Kiviä sisustuksessa: ideoita käytettäväksi

Sisustus kiviä sisustuksessa valokuva

Kesälomien jälkeen monet tulevat takaisin merestä, jossa on simpukankuoria ja pikkukiviä, jotka säilytetään pitkään hylkeissä. Mutta antaen mielikuvitukselle mahdollisuuden tehdä hyödyllisiä ja kauniita asioita sisätilasta tavallisista kiviä. Sisustuksen kiviä alkoi käyttää länsimaisten muotoilijoiden arkistoinnissa, joka nopeasti suositteli ekologista tyyliä. Mutta tämä luonnonmateriaali sopii hyvin orgaanisesti lähes mihin tahansa sisustukseen, mihin tahansa tyyliin.

Kiviä sisätilakuvassa
Kiviä sisätilakuvassa

Käytettävyydestä ja yksinkertaisuudesta huolimatta kiviä käytetään laajalti. Sieltä voit tehdä matkamuistoja tai sisustusta, laittaa kuvan tai paneelin, seinän tai lattian tai luoda maton. Tänään käsittelemme esimerkkejä kivien käytöstä sisätiloissa.

Meri kiviä kylpyhuoneen sisätiloissa

Kylpyhuone on ihanteellinen paikka käyttää kiviä, sillä tässä tilassa pikkukiviä symboli meren rannikolla näyttää sopivin ja harmoninen. Lisäksi pikkukivet ovat ihanteellisia niiden ominaisuuksien suhteen huoneissa, joissa on korkea kosteus.

Kiviä kylpyhuoneen sisätiloissa
Kiviä kylpyhuoneen sisätiloissa

Pitkään se oli erittäin muodikasta käyttää kiviä laattaksi kylpyhuoneen lattialle ja luoda erilaisia ​​sisätiloja meriympäristössä. Tällainen laatta on tehty merestä, joesta, koristeellisista kiviä. Yleensä kiviä liimataan substraattiin tai kaakeliin ja peitetään sitten erityisellä laastilla, joka luo kiinteän kiven liinalla. Näihin tarkoituksiin sinun on hankittava riittävästi pikkukiviä (tai kerätä), ostaa liimaa, joka sopii kiviin, laastiin ja verkkoon. Laattojen luomisen helpottamiseksi voit ostaa valmiin kiven ruudukon pohjalta.

Tällainen verkko on vain liimattava lattiaan ja seiniin ja sitten käsiteltävä laastilla ja kuorella kiviä.

Jos opit tekemään kivi-laattojen omilla kädilläsi, voit käyttää sitä paitsi viimeistelyssä myös koristekuviona. Esimerkiksi tällaisen laattojen avulla voit leikata kylpyammeen rungon, kuoren korokkeen ja hanan lähellä sijaitsevan paikan.

Meri kiviä kylpyhuoneen sisätiloissa
Meri kiviä kylpyhuoneen sisätiloissa

Toinen suosittu idea on käyttää kiviä sisustus - sisustus pola.Dlya lattiaverhoi- tai seinien ei tarvitse liimata alustaan ​​tai pikkukiviä setku.Esli olet parhaillaan kipsi seinät, lisää sinistä väriä shtukaturku.Posle soveltamalla rappaus seinään, säädä sitä kuvioitu rulla ja odottamatta täydellinen kuivaus, alkaa käyttämään kiviä työntämällä se liuoksessa. Sovellus kiviä mahdollista sekä satunnaisesti ja luoda siitä suunnittelee, maalauksia ja mosaiikkeja. Saat houkuttelevampi ulkonäkö vyöruusu voidaan hoitaa lakka.

Lähellä niche with sea shingle
Lähellä niche with sea shingle

Kiviä olohuoneessa

Tietenkin kylpyhuone ei ole ainoa paikka, jossa tätä luonnonmateriaalia käytetään. Esimerkiksi olohuoneen sisustus, jossa on pikkukiviä, on epätavallinen ja tyylikäs. Tarkastele tarkemmin miten ja missä pikkukiviä käytetään olohuoneen sisustuksessa.

Meri kiviä olohuoneen sisustuksessa
Meri kiviä olohuoneen sisustuksessa

1. Puolikolvet ja kaaret

Jos sisätilojen olohuoneen suunnitellaan Välimeren tai ympäristöystävällisiä meren tyyli - voidaan viimeistellä sisäpinnan kaaria ja puolet löysä päre.

2. Podiums

Jos olohuoneessa on koroke, voit koristaa korokkeen puolelta kiviä. Samankaltaista korkeutta (podium) käytetään yleensä kasvihuoneessa.

3. Tulisijat

Kivirakenteiden avulla on mahdollista peittää takan runko, joka antaa olohuoneellesi ainutlaatuisen värin. Olohuone meressä on menestys!

Vastapäätä takaportaalia kiviä
Vastapäätä takaportaalia kiviä

Kiviä keittiön sisätiloissa

Keittiön esiliinan luomiseksi voit käyttää kiviä ruudukossa, osoittautuu käytännölliseksi ja kauniaksi.

Meri peili keittiön esiliinaan
Meri peili keittiön esiliinaan

Ehdottomasti missään huoneessa kiviä voidaan käyttää koristeluun - kaada se selkeä maljakko tai muun säiliön emkosti.Bolshie voi laittaa lattialle, vähän pöydillä ja hyllyillä. Asunnossasi välittömästi alkaa tuntea Spirit of Nature tällaisilla talouden vaatimaton sisustus.

Kivien käyttö keittiötiloissa
Kivien käyttö keittiötiloissa

Sen sijaan, että tämä kivi, voit käyttää jäljitelmää, esimerkiksi, kuten seuraavissa valokuvaus esimerkkejä:

Valokuva-seinämaalaus
Seinäpaperit "kivi" sisätiloissa
Matto -
Mat - "kiviä" sisätilojen makuuhuoneessa

Seuraavassa videossa - esitys valokuvan käytöstä kiviä sisätiloissa.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − 39 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: