Hvordan plante agurker i en bøtte og hva for dette er det nødvendig å forberede

Ogrutsy

Kan jeg legge agurk i en bøtte? Dette problemet er av interesse for mange begynnende vegetabilske produsenter som har opplevd mangel på land i tomten eller i drivhuset. De prøver å finne flere områder for å plante forskjellige planter og bruke forskjellige måter for dette. Planter dyrkes ikke bare i bøtter, men også i poser, fyller dem med næringsblanding og lager hull for planting, vekst og vanning.

Agurker er en ganske lunefull kultur, og for å få dem til å bære frukt, må de skape spesielle forhold. Agurker i bøtter kan vokse, men på piskene kan det bare være damper eller frukt de blir små og deformerte. For å unngå at dette skjer, må du følge reglene for å dyrke agurker.

Hvordan forberede seg på planting

Frø av agurker for planting i bøtter bør velges nøye. Ta frøene av høyverdige varianter, som ble høstet minst to år siden. Dette er en funksjon av agurkfrø: jo eldre er de, jo mer kvinners blomster med eggstokkene vises på dem. Hvis agurker vokser på gata, så kan det være noe variasjon, men det er bedre å velge de tidlige agurkene.

Forbereder for planting

Er det mulig å plante agurkfrø i en bøtte i et drivhus og hva er reglene som skal følges ved å gjøre det? Å vokse i et drivhus velger selvbestøvende eller parthenokarpiske hybrider. Dette er forskjellige typer agurker. Selvbestøvende varianter i en blomst har både pestle og stamens, og dette tillater dem å selvbestemme, og parthenokarpiske hybrider trenger ikke pollinering, fordi eggstokken utvikler seg selv. Et slikt valg av frø vil øke sjansene for å skaffe en avling, hvis du plantner agurker i et drivhus i bøtter.

Du kan kjøpe buskekurker, som vokser og bærer frukt i bøtter med stor diameter. De er plassert i et godt opplyst sted, og med tilstrekkelig omsorg er det en langvarig fruiting, som bare slutter med kaldt vær.

Ferdige frøplanter

Etter å ha identifisert med variasjonen, begynner de å velge en beholder for dyrking. Dette bør være en bøtte med et volum på minst 5 liter, nok til å la jorden løsne seg. På bunnen av bøtte må det være åpninger for utstrømning av vann.

Nedlagt drenering. Du kan bruke eggeskaller eller elvstein for dette. Jordblanding kan kjøpes i butikken eller tilberedes av deg selv.

Ogorodniki vet at agurker som et godt befruktet land som har reparted gjødsel, og de trenger mange næringsstoffer. For at agurk skal komme opp med jord, bland humus, fjorårets gjødsel, sand, treaske og torv i like store mengder. 10 gram kompleks gjødsel, der det er nitrogen, kalium og fosfor, blir tilsatt til 10 liter av jordblandingen, og alle er blandet. Klar blanding er dekket i en forberedt beholder og rikelig vannet med varmt vann. Dette vil tillate jorda å varme opp, og løs jord blir mer kompakt.

Utgravning av jorden

Hver bøtte er plantet med 2-3 stykker frø, hvis frøene har dårlig spiring. Hvis alle kommer opp, kan en plante fjernes. På scenen av ett ekte blad tolererer agurkene lett en transplantasjon med jordklods.

Til agurker oppstiget, trenger de en gjennomsnittlig daglig temperatur på minst 18 grader. Hvis i drivhuset om natten er det kult, legg glasset på toppen eller dekk overflaten med polyetylen til det kommer til full spire.

Slik bryr du om agurker i en bøtte

Hvis agurker ble plantet i en bøtte, kompliserer dette vekstprosessen. Det må sikres at jorda er konstant fuktet. Siden bøylen er høy og plassen i den er begrenset, oppstår fordamping fra overflaten raskere.

Gurkere trenger å løsne jorda fra tid til annen og hakke stammen i bunnen slik at vannet ikke kjører, og rotsystemet ikke kan bli vått, men styrke og få styrke. Når planten vokser opp og kjøper 4-5 ekte blader, må bakken forsiktig løsnes og strø med humus.

Agurker i drivhuset i bøtter vil ikke vokse dersom de ikke har nok belysning. Skuffer skal settes på et solfylt sted eller bruke kunstig belysning.

Agurker vokser lange piske, så de krever vertikale støtter opp til 2,5 meter i høyden. Siden bushen danner sidepiske, bør støtter være flere.

Blomstring av agurker

Hvis planten vokser dårlig, trenger den en folie topp dressing. For å hindre at busken overfeeder med nitrogen, som allerede er lagt til jorden først, er det mulig å bruke mikrofertilizer beregnet på meloner og kalebasser. Du kan kjøpe vekststimulatorer for agurkplanter på salg, etterpå som plantene blir sterke og sterke.

Når de første blomstene ser ut, bør planten behandles med en stimulerende eggstokk. Dette vil øke bushens evne til å bære frukt. Med slik omsorg og regelmessig vanning med varmt vann, kan du forvente en god høst.

De positive og negative aspektene ved denne voksende

Når bonden bestemmer om det er mulig å plante agurker i en bøtte, må han forstå at det ikke vokser agurker uten varme, næringsjord, overflod av sollys og fuktighet. Derfor bør bøtter av agurker hele sommeren ta et godt opplyst sted og motta regelmessig vanning.

Hvis jorda i bøtte er infisert med virus og bakterier, vil planten raskt dø, og alt arbeidet vil bli forgjeves. Spesielt farlig pulveraktig mugg, som påvirker planter. I slike tilfeller blir jorden nøye behandlet eller helt forandret.

Voksende frøplanter

I en slik planting - i bøtter - er det mange positive øyeblikk. Du kan plante agurker i bøtter i drivhuset tidlig på våren, og etter at lufttemperaturen blir egnet, kan drivhuset frigjøres. Skuffer blir båret til det åpne bakken, og en annen avling er plantet på de frigjorte tomter. Landing i bøtter på gaten gjør det mulig å få en ekstra avling med mangel på land på sengene på nettstedet ditt.

På høsten, når de kalde snapshotene starter, kan busken forsynes med et midlertidig filmlokk, og dette vil øke fruitingstidspunktet.

Voksende agurker

Det er en annen måte å dyrke agurker i bøtter, beskrevet av mange lastebilbønder. Frø blir plantet slik at agurk vokser fra hullet i bunnen. I utgangspunktet helles jorden i bøtte uten drenering, dekket med en polyetylenpose, tett bundet og vendt opp ned. I et stort nok hull i bunnen plantes to eller tre frø av agurker. Etter opptak av skudd, henger en bøtte av håndtaket på en høy kolonne, godt opplyst av solen, og agurker begynner å vokse opp ned. Planter er god frukt, hvis du ikke glemmer å regelmessig vanne landet i bøtter med agurker som vokser i dem.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: