Rood en wit interieur

rode en witte keuken in de binnenlandse foto

Rood-wit interieur is niet eenvoudig te maken, eerst moet je de regels voor de verdeling van kleuren in de ruimte begrijpen. Laten we eens kijken naar de rood-witte interieurs die vasthouden aan hun individualiteit, levenslust. Als we begrepen hebben, op basis van welke principes ze zijn gemaakt, kunnen we iets soortgelijks creëren. Op de volgende foto's - het interieur van slaapkamers in rode en witte kleuren. Slaapkamers zien er helder, opzichtig, vrolijk uit en ondanks de afwezigheid van andere kleuren, veroorzaken pijnlijke gevoelens niet.

Slaapkamer in rode en witte kleuren
Slaapkamer in rode en witte kleuren
Slaapkamer in rode en witte kleuren
Slaapkamer in rode en witte kleuren

Dergelijke interieur - het resultaat van de juiste verdeling van witte en rode kleuren. Kleur in het interieur kan worden verdeeld in twee manieren: - Gebruik in het interieur grotendeels monochromatische objecten en meerdere patroon - eigenlijk alleen objecten met patronen en een paar vlakte In de volgende foto implementeerde de eerste manier (al enkele kleur, met uitzondering van linnen) in het interieur van een slaapkamer in de foto hieronder zien we het gebruik van de tweede methode is patroon hoofdeinde, kussens, pouf witte sluier.

Rode en witte slaapkamer binnenlandse foto
Rode en witte slaapkamer binnenlandse foto

Deze regel kan worden opgemerkt: in een monofonisch interieur maken een paar oppervlakken met een patroon de kamer interessanter. Een vergelijkbare techniek op de onderstaande foto: het rood-witte interieur van de slaapkamer ziet er saai uit, al is het niet voor een interessant dierlijk patroon op de kop van het bed.

Verspreiding van rode en witte kleuren in het interieur van de slaapkamer
Verspreiding van rode en witte kleuren in het interieur van de slaapkamer

Rood is het meest actief in het kleurenspectrum en de combinatie van rood en wit is een van de oudste kleurarchetypen. Om deze reden worden rode en witte patronen altijd als veel meer opgemerkt dan dezelfde patronen in groen-witte of blauw-witte ontwerpen. Vele variëteiten van rode en witte patronen beïnvloeden het zicht en de waarneming drastisch, vooral als het patroon fractioneel en oppervlakkig is, zoals in de volgende foto.

Rood en wit patroon in het interieur van de slaapkamer
Rood en wit patroon in het interieur van de slaapkamer

Oververzadiging interieurontwerpen slecht waargenomen in alle kleuren, maar rood en wit - nevynosima.Gorazdo ziet er mooi rood en wit interieur, die wordt gedomineerd door zwart-wit oppervlak, en er zijn een paar patroon object.

Rode en witte accenten voor het interieur van een lichte slaapkamer
Rode en witte accenten voor het interieur van een lichte slaapkamer

Het is veel beter als het rode en witte patroon groot is, zoals in het volgende interieur (grote erwten, grote zigzaggen).

Verdeling van monochrome en gedessineerde oppervlakken in het interieur van de slaapkamer
Verdeling van monochrome en gedessineerde oppervlakken in het interieur van de slaapkamer

Maar onthoud dat laconisme het niet waard is. In het volgende interieur zou het rode en witte interieur van de woonkamer er meer attent en effectief uitzien, als er iets rood-wit of rood boven de bank hing met een groot asymmetrisch patroon.

Rood en wit interieur van de woonkamer
Rood en wit interieur van de woonkamer

Nu met vertrouwen kunnen we zeggen dat het modieuze in de 20e eeuw laconiek leidde tot het feit dat de rode en witte interieurs in wezen gecreëerd werden in minimalisme, saai en vergelijkbaar met elkaar.

Rode en witte interieurs in de stijl van minimalisme
Rode en witte interieurs in de stijl van minimalisme
Rode en witte slaapkamer in de stijl van minimalisme
Rode en witte slaapkamer in de stijl van minimalisme
Interieur van een rode en witte woonkamer in een minimalistische stijl
Interieur van een rode en witte woonkamer in een minimalistische stijl

Deze rood-witte interieurs kunnen anoniem worden genoemd, herhaal dergelijke fouten niet, denk maar aan het ontwerp van uw appartement. Veel meer aangename en interessante witte en rode interieurs met retro-motieven in decoratieve details, zoals op de onderstaande foto.

Rood en wit interieur in retro stijl
Rood en wit interieur in retro stijl

Rode en witte handdoeken, borden, decoratieve platen op de muren - al deze kleine dingen maken het interieur gezelliger en huiselijker. Let goed op hoe de kleuren correct verdeeld zijn in het volgende interieur: de meeste oppervlakken zijn monochroom, slechts een paar objecten hebben een patroon.

Rood en wit interieur van de woonkamer Foto
Rood en wit interieur van de woonkamer Foto

Bij het maken van een rood en wit interieur treedt vaak dezelfde fout op: alle oppervlakken zijn wit, rood wordt alleen gebruikt in accessoires, zoals op de volgende foto:

Prachtige-and-Awesome-wit-Thema-Bathroom-Concept-met-Fabulous-Red-sticker-590x329

Als gevolg hiervan zien deze rode vlekken eruit als een ketchupspray op een wit vel en maken ze helemaal geen dynamiek of game. Het enige dat gezegd kan worden, kijkend naar een dergelijk interieur - het ziet er niet af.

Stel bij het plannen van een rood-wit interieur meteen vast welk meubelstuk helemaal rood is.

Denk aan de regel bij het distribueren van kleuren in het interieur: - in een rood en wit interieur moet er een groot object van volledig rode kleur zijn. Zoals dergelijke objecten kunnen zijn: een bank, tv-meubels, een kledingkast. Het volgende badkamerinterieur in rode en witte kleuren ziet er bijvoorbeeld wit uit met rode druppels en niet rood-wit, omdat er niet een groot genoeg object met rode kleur is.

natuurlijke-minimalist-white-badkamer

Maar als de hele muur, waarop het opgehangen rode voetstuk is bevestigd, in rood is geverfd, ziet het interieur er gedecoreerd uit.

Laten we dit interieur vergelijken met de volgende foto. In dit interieur is rood niet meer dan in het vorige, maar het wordt als rood-wit gezien vanwege het feit dat het grote object (bank) rood is.

Verbazingwekkende-Study-Room-Models-Red-Sofa-White-Interior-Marble-Floor-805x650

De volgende regel, waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van een rood en wit interieur - harmonie, logisch ontwerp. Al je ontwerpfouten zullen heel duidelijk zijn.

Gezien de rode en witte interieurs, moet je aandacht besteden aan de "seksuele kwestie". Aangezien niet iedereen beslist om rode of witte seks te hebben, is de kleur van de vloer altijd veel twijfel.

Voor het rood-witte interieur is de gele vloer met een gouden tint ideaal.

Wit-rood-Bedroom-Design-met-Eetkamer-Views

Essen, berk, goudblad, licht eiken, gouden acacia, dennen - deze houtsoorten passen perfect bij zowel wit als rood.

krasno-belyiy-interer-24

Shades verminderen het contrast van rood en wit, creëren een vrolijke, aangename indruk, maken het interieur humaan.
Bovendien zijn de honing en gouden vloer geschikt voor elke stijl van interieur.

Marvelous-rood-wit-apartment-woonkamer-met-houten-vloer-and-red-wall-ideas-615x300

Een andere geschikte optie is een donkere, contrasterende vloer.

Donkere vloer in rode en witte interieurs
Donkere vloer in rode en witte interieurs

Gerookte eik, zwarte wengé, morenen, mahonie, kastanje. In deze opties wordt het interieur strenger, stabieler. Rassen met overgangskleuren (rode acacia, lariks, natuurlijk en gebleekt eiken, Italiaans noten, anegri, etc.) zijn niet geschikt voor een rood en wit interieur.

Als u tapijt of linoleum kiest, geef dan de voorkeur aan een lichtbeige kleur.

Lichtbeige vloer in een rood en wit interieur
Lichtbeige vloer in een rood en wit interieur

Maar de rood-witte vloer in zo'n interieur zal geen erg succesvolle beslissing zijn.

Een schaakrood-witte vloer in een kooi zal er gespannen uitzien en in een al actief interieur.

Dus om een ​​harmonieus rood en wit interieur te creëren, hebt u het volgende nodig:

-je moet de kleur goed verdelen (meubels, muren, gordijnen, accessoires)

-kies de kleur van de vloer in neutrale tinten

Laat je huis gezellig zijn!

Als het artikel nuttig voor u was, deel het met uw vrienden door op het pictogram van uw sociale netwerk te klikken. Bedankt!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 − 19 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: