Sisätilojen painikkeet: ideoita käytettäväksi

sisustus ja napit kuva

Jokaisella emännällä on todennäköisesti joukko nappeja, jotka kerätään ja tallennetaan vain siinä tapauksessa. He auttavat, kun yhtäkkiä he tulevat pois ja menettävät napit vaatteistaan.

Mutta suoraan määränpäähän, voit kehittää valtavan määrän alkuperäisiä ideoita, miten painikkeita käytetään. Käsintehtyjä asiantuntijoita käytetään pääasiassa lisävarusteiden luomiseen: käsilaukut, nastat, rannekkeet jne. Mutta nyt sisustus sisustus painikkeilla on tulossa suosittu. Vaikuttaa siltä, ​​että voit ommella ne vain tekstiilituotteisiin, koristella tyynyjä tai verhoja, mutta itse asiassa painikkeiden sisustus voi olla paljon mielenkiintoisempaa ja suurta. Halu luoda ja fantasia voi antaa maailmalle monia todellisia mestariteoksia, kun koristelemme sisustuksen painikkeilla. Lisäksi tällaisten koriste-esitysten luominen on kiehtova harrastus, ja jopa tämä voidaan turvallisesti houkutella lapsille.

Sisustus painikkeiden sisustus
Sisustuksen painikkeiden sisustus

Materiaalin monipuolisuus

Erilaiset erilaiset painikkeet, värit ja muodot mahdollistavat niiden käytön lähes mihin tahansa tarkoitukseen. Valoisa sisustus painikkeista näyttää hyvältä jopa lakonisilla sisätiloilla, lisäämällä heille positiivisia ja spontaaneja. Pop-taiteen tyyliin kirkkaat taidekestät ovat aina erittäin arvostettuja, joten ei ole mitään keinoa paeta ilman kirkkaasti hohtavaa painiketta lisävarusteita.

Lastenhuoneet näyttävät hyviltä, ​​kun käytät sisustusta painikkeilla. Ja se on täällä, että voit sisällyttää luomaan mielenkiintoisia yksityiskohtia huoneiden omistajille - heidän ideansa ovat usein alkuperäisempää kuin aikuiset. Olohuoneessa tekstiilit, jotka on koristeltu kirkkailla painikkeilla tai lempeillä pastelliväreillä, näyttävät hyvältä. Panno tai painikkeiden kuvat löydät täältä kunnon paikka yhdelle seinälle. Makuuhuoneet, keittiöt ja jopa kylpyhuoneet voivat tulla hieman kodikkaammiksi, jos lisäät niihin painikkeiden sisustuksen.

Painikkeet lastenhuoneen sisustuksessa: ideoita
Painikkeet lastenhuoneen sisustuksessa: ideoita

Yleensä sisustuksen sisustus painikkeilla voidaan ehdollisesti jakaa suoraan luomaan sisustustarvikkeita tai käsitöitä ja koristelemalla nykyisiä sisustuselementtejä. Ja siinä ja muussa tapauksessa saadaan aikaan erittäin tehokkaita ja tyylikkäitä asioita.

Sisustus

Sisustuksen sisustus painikkeilla antaa monia vanhentuneita tai tylsiä asioita saada toisen elämän. Vaihtoehdot siitä, mitä voidaan koristaa niin epätavallisella tavalla, paino. Yleisin tapa käyttää painikkeita ei ole tarkoitettu käyttötarkoitukseen on luonnollisesti verhojen tai muiden tekstiilien koristelu. Joten, yksiväriset verhot makuuhuoneessa tai olohuoneessa voidaan muuttaa hieman yksivärisellä tai monivärisellä painikkeella. Kiehtova ulkoasu, esimerkiksi kirkkaan keltaiset tai valkoiset napit kirkkaansinisten tai tummien yksiväristen verhojen yläosassa, joka symboloi tähtien yötaivasta.

Me koristelemme verhot painikkeilla
Me koristelemme verhot painikkeilla

Lastenhuoneessa voit kuvata jotain valoa verhoilla, ja voit jopa ommella painikkeita kuvan muodossa, esimerkiksi kirahvi, norsu tai muu iso eläin. Tällainen lasten sisustus sisustuksen painikkeilla auttaa pelastamaan vauvan pimeyden pelosta.

Piirustukset seinille painikkeiden avulla
Piirustukset seinille painikkeiden avulla

Koriste tyynyt voidaan myös koristella painikkeilla. He voivat kirjoilla erilaisia ​​kuvia tai kirjaimia. Ja klassisissa sisätiloissa on parempi valita mustavalkoiset napit, ja nykyaikaisille - enemmän rohkeita ja kirkkaita ratkaisuja.

On mielenkiintoista suunnitella valokuvakehyksiä tai kehyksiä peileille, ja paremman vaikutuksen ansiosta voit sisustella useita sisustustuotteita yhdellä tyylillä. Muuten on epätavallista liimata kehyksiä tai muita litteitä pintoja, mikä luo suuria kuvia tai kuvioita.

Valokuvakehykset, maljakot, laatikot, koristeltu painikkeilla
Valokuvakehykset, maljakot, laatikot, koristeltu painikkeilla

Painikkeiden sisustus soveltuu ruoat, maljakot, kukkaruukut, leksit, ja täällä voit käyttää itse painikkeita, mutta myös muita materiaaleja: kolikoita, barretteja, leikkeitä, nauhoja jne. Tällaiset karkeat asiat sopivat hyvin maan tyyliin. Tällöin esineitä ei voi edes liimata "ympyrään" ja välittömästi levittää liimaa pinnalle ja ikään kuin työntää esine kirkkaiden nokkojen vuoriin. Niinpä he ovat juuttuneet kaoottiseen järjestykseen ja luoneet alkuperäisen piirroksen. Samoin voit koristella valaisimia, kattovalajeja, kynttilänjalkoja ja lampunvarjoja: ne hyötyvät vain, jos niitä täydennetään värikkäillä painikkeilla.

Sisustus maljakko painikkeita
Sisustus maljakko painikkeita

Koristeita tai muita pieniä tavaroita voidaan myös koristaa tällä tavalla, mutta tässä on parempi koristella vain yläosa tai kansi, muuten arkku muuttuu epävakaaksi. Kilvet ja matkalaukut voivat pelata uudella tavalla ja tuoda idän merkinnän sisätilaan, jos otat heille kirkkaiden hedelmien ja karamellivärejä.

Sisustuksen runko painikkeilla
Sisustuksen runko painikkeilla

Voit käyttää painikkeen sisustusta myös suurille huonekalukappaleille, esimerkiksi kaikki kaappien kahvat voidaan liittää saman tyyppisillä nappeilla tai jopa koko ovien koristella tällä tavoin. On hienoa päivittää vanhoja huonekaluja, jos uuden hankinta ei sisälly suunnitelmiisi.

Koristeellisten lisävarusteiden luominen

Koristelemaan ja tekemään vanhoja asioita on tietenkin mielenkiintoinen, mutta on vielä mielenkiintoisempaa luoda itsenäisiä sisustuselementtejä eri materiaaleista. Sisustuksen sisustus painikkeilla ei ole poikkeus, koska näistä pienistä yksityiskohdista voit tehdä kaikkein uskomatonta.

Koristeellinen kukkakimppu
Koristeellinen kukkakimppu

Yksi ensimmäisistä muunnelmista käsityönä painikkeista voidaan pitää kukka koostumuksia. Yhdistämällä painikkeet useisiin paloihin, voit tehdä ytimen ja käyttää tiheää kangasta tai jopa paperia, tee terälehtiä. "Laita" sellainen kukka lankaan, lisäämällä siihen pari samanlaista, saat erittäin kauniin kevätkukun. Vaihtoehtona: voit yksinkertaisesti yhdistää painikkeita pyramidin periaatteesta alkaen pienimmästä ja päättyen suurimpaan. Riippuen käytetyistä väreistä valitaan maljakko, pullo tai muu säiliö, joka täyttää kokoonpanon.

Koristelistat painikkeista
Koristelistat painikkeista

Painikkeista voit tehdä lankaverhoja, jotka sopivat ikkunoihin ja kaareviin aukkoihin, jos sopivat harmonisesti värien kanssa. On erityisen tarkoituksenmukaista näyttää keittiön verhot, mutta ne voivat myös toimia eräänlaisena erottimena käytävän ja huoneen välillä.

Painikkeiden avulla et voi vain koristella esineitä, vaan myös luoda uusia. Tietenkin he eivät voi syödä, mutta voit pitää pieniä asioita avaimen tai langan muodossa neulomiseen. Tällaiset säiliöt on tehty yksinkertaisesti: liimaa painikkeet yhteen, ikään kuin ne sopivat sopivaan alustaan. Voit käyttää joko ilma-ilmapalloja, joka laastarin tai maljakon luomisen jälkeen on puhjennut tai todellinen levy, mutta varmista, että liima ei osu ruokia itse.

Maljakko painikkeista
Maljakko painikkeista

Samoin voit tehdä lampunvarjostimen lampulle, kukkaruukkuja tai mielenkiintoisen arkun. Jos liität tavanomaiset painikkeet koneeseen, voit tehdä jalustan lasien alla tai kuumana.

Painikkeista tuotetaan tyylikkäitä magneetteja jääkaapissa, ja voit tehdä yksinkertaisimmista versioista yksinkertaisesti liimaamalla pienen magneetin painikkeeseen tai monimutkaisemmiksi koostumuksiksi käyttämällä muita materiaaleja: kangasta, pahvia ja luonnonmateriaaleja. Joten esimerkiksi saat alkuperäiset oksat kuivista tikkuista liimattuihin painikkeisiin.

Magneetit jääkaapissa painikkeista
Magneetit jääkaapissa painikkeista

Myös painikkeet voivat olla eräänlainen valinta kotitekoisiin kellokoneisiin. Jos on kellokoneistoa, tee mielenkiintoinen kello keittiölle tai lastentarha ei ole vaikeaa. Voit nimetä jokaisen numeron värillisellä tai painikkeella, tai voit liittää yhteen useita identtisiä osia näyttämään tiettyä kuvaa. Se osoittautuu hyvin kirkkaaksi, ainutkertaiseksi ja samalla hyödylliseksi taloksi.

Koristekello napit
Koristekello napit

Suihkujen esittäjät voivat luoda pienille ja suurille painikkeille todelliset mestariteokset. Tavallisin tällä tavalla toteutettu kuva on haara tai koko puu. Painikkeiden avulla on helppo kuvata hedelmiä tai lehtiä, piirtää haara tummalla maalilla tai pudota myös ruskeilla painikkeilla. Epätyypillisten ratkaisujen fanit voivat saada koko maisemia, asetuksia tai jopa painikkeiden muotokuvia. Tällaisia ​​mestariteoksia voidaan tehdä suoraan seinälle, ja ne voivat olla kankaalle tai paperille, minkä jälkeen tällainen kuva asetetaan kehykseen.

Kehyspainikkeiden puu
Kehyspainikkeiden puu

Jopa lapset voivat "piirtää" painikkeilla, varsinkin jos he alustavat luonnoksen työkappaleesta. Samalla tavalla paneelit luodaan kirjaimilla ja kirjoituksilla, jotka ovat viime aikoina suosittuja. Muuten, suuret kirjaimet, jotka ovat levinneet paitsi ulkomaille myös maassamme, voidaan helposti muodostaa painikkeista.

Painikkeiden sisäiset kirjaimet
Painikkeiden sisäiset kirjaimet

Etulevyn seppeleitä voi myös tehdä painikkeista. On toivottavaa, että tämä käyttää jonkinlaista säätiötä niin, että painikkeet liimataan tai ommellaan vain sen reunaa pitkin, muutoin ne vaativat paljon.

Koristeellinen seppele painikkeiden ovella
Koristeellinen seppele painikkeiden ovella

Erilaisia ​​koristeet taloon - tämä tietenkin leluja. Ja se voi olla paitsi lasten leluja myös teemalla korteilla esimerkiksi uudella vuodella tai häät. Lasten leluina on helppo tehdä erilaisia ​​eläimiä ja käyttää ohuita lankoja perustana, eläimet voivat liikuttaa raajoja ja päätä. Tällaisten lelujen toteutus ei ole kovin erilainen kuin helmityötuotanto, mutta lähdemateriaali on hieman suurempi.

Joulukoristeet painikkeista
Joulukoristeet painikkeista

Samalla tavoin tehdään valoisia uudenvuoden leluja ja joulukoristeita. Yhdistämällä vihreät painikkeet on helppo luoda joulukuusi, valkoinen - lumiukko ja punainen - tähti. Samankaltaisuus häät kimpun tai boutonniere vieraille voidaan myös tehdä painikkeita.

Löydät valtavia vaihtoehtoja, uudenvuoden tai häätpöydän koristeluja ja yleensä tilaa juhlien painikkeiden avulla. Korista lautasliinat, kutsut, istuinten tabletit, matkamuistot vieraille - kaikki tämä voidaan tehdä painikkeilla. Itse käsityöläisten käsiin he muuttuvat alkuperäiseksi muovailuksi, josta voit veistää kaiken. Jäljellä on vain saada lukemattomia napituneita aarteita ja voit toteuttaa kirkkaimmat design-ideat.

Painikkeen käyttämiseen liittyviä ajatuksia voi tarkastella seuraavassa videossa:

Kodikku kotiisi!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: