planten hurtigt dø, og alt arbejde bliver forgæves. Især farlig pulverlak, der påvirker planter. I sådanne tilfælde behandles jorden omhyggeligt eller ændres fuldstændigt.

Voksende frøplanter

Ved en sådan plantning - i spande - er der mange positive øjeblikke. Du kan plante agurker i spanden i drivhuset tidligt på foråret, og efter at lufttemperaturen bliver egnet, kan drivhuset frigøres. Skovle bæres til det åbne land, og en anden afgrøde er plantet på de frigjorte tomter. Landing i spande på gaden giver dig mulighed for at få en ekstra afgrøde med mangel på jord på sengene på dit websted.

Om efteråret, når de kolde snapshots starter, kan bushen forsynes med et midlertidigt filmlæk, og dette vil øge frugttidspunktet.

Voksende agurker

Der er en anden måde at dyrke agurker i spande på, beskrevet af mange lastebrugere. Frø er plantet, så agurk vokser fra hullet lavet i bunden. I første omgang hældes jorden i spanden uden dræning, dækket af en polyethylenpose, tæt bundet og vendt på hovedet. I et stort nok hul i bunden plantes to eller tre frø af agurker. Efter fremkomsten af ​​skud skyder en spand ved håndtaget på en høj søjle, godt oplyst af solen, og agurker begynder at vokse på hovedet. Planter er god frugt, hvis du ikke glemmer at regelmæssigt vandre jorden i spande med agurker vokser i dem.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: