Sateenvarjot sisätiloissa: tärkeä pienikokoinen

sateenvarjoteline sisätilakuvassa

Yhä useammat ihmiset mieluummin sateenvarjorattaat kuin tavallinen tapa kuivata ne avoimessa muodossa. Millaista ja muotoa ovat telineet, mikä materiaali on tehty ja miten valitaan sateenvarjot, keskustelemme alla.

On selvää, että sateenvarjoja ei pitäisi säilyttää avoimessa muodossa. Ensinnäkin tällainen käyttö sateenvarjot pilaa niitä ja vähentää käyttöikää ja toisaalta kuivua muutaman sateenvarjot samanaikaisesti, kun yhtäkkiä laskeutui vieraille, - sopivat, hyvin epämukavaksi.

Tässä tapauksessa he päättelevät, että tarvitaan sateenvarjoteline. Muista välittömästi ulkomaiset elokuvat, joissa hahmot, jotka menevät sateen taloon, jättävät varovasti kätensä tyylikkääseen sateenvarjojoukkoon. Tämä näennäisesti pieni ja valinnainen gizmo pystyy antamaan käytävän yksilöllisyyden, joka toimii eräänlaisena taide-esineenä tai menestyksekkäästi sopivaksi nykyiseen sisätilaan, jos valitset oikean mallin.

Aseta sateenvarjot käytävän sisätiloihin
Aseta sateenvarjot käytävän sisätiloihin

Mitä etsit valitessasi?

Ennen kuin valitset stand alle sateenvarjot, pitäisi selvittää, mitä tarkalleen sitä tarvitaan: vain toiminnallisena asioita, tai myös koriste-esineitä, harmonisesti sovi sisätilojen käytävällä. Tällöin sateenvarjotelta on yhdistettävä käytävien muiden sisustuselementtien kanssa. Tällä riippuu materiaali, josta se suoritetaan, sen ulkonäkö ja luonnollisesti hinta.

Taotut sateenvarjotelineet
Taotut sateenvarjotelineet

On huomattava, että eräissä sateenvarjojohtoissa ei ole laitteita (sieniä, kuormalavoja) kosteuden keräämiseksi tai imemiseksi. Tällaisia ​​malleja voidaan käyttää myös asunnoissa, mutta sinun on pyyhittävä lattia jokaisen rankkasateen jälkeen.

Tärkeä kohta, johon sinun on kiinnitettävä huomiota valittaessa sateenvarjojen tilaa, on kapasiteettia.

Jos pieni perhe tai kaksi tai kolme ihmistä asuu talossa tai asunnossa, sopii myös pieni sateenvarjoteline, joka voidaan myös puhdistaa ja poistaa tarvittaessa. Jos perhe on suuri ja usein myös vieraita talossa, on parempi valita tilava malli, joka on myös sisustuselementti.

Alkuperäinen sateenvarjoteline
Alkuperäinen sateenvarjoteline

Voit sateenvarjoteline miten onnistuneesti sovi sisustus, se on sen arvoista poimia muita huonekaluja käytävällä, esimerkiksi seistä kenkien tai ripustin. Joka edustaa paljon lisävarusteita malleja, jotka yhdistävät ripustin ja teline sateenvarjot, ja voit myös etsiä vaihtoehtoja missä se sijaitsee kaapin oveen tai upotettu se, mikä on hyvä pienille asuntoja. Silti useimmat ihmiset pysähtyä vaihtoehdon, kun nämä asiat ovat erillisiä, varsinkin jos tilaa voit määrittää suuremman lisälaite.

Sateenvarjo seisoo tilavassa eteisessä
Sateenvarjo seisoo tilavassa eteisessä

Myös paljon riippuu käytävän koosta. Laita massiivinen jalusta käytävään, jossa voit tuskin kääntyä yhteen, ei ole täysin järkevää. Tällaisissa huoneissa voit vain miettiä sisäänrakennettua kaappia tai mobiilimallia, jonka voit puhdistaa ja saada tilaisuudessa. Jos sisäänkäynti on melko suuri, voit jo antaa fantasiaa.

Tuoli sateenvarjoille suuressa käytävässä
Tuoli sateenvarjoille suuressa käytävässä

Useimmat telineen varusteet on suunniteltu sateenvarjoon, mutta on olemassa joitain malleja, jotka sopivat tavallisiin taitettavat sateenvarjot.

Käytetyt materiaalit

Markkinoilla on runsaasti telineitä erilaisten materiaalien sateenvarjoihin, joista kullakin on sen edut ja haitat. Siksi ennen ostamista sinun on määritettävä, mikä materiaali sopii sinulle parhaiten:

muovi

Muovimalleja pidetään halvin. Yksinkertaisimpia muunnelmia ei tuskin voida pitää sisustuselementteinä, koska ne ovat tavallisesti yksinkertaisia ​​ja neutraaleja. Niitä voidaan käyttää liikkuvina telineinä, eli ottaa ne ulos vain silloin, kun märkä sateenvarjo on kuiva.

Matkapuhelin teline sateenvarjoille
Matkapuhelin teline sateenvarjoille

On hienostuneempia malleja kirkkaista väreistä, jotka on tehty kukan, tähden, suuren suolakellarin jne. Muodossa. Muoviset sateenvarjotelineet ovat kevyitä, liikkuvia ja käytännöllisiä, koska ne voidaan helposti pestä, jos ne likaantuvat.

Muovinen sateenvarjoteline
Muovinen sateenvarjoteline

metalli

Metallitelineet ovat kalliimpia, mutta ne ovat jo sisustuselementti, ja voit valita metallinen sateenvarjotelin lähes jokaiseen sisustustyyliin. Tällaisia ​​telineitä edustavat laaja valikoima malleja: väärennettyjä malleja, metallisia laatikoita ja versioita, jotka etsivät tai jälkiä.

Metal sateenvarjoteline
Metal sateenvarjoteline

Metalliteline on usein tilava, mutta ei käytä paljon tilaa käytävässä, mutta on suunniteltu lähinnä sateenvarjo-kävelykepit. Pienille taitettavat sateenvarjot sopivat malleihin, joissa on lava, tuki ja keskeneräinen rengas tai useita koukkuja ylhäältä, jotta voit ripustaa sateenvarjon silmukan avulla.

puu

Suosituimpia ovat puumallit, jotka soveltuvat käytännöllisesti lähes kaikkiin huonekaluihin. Hyvin harvat yritykset, jotka ovat erikoistuneet sateenvarjojen haltijoiden tuotantoon puusta, joten ne ovat melko kalliita.

Puinen teline sateenvarjoille
Puinen teline sateenvarjoille

Tällöin poistuminen voidaan katsoa telineiden valmistuksesta tilauksesta, varsinkin jos käytävän huonekalut on myös valmistettu erityisesti asunnossasi. Puun suojan hetki kosteudelta on tärkeä: puu on välttämättä peitetty lakalla, joka korostaa vielä laskuaan.

lasi

Erittäin vaikuttavat silmät tuovat lasia, eivätkä usko, että tämä on hauras materiaali ja pelkää vahingossa osua ja murskata telineeseen. Tällaisten lisävarusteiden käyttämiseksi käytetään erityistä lasia, joka kestää suuria kuormituksia ja erilaisia ​​vaikutuksia. Joten vaikka sinä tahattomasti pudotat tällaisen telineen, se ei murtaudu.

Jalusta lasista valmistettuihin sateenvarjoihin
Jalusta lasista valmistettuihin sateenvarjoihin

Malleja lasia voi myös olla eri muotoja, jolloin, jotka sopivat sisälle eri tyylejä: se voi olla yleisesti suorakulmainen tai neliömäinen muoto, katkaistun kartion tai puhdistettu muoto, kuten lasi tai maljakko. Ainoa haittapuoli tämä vaihtoehto on, että se tulee olla puhdas ja pyyhkiä kehdon jokaisen sateen, jättää jälkeäkään vettä. Nykyaikaisten puhdistustuotteiden avulla tämä ei saisi olla suuri ongelma.

keramiikka

Laaja valikoima keraamisia pidikkeitä sateenvarjoille. Monien värien ansiosta voit kerätä keramiikkaa mihin tahansa sisätiloihin. Ainoa haittapuoli on se, että sitä on käsiteltävä varoen, koska se on melko herkkä asia.

Keraamiset telineet sateenvarjoille Kuva
Keraamiset telineet sateenvarjoille Kuva

Muotoja tällaisten telineiden voidaan myös vaihdella: tavanomainen lattia maljakoita, jotka on varustettu erityisellä absorboivan aineen lava teline tai punottu rakenne ja insertit lasista, ja alkuperäinen seistä muodossa linnun tai eläimen, esim., Pöllöt - viisautta symboli.

rottinki

Myös rottinki- tai muusta kudoksesta valmistetut sateenvarjotelineet ovat kysyttyjä, koska ne on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista. Ne soveltuvat niille käytäville, joissa käytetään luonnollisia materiaaleja tai vastaavia huonekalujen tai lisävarusteiden koripunarakennetta. Huolimatta siitä, että tällaiset mallit näyttävät haurailta, ne pystyvät kestämään raskaita kuormia. Tällaisten mallien etuna on se, että materiaali voi olla mitä tahansa muotoa, jonka suunnittelija asettaa, ja joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​muotoja ja kokoja.

Säilytys rottinkiin sateenvarjoihin
Säilytys rottinkiin sateenvarjoihin

nahka

Melko kallis ja tyylikäs vaihtoehto on nahasta valmistettu sateenvarjoteline. Tämä jalusta on järkeä laittaa, jos muut huonekalut käytävällä on osittain tehty nahasta. Näyttää siltä, ​​että tällaiset telineet ovat ylellisiä, varsinkin jos iho on erityisen vanhentunut. Käytännöllisesti katsoen ei ole muotoja: enimmäkseen sylinterimäiset sateenvarjotelineet ovat nahkaa.

Nahkainen sateenvarjoteline
Nahkainen sateenvarjoteline

Erikseen on tarpeen kertoa alkuperäisistä malleista, joita tuskin voidaan kuljettaa mihinkään luokkaan. Se voi olla teline, joka on valmistettu valtavasta alustasta, dekantterista, kanto, delfiinista tai muusta eläimestä. Periaatteessa tällaiset mallit tehdään tilauksesta. Mutta jotkut luovat asiat voidaan tehdä omasta. Esimerkiksi nyt on suosittu, sekä kotona että toimistossa, malli, jossa pohjaa edustaa elävä ruoho, ja yläosa on vain vaakasuora metallinen tuki sateenvarjoon.

Sateenvarjo seisoo erilaisissa sisustustyyleissä

Teline sateenvarjot sisätilojen tahansa huoneiston näyttää "osoitteeseen", jos nostat hänen tyyli huomioon ottaen käytävällä. Esimerkiksi lasi lasin tavanomainen suorakulmainen hyvännäköisen huipputeknologian tyyliä tai tekno nahkaa tai paju telineet sateenvarjo soveltuu sisä- tai klassiseen siirtomaa tyyli. Myös klassiseen tyyliin sopiva metalli seistä kohokuvioitu tai veistetty puinen malli.

Sateenvarjo seisoo klassisessa tyylissä
Sateenvarjo seisoo klassisessa tyylissä

Muovi- tai metalliteline sateenvarjoille minimalistisen tyylin sisustuksessa näyttää luonnolliselta, jos valitset valkoisen ja laakonisen mallin. Erityisesti minimalismin tyyliin soveltuvat metalliset jalustat, jotka on valmistettu kuormalavan ja yhden tuen muodossa tai spiraalina.

Aseta sateenvarjot minimalistisessa sisätilassa
Aseta sateenvarjot minimalistisessa sisätilassa

Sisällä itämaiseen tyyliin soveltuvat keraamiset mallit, joissa on hieroglyfisiä malleja tai jotka on valmistettu kiinalaisten maljojen hengessä. Metalliset laatikot sopivat myös itämaiseen tyyliin, jos valitset orientoidun kuvion tulosteita.

Sateenvarjo seisoo itämaiseen tyyliin
Sateenvarjo seisoo itämaiseen tyyliin

Menestyvä ratkaisu on takorautainen sateenvarjoteline sisustuksessa tyyliin Provence tai Välimeren tyyliin. Näissä samoissa tiloissa kudotut materiaalit sopivat, jos kudonta ei ole tiheää.

Metal seisoo sateenvarjot skandinaaviseen tyyliin
Metal seisoo sateenvarjot skandinaaviseen tyyliin

Materiaalilaatikoihin sopivat telineet sopivat melkein mihin tahansa sisätilaan, ainoa asia - sinun täytyy arvata väreillä, ja voit keskittyä tähän erityiseen yksityiskohtiin, valita valoisen mallin tai noutaa sen kaikkien muiden huonekalujen äänellä.
Yksi esimerkki klassisen tyyppisistä sateenvarjoista on nähtävissä seuraavassa videon esityksessä:

Anna hyvin valittujen telineiden suojaamaan sateenvarjon ja lattiasi rankkasateessa ja yksinkertaisesti miellyttää silmää, kun aurinko paistaa kadulla.

Kodikku kotiisi!

Jos pidit artikkelia, jaa se ystäviesi kanssa napsauttamalla sosiaalisen verkoston kuvaketta. Kiitos!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: