Koristelemme taloa syksyllä: kuinka käyttää syksyn sisustusta

Syksyn sävellykset sisätilojen valokuville

Vain runossa syksyllä ilmaisevia ilmaisuja "surullinen aika" ja "silmänrunko" voitaisiin käyttää niin lähelle - yhdessä rivissä.

Ei ole ihme, että suuri venäläinen runoilija kunnioitti syksyn luonnon kauneutta, sillä vain kirkkaat värit ja haluttu viileys kuuman kesän jälkeen voivat ainakin jotenkin auttaa syksyn bluesin taistelussa. Siksi ei ole turhaa, että nyt se on tullut niin suosittu ja sen asuinrakennuksissa suunnitella erikoisia "syksyn kulmat". Lisää sisätilaan jotain kirkasta, lämpimää ja luonnollista auttavat syksyn sisustusta taloon, joka on hyvin monipuolinen.

Syksyn sisustus kotikuville
Syksyn sisustus kotikuville

Jo lapsena klo oppituntia työssä meitä kaikkia on opetettu tekemään käsitöitä luonnonmateriaaleista, se on totta, niin se on venytys pidettävä taidetta, vaikka vanhemmat ja kehui meidän luomuksia. Nyt tällaisten käsityövälineiden materiaali ei ole muuttunut lainkaan, mutta toteutuksen tekniikka, tuoteversioita ja ideoita, miten koristella taloa syksyllä, on tullut paljon mielenkiintoisemmaksi, alkuperäisemmäksi ja kauniaksi.

Sisustustarvikkeet

Materiaaleina sisustuksessa käytetty samoja lapsuudesta kuuluisa luonnon materiaaleja: kuiva syksyn lehdet viimeinen "esikäsittelyä kasvisto" ja makuulle alla paineen vanhoja kirjoja, kuiva varret viljakasveja, oksia ja kuivatut kukat, tammenterhoja ja hattuja, mänty ja kuusikot, kasvien siemenet, syksyn hedelmät ja marjat sekä muut syksyn ominaisuudet.

Esimerkiksi makuista voit tehdä ihanaa sisempi seppele.

Sisustuksen mielenkiintoinen syksyn sisustus voidaan luoda myös ilman useiden elementtien yhdistelmää. Kauniit lasiset kiiltävät tammenterhot näyttävät tehokkaasti koristeellisena elementtinä minimalismista. Voit myös koristella makuja kynttilänjaloilla, etenkään huomiota kiinnittämättä yksityiskohtiin, koska suuret määrät marmorit ovat kirkkaita korosteita sisätiloissa. Koriste tai koristeellinen säiliö, jossa kartiot ikkunalasin tai lipastojen kanssa, näyttävät hyvin alkuperäiseltä ja jopa upealta.

Kuinka koristella taloa syksyllä: koristekasveja
Kuinka koristella taloa syksyllä: koristekasveja

Tänä syksynä talon sisustus on valtava etu: se ei yleensä vie aikaa koristella. On vain tarpeen etsiä ja kerätä makuja ja kartioita, ja tämän vuoksi on vain tarpeen käydä tammen tai havumetsän kanssa. Ne, jotka ovat väärennettyä sienesteriä tai taidokkaasti käyttävät muita metsän lahjoja, voit ottaa ylimääräisen paketin luonnonmateriaaleille, jotka käyvät tavallisella matkalla.

Metsän tai puiston läpi kävellessä voit heti tehdä syksyn lehdet, jotka kotona näyttävät hyvältä ikkunalaudalla tai ruokapöydällä.

Kun luot monimutkaisia ​​koostumuksia ja keksi mielenkiintoisia vaihtoehtoja, miten sisustaa talon syksyllä, voit katsoa kaappiin, tai ottaa ystävien vanhoja koreja, useita mielenkiintoisia ruukuissa tai pulloja, ei-toivottuja vuotavan astian tai väärennettyjen kynttilänjalkoja ja koristella niitä. Amatööri-itse-sisustus talon, pienet asiat ja vanha asia tilalla tulee kätevä.

Koristella sisustusta voit käyttää luonnollista pohjaa: esimerkiksi tehdä syksyn seppele ovelle, voit luoda perustan joustaville oksille.

Makeiset kukkakimput

Yksi yksinkertaisimmista, mutta tästä ei vähemmän kaunis muunnelma sisustus on kukkakimppu syksyn lehdet, viljat tai kuivatut kukat. Tämä sisustuksen yksityiskohta on sopivampi keittiölle tai käytävälle, mutta jopa olohuone voi alkaa soittaa uusilla väreillä, jos valitset oikean yhdistelmän.

Syksyn lehdet ovat yleisimmin mielenkiintoisia saviastioissa, ja kuivatut kukat sekoittuvat hyvin lasin kanssa. Viljaa ei voida edes laittaa maljakoon, vaan yksinkertaisesti laittaa ikkunaluukulle, joka on aiemmin sidottu jonoon tai muuhun kasviin.

Koristeellinen kukkakimppu syksyn lehdet
Koristeellinen kukkakimppu syksyn lehdet

Kauniisti tuntuu yksinäinen kuiva haara, joka voidaan laittaa lattiaan tai pöytävuoriin. Lapset, jotka ovat aina mielellään koristella joulukuusi edessä uudenvuoden, sinulla on varaa pukeutua ja syksyllä puu: oksalla avulla nauhat ripustaa käpyjä, tammenterhoja, tai niistä valmistettuja käsitöitä.

Kauneimmista ja tyylikkäimmistä kukkakimppuista saa syksyn kukkia yhdessä lehtien ja oksojen kanssa. Tällaisen kimpun käyttäminen voi yleensä olla kaikki valoisa, joka jää puutarhassa tai puutarhassa. Minkään kimpun erityinen elementti tulee Physalis - nämä oranssit "pommit" aina ilahduttavat silmää ja antavat leikkisä tunnelman.

Syksyllä sisätilat
Syksyllä sisätilat

Suosittu nyt on luoda kukkia syksyn lehdistä, enimmäkseen vaahtera. Taivuttamalla ja kiertymällä voit tehdä ruusuista muistuttavia silmuja. Kolme tai viisi tällaista "ruusua" muiden lehtien puitteissa tekee onnistuneesta kimusta, joka sopii paitsi syksyllä myös talvella, keväällä ja jopa kesällä.

Seppeleet sisätiloihin

Toinen suosittu trendi talon syksyn tunnelman luomisessa ovat seppeleet. Kauniisti katsoa syksyn lehdistä ja tyttöjen pääruuvit, mutta sisustuksessa ne yleensä tekevät ihmeitä. Yleensä Euroopassa tai Amerikassa seppeleet koristavat sisäänkäyntiovet, mutta meidän asuinrakennuksissamme tällaiset koristeet eivät todennäköisesti ole sopivia tarkastella metallisia ovia. Esikaupunkien asukkaat ovat onnekkaita: he voivat sallia niin koristella puutarhaa tai talon sisäänkäyntiä. Loput eivät kuitenkaan saa epätoivoa. Alkuperäinen näyttää syksyinen sisustus sisätilaan keittiön ovet, seinät käytävällä tai ikkunoissa. Myös kruunulla tai muutamalla seppeleellä voit kauniisti voittaa palkin keittiössä.

Koristeelliset seppeleet sisätiloihin
Koristeelliset seppeleet sisätiloihin

Yleensä tällaiset seppeleet on valmistettu samoista kuivista lehdistä tai viljoista, joiden kanssa sinun on oltava varovainen, ettei niitä hajoa. Lankana tai pieninä levyinä käytetään pohjaa, johon seppeleet liimataan tai sidotaan. Voidaan lisätä tavallisen tai mustan oranssin, luonnonvaraisten viinirypäleiden, pienen omenoiden tai niiden jäljitelmän rypäleterrosten seppeleihin.

Muuten syksyn lahjojen mallit näyttävät todellisilta, mutta ne eivät heikkene ja pidävät enemmän kuin yhden kauden. Lisäksi ne ovat huomattavasti kevyempiä kuin vastapuolet, ja siksi ne ovat yleisempää käytössä.

Alkuperäinen syksyn sisustus talon muotoon seppeleen voi tehdä tammen ja hatut tai kartiot. Liimaamalla ne yhteen, voit saada koristeellinen kiinteä seppele, joka voi myös olla arvokas paikka olohuoneen, keittiön, kaapin tai eteisen sisätiloihin.

Alkuperäiset koriste-esineet sisustukseen
Alkuperäiset koriste-esineet sisustukseen

Samalla tavalla voit käyttää kastanjoita, kasvien siemeniä, kuivia tikkuja, puiden kuorta ja muita luonnonmateriaaleja. Ainoa ehto ehtoja varten on sen täydellisyys, eristäminen. Jos et saavuta sitä, voit helposti luoda muita mielenkiintoisia sävellyksiä.

Kappaleiden luominen

On monia ajatuksia siitä, kuinka koristella taloa syksyllä, ja voit aina kehittää jotain omasta, ainutlaatuisesta ja toistamattomasta. Mikä on mielenkiintoisin, syksyn attribuutit eivät melkein voi ylimitoittaa sisustusta. Hyvää on talon syksyn sisustus, joten sen voi kokeilla melkein rankaisemattomasti. Syksyiset lämpimät värit ja luonnolliset kuvioinnit sopivat kaikkiin sisustustyyleihin ja huoneisiin: kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen.

Tietenkään ei ole kannattavaa jokaiselle hyllylle ja jokaiselle sisätilojen palvelevalle osalle sitoa seuraava kuiva ruoho tai lehdet, muuten talo muuttuu sorceress's den satuiksi. Ja loput voit täysin luottaa mielikuvitustasi.

Sisustuksen helpoimpia ja vaativia materiaaleja tai tilapäisiä kustannuksia ovat yksinkertaiset koostumukset, jotka on valmistettu omena-, kartio-, tammenterho-, lehtipuu-, lehdet- ja marjatuotteista. Yksinkertaisuudestaan ​​näyttää pahemalta, ne eivät pikemminkin päinvastoin. Suosituimpia korkealaatuisia tai minimalistisia tyylejä pidetään sopivimpina koristeina.

Syksyn sisustus sisustukseen
Syksyn sisustus sisustukseen

Kuivat kuppa, jossa marjoissa maljakko, omenat lasi-astia-kynttilänjalka, yksinäinen lehdet kankaalle ovat mielenkiintoisia yksinkertaisuutensa vuoksi. He koristelevat sekä ruokapöydän että takapihan tai kapean seinän.

Sisustus sisustukseen talossa syksyllä valokuva
Sisustus sisustukseen talossa syksyllä valokuva

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto talon sisustukseen on kuivalle lehdelle ripustettu nauha tai lanka. Kauniisti näyttävät kehystetyiltä ripustuksilta ja vapaasti roikkuvat lehtiä, mikä luo eräänlaisen kierteisen verhon. Voit käyttää tätä menetelmää koristelemaan ikkunaa lastentarhassa. Siellä voit liittää muutama lehti lasille ja korvata ne sitten lumihiutaleilla ennen uutta vuotta.

Syksyn sisustus sisustukseen
Syksyn sisustus sisustukseen

Koristelu tuttujen asioiden syksyn ominaisuuksien avulla on myös tarkoituksenmukaista. Niinpä valokuvakehys tai peili, joka on koristeltu hatut hatut, näyttävät erittäin tyylikkäältä ja sopivat luonnonmukaisiin ekologisiin sisustuksiin. Pihveillä, oksilla ja pienillä kartioilla voit "piirtää" jonkin koostumuksen kankaalle tai puuhun, ja voit tehdä tällaisen luovuuden lapsen kanssa.

Sisustus sisustukseen syksyllä
Sisustus sisustukseen syksyllä

Yksi kauneimmista vaihtoehdoista sisätilojen syksyn käyttöönottoon on runsaasti ja suuria eri materiaaleja. Heille on toivottavaa valita vakaa pohja koriin tai jopa kauhoihin ja kouristoihin, jotka tietenkin on oltava zaderkorirovat ja täytettävä sitten. Tällaiseen kauneuteen voit käyttää kuivattuja kukkia, päärynöitä ja omenoita, oksia ja marjoja, tomaatteja ja makuja - kaikki yhdessä luovat ainutlaatuisen syksyn sisustuksen.

Alla oleva video sisältää ideoita talon sisustuksesta syksyllä, ehkäpä huomaat niistä.

Kodikku kotiisi!

Jos pidit artikkelia, jaa se ystäviesi kanssa napsauttamalla sosiaalisen verkoston kuvaketta. Kiitos!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: