Miten koristella uuden vuoden salaattia 2018: ideoita ja mestariluokkia

Uuden vuoden aaton gala-illallinen

Uudenvuodenpäivä aina haluaa koristella erityisesti ja jotenkin upeasti, koska tämä loma liittyy ihmeisiin ja hauskoihin harrastuksiin. Koristeellinen salaatti on yksi tapa herättää huomiota ruoasta ja piristää vieraita.

Kuinka tehdä uudenvuoden taulukko 2018?

Keltaisen maan koiran vuosi
Uusi vuosi 2018 - Keltaisen maan koiran vuosi

2018 - vuosi Keltainen Maan koirat, ja tämä teema tarjoaa paljon tilaa kokeiluihin osalta syötävä koristeluun, koska emäntä voi vain koristella ruokia talven elementtejä, mutta myös käyttää kesällä Tiedot: rakentaa koostumus hedelmistä, kuvata koira ja ympäröivän monivärinen maisemaan. Kaikki tämä on tarkoituksenmukaista ja varsin hauskaa, varsinkin jos perheellä on lapsia.

Vihje! Tutkittuaan eri tekniikoita koristelu salaatteja (Kuva eri vaihtoehtoja ja elementtejä, tehty omin käsin, näet alla), voit keksiä omia tarinoita, ja ehkä voit yhdistää kesän teema talvella: pukeutua koira hattu korvaläpät, priporoshit "lumi" puut kukkia, käytä paitsi vihannesten ja lihasalaattien reseptejä, myös makeita hedelmiä ja sekoitettuja makuja.

Lihavalmisteet pöydälle
Kaikki tietävät, että koira on suuri lihan rakastaja, joten laittaa liharuokia ja pikkupurtavaa pöydälle
Uudenvuoden salaatti koiran muodossa
Uudenvuoden salaatteja voidaan koristaa koiran muodossa
Kakku koiran muodossa
Kakku voidaan tehdä myös koiran muodossa
Evästeet luiden ja tassujen muodossa
Suppea taulukko auttaa evästeitä luiden ja tassujen muodossa

Pöydän koristelu koiran muodossa

Tässä on yksi ajatus: yhdistä muutamia ananasta puun rungon muotoon ja rakenna kahdesta banaanipuusta, mangosta ja appelsiasta, kaksi koiraa, jotka käyvät puiden alla. Hedelmät voidaan kiinnittää hammastikkuihin. Varmistamme, että tällainen epätavallinen jälkiruoka on varmasti nauttinut lapsista.

Kana banaanista
Vuoden symboli, koira, voidaan tehdä hedelmistä, esimerkiksi banaanista

Muista, päävärit, joten Eve - keltainen, hiekka, beige, oranssi, punainen, ja käyttää näitä tuotteita, jotka noudattavat niitä banaaneja, bell keltainen paprika, porkkana viipaleiksi, oranssi viipaleita, tomaattia ja punajuuret. Suurin osa näistä kukista on helppo löytää monien perinteisten venäläisten salaattien ainesosien joukosta, joten niitä ei ole vaikea käyttää.

Keltaiset ja oranssit vihannekset ja hedelmät
Keltaisen koiran vuosi -taulukolle kannattaa valmistaa oikea väri vihanneksille ja hedelmille
mandariinit
Mandariinit - uudenvuoden symboli kaiken aikaa

Noudata perussalaatti resepti ja ruoanlaitto, voit aloittaa sisustus. Tee lautasen muodossa lahja käyttäen joitakin yksittäisiä elementtejä - ruusuja juurikkaista, juustosta tai fenkolamppeleista, punaisten kaloja.

Lohen kasvattaminen
Ruusu lohiradoista on erittäin helppo tehdä
Salaatti koristeltu punaisella kaloilla
Kasvissalaattia voidaan koristaa punaisella kaloilla
Makkara kukka
Makkara-viipaloiden kukka tulee olemaan uudenvuoden taulukon todellinen sisustus

Ajattele, miten sisustaa salaattia vuonna 2018, muista, että sisustus voi päivittää kaikki unohdetut reseptit. Kun keksit uuden levitysmuodon ja lisäsit salaatin, voit olla todellinen emäntä-innovaattori. Muutama yksinkertainen elementti lämmittää vieraiden kiinnostuksen ruokaan ja juhla onnistuu.

Älä pääse mukaan uudenvuoden pöytään ilman talven teemaa, joka on perinteisesti käytetty salaattien suunnittelussa. Helpoin tapa tehdä kaksi valkoista lumiukkoa tiivis koostumus, kuten alla olevassa kuvassa, ja lisätä heille "lisävaruste" - porkkanoista valmistettu päähine. Sellaisten pallojen sisälle voi laittaa joitain täytteitä: pähkinä, oliivi tai viipale tomaatista, joka lisää hieman makua.

Lumiukko salaatista
Alkuperäinen talvipaketti - lumiukot salaatista

Älä häiritse kuvia ja kuvia herkullisista kasvi-, hedelmä-, liha- ja juustopuutarhoista, jotka on tehty alla olevissa kuvissa esitetyillä menetelmillä. Ei ole vaikeaa tehdä niitä, mutta katso, kuinka tehokas tulos on.

Tämä kalanruoto voi olla sekä itsenäinen koristelu että sisustustehtävä salaatille. Tärkein plus on, että tämä malli näyttää erittäin mukavalta, ja se tehdään mahdollisimman nopeasti - sinun tarvitsee vain leikata viipaleita keppiin.

Joulukuusi juustolla omilla käsillä
Vaiheet yksinkertaisen juustopuiden tekemiseen
Ruoko
Esimerkki syötäväksi tarkoitetusta kaviiristä
Hedelmäpuu hedelmillä
Hedelmäpu on varmasti miellyttää lapsia

Joitakin tapoja koristella voidaan luottaa lapsiin. Tällainen omien käsien saladien yhteinen koristelu on hyvä vaihtoehto sukeltaa perheeseen ja valmistautua yhdessä uudenvuoden ystävälliseen kokoukseen. Jos et ole vielä oppinut palvelemisen taitoa, vaiheittainen opetus valokuvalla tekee työstäsi jonkin verran helpompaa.

Tee esimerkiksi salaatti (esim. Mimosa) munien ja porkkanoista valmistetun kellonajan muodossa. Mutta älä "jumittele" tähän versioon, koska tällainen sisustus rajoittaa vain mielikuvituksesi - nuolet ja numerot voidaan leikata mistä tahansa sopivasta ruokamateriaalista.

Salaatti uudenvuodenaattoina
Esimerkki salaatin uudistamisesta uudenvuoden kelloa

Toinen ei ole uusi, mutta hyödyllinen ajatus käyttää vihanneksia muotteina, kuten pippurilla alla olevassa kuvassa. Tämän tuloksena saimme herkullisia koreja, jotka muistuttavat palavista kynttilöistä - kuva romanttisesta ja upeasta ja iloisesta kuvasta ja kauniista itsenäisesti tehdyistä yksityiskohdista vahvistavat lasten ruokahalua.

Täytetyt paprikat kynttilöiden muodossa
Mielenkiintoinen vaihtoehto - täytetyt paprikat, salaatti kynttilöiden muodossa

Salaattia voidaan myös laittaa puoliksi tomaattiin, joten se hankkii uuden merkinnän makuunsa ja palvelin varmasti miellyttää vieraille kokoontuvaa pöydälle.

Täytetyt tomaatit
Täytetyt tomaatit voivat olla mielenkiintoisia koristella katkarapulla tai Joulupukin muodossa

Tärkeä tehtävä venäläisen juhlan valmistelussa on päättää, miten sisustetaan salaattia turkisnahkan alla, koska se on yksi venäläisten suosituista ruokalajeista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia vaihtoehtoja saladin koristelemiseksi turkiksen alla valokuvan kanssa.

Vihje! Annosteltu, tarkka annos on miellyttävä monille vieraille, jotka eivät pidä runsaasti kastiketta tässä resepti. Elegantti tapa esittää astia tekee siitä jaloisemman.

Salaattien turkislakan koristelu
Koristele suosikki salaatteja "turkiksen alla" auttaa fantasiaa

Toinen vaihtoehto järjestää silli punajuurta - lay out salaatti tasoja yksinkertainen mutta mielenkiintoinen kremanku kunnossa, ja alkuun täydennyskoostumuksena lusikka punaista kaviaaria ja oksa vihreys.

Voit asettaa silliä turkisnahkaan ja tavalla, kun jokainen kerros on helposti nähtävissä ja sekoita salaatti itse. Tällainen rehu varmasti yllättää rakkaitasi!

Tarjoillaan vihannesten ruokia

Helpoin tapa koristella suosittuja salaatteja kauniisti vuonna 2018 (kuvat ovat alla) on koristaa vihanneksia. Vihannekset eivät kadota kirkkautta eivätkä levitä lautasen pintaa vasten, eivät ole välttämättömiä salaatissa, mutta voit.

Kun asetat vihannesten joulukuusen, tuore parsakaali näyttää erittäin vaikuttavalta. Ulkonäköönsä kukinnot ovat hyvin pörröisiä ja kirkkaita ja antavat joulupuille upean värin ja tekstuurin, he haluavat koskettaa ja tutkia. Katsokaa, kuinka epätavallinen ja ruokahalua vievä vihannekset näyttävät uudenvuoden puun muodossa. Tätä menetelmää voidaan käyttää sisustuksessa tai kutsua vieraita tekemään omia salaatteja valitsemalla vihannekset, joita he pitävät ja täyttämällä ne kastikkeella.

Parsakaali rihmasto
Tässä tällaista karvaista joulukuusi saadaan parsakaalista
Kasviksen rannerengas
Kasvispuutarha - ihana lisävuosi uudenvuodenpöydälle

Erittäin hyvä näyttää erilaisten vihannesten väriyhdistelmiä, jotka esitetään piirustuksessa astian pinnalle. Näyttää siltä, ​​että tällainen salaatinkastiketta käsillään enää tarkoituksenmukainen vuonna 2018, mutta muista, että kaikki tyylikäs - yksinkertaisesti, ja monet ruoat koristeltu paloja hedelmiä ja vihanneksia näyttää enemmän tyylikäs ja mielenkiintoisempi kuin maalattu erilaisia ​​kastikkeita ja monimutkaisia ​​osia.

Vihje! Joskus riittää vain jakaa värikkäät ainesosat läpinäkyvällä salaattikulhoon saadaksesi erittäin kaunis ja todella hyödyllinen salaatti.

Salaatti vihanneksista
Vihannesten salaatti näyttää aina kirkkaalta, mutta se on erittäin hyödyllinen
Salaatti seppele vihanneksista
Salad-seppele vihanneksista - yksinkertainen mutta tyylikäs uudenvuoden ruokalaji

Vihreät ovat ehdottomasti käyttökelpoisia ruokien sisustuksessa talvipäivinä. Sen väri päivittyy uudenvuoden pöydän ja hyödyllisiä ominaisuuksia auttaa selviytymään painon herkullinen, mutta tällainen korkean kalori juhla ruokia. Alemmassa kuvassa näkyy ihania esimerkkejä tästä koristeluun stola.V ehdotettua vaihtoehtoa käytetään paitsi yrttejä, vaan myös suikaleiksi porkkana, granaattiomena siemenet ja oliiveja, kauniisti yhdistettynä yksityisin Venäjän salaatin ainekset.

Salaatti joulukuusi muodossa, koristeltu tilliin
Joulukuun muotoinen salaatti voidaan koristella tilliä ja täydentää sen granaattiomena ja maissi

Kun valitset salaattien omien käsissänne, kiinnitä huomiota kasvisten koristeellisiin elementteihin ylellisten kukkien muodossa. Useat mestarikursseistamme vaiheittaiset ohjeet ja valokuvat auttavat sinua tämän kanssa.

Punaisen kukka
Kukkien tekeminen porkkanoista
Fenkoli kukka
Kukkien tekeminen fenkolin omilta käsiltä

Koristekoristeita ja salaatteja voidaan leikata kurkkuista, sipulista, sipulista, punajuurista ja porkkanoista, omenoista. Kun otetaan huomioon esimerkkejä tällaisista koristeista, olet hämmästynyt heidän kauneudestaan ​​ja oppinut, kuinka helppoa on tehdä niistä, ihastut vieläkin enemmän. Jotta kukat voisivat nauttia talven tunnelmasta, voit kevyesti jauhea niitä jauhota tai koristella valkoisen kastikkeen pisaroilla. Tämän päätöksen ansiosta ne näyttävät sopivilta uudenvuoden pöydälle.

Sipulikukka
Sipulikukka

Tyylikäs uudenvuoden ruokia

Joskus haluan poimia salaattikastiketta, jonka vieraat muistan ylellisyytensä ja laadunsa mukaan, ja näyttävät myös kauniilta valokuvasta vuoden 2018 juhlallisuudesta. Älä välttämättä yritä koristella tällaisia ​​ruokia liikaa, yritä tehdä palvelua kuin ravintola.

Tyylikkäästi katsoa salaatteja mereneläviä. Katkarapu voidaan sijoittaa yksinkertaisesti lautaselle ja se näyttää kalliilta ja tyylikkäisiltä, ​​ja voit luoda koko sävellyksiä heidän kanssaan. Katsokaa, kuinka helppoa on saada sydän kahdesta kuninkaallisesta katkaravusta asettamalla ne puisen vartaaseen.

Katkaravun sydän
Katkarapu on kallis ja kaunis

Jotkut ruokalajit ovat järkeviä muodossa "suunnittelija" - joukko tuotteita, joita vieras voi sekoittaa toiveiden mukaan. Ne näyttävät esteettisiltä ja auttavat tyydyttämään kaikkein tyytyvimmät kävijät, jotka usein haluavat valita vain joitain osia ja jo sekoitetut salaatit eivät syö.

salaatti suunnittelu
Salad-suunnittelija maistelee erilaisia ​​vieraita

Ajattele, miten sisustat salaatteja omalla kädelläsi vuonna 2018, tarkastele ehdotettuja valokuvia eri annoksilla ja tarkenna niitä harkintasi mukaan. Anna vapautta mielikuvituksellesi, ja pian ymmärrätte, että alkuperäisen juhla-sisustuksen luominen ei ole vaikeaa, mutta tämä prosessi on erittäin iloinen, koska yrität ystävillemme luoda koko vuoden tunnelman!

Uudenvuoden taulukkoasetukset
Uuden vuoden taulukon tarjoaminen voi olla mitä tahansa, mutta tärkeintä on juhla
Uudenvuoden munat
Esimerkki uudenvuoden palvelusta

Kuvagalleria:

Jos pidit artikkelia, jaa se ystäviesi kanssa napsauttamalla sosiaalisen verkoston kuvaketta.

Liity keskusteluun!

Olisimme kiinnostuneita tietämään näkemyksesi, jättäkää mielipiteesi kommentteihin.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: