Oranje muren in het interieur

Oranje muren in het interieur

Oranje muren in het interieur - dit is een zeer interessant, maar niet een eenvoudig ontwerpelement. In landen met een koud klimaat passen oranje muren perfect in het interieur, waardoor het warmer en zieliger wordt. Om te beginnen is oranje de warmste kleur van het spectrum. Er is een mening dat de warmste kleur rood is, in feite - oranje.
Om deze reden oranje kleur in het interieur geschikt voor degenen die vaak bevriezen, voor degenen die van warmte houden. Oranje muren perfect toegepast in het ontwerp van de kamers die het noord-oosten en noorden over het hoofd. Maar voor de kamers die westen en het zuiden hebben, het is een slechte oplossing - direct zonlicht oranje kleur verbleekt, en schuine (als de kamer op het westen) begint te vlam, ziet er benauwd, een bordeauxrode tint.

Oranje muren zijn niet alleen een manier om de kamer warmer te maken. Oranje muren of slechts één oranje wand veranderen onmiddellijk het interieur en geven het energie.

Laten we naar de onderstaande foto kijken. Behalve de oranje muur, hebben we een zeer conservatief, kalm interieur, dat is gemaakt in herfstkleuren. Het is vrij duidelijk dat oranje muur in het interieur verscheen omdat de eigenaren zich verveelden met de rust van de woonkamer en ze besloten om hun interieur op zo'n eenvoudige manier te veranderen.

Oranje muren in het interieur

Een soortgelijk geval op de volgende foto. De muur van geeloranje kleur geeft het interieur energie, dat merken we niet meteen oranje kleur in het interieur erg rustig.

Oranje muren in het interieur

Dus let op: als je het interieur echt wilt veranderen, maak het dan warmer en leuker, maar je kunt meubels, accessoires en textiel niet veranderen. Verf de muur in oranje, het interieur wordt veel energieker.

Maar hiervoor moet je weten met welke kleuren de oranje kleur goed past, zodat je transformatie niet het hele interieur vernietigt.

Oranje kleur in het interieur: kleuren waarmee de oranje kleur goed past

De allereerste kleur waarmee de oranjebruine en al haar tinten, van karamel tot chocolade, perfect combineert.

Het interieur, waarin de oranje muren worden gecombineerd met bruin meubilair, ziet er erg warm en gezellig uit, dit is een uitstekende oplossing voor de woonkamer en keuken.

Oranje muren in het interieur

Beige, bruine, geelbruine tinten worden op bewonderenswaardige wijze gecombineerd met oranje muren in de meest uiteenlopende interieurs - zowel modern, als landelijk, en in eclectisch, zoals op de onderstaande foto.

De volgende kleur die perfect past bij de oranje muren - dit groene en bijna al zijn schakeringen, met uitzondering van dennengroen en groen gras (de laatste twee met oranje blik te zwaar).
Over het algemeen is het interieur in de onderstaande foto erg interessant. Veel verschillende items, je kunt safari's, vintage en een zeer originele oranje muur zien.

Oranje muren in het interieur

Lila en olijf - twee kleuren-leider, die het best gecombineerd kunnen worden met sinaasappel. Deze combinatie is geschikt voor u als u een oranje muur wilt, maar u hebt geen overmatige helderheid en energie nodig.
De kalme olijfkleur brengt de energie van oranje perfect in balans, zoals je op de foto kunt zien, en met behulp van een koele salade kun je de "temperatuur" van het interieur verdunnen.

Oranje muren in het interieur

Oranje muren in het interieur

Bovendien zijn de wanden van een rustige oranje kleur perfect gecombineerd met allerlei "houten" en "stenen" kleuren, zoals u op de onderstaande foto kunt zien.

Oranje muren in het interieur

Op een grote manier nu een combinatie van paars en oranje.

Oranje muren in het interieur

Oranje muren in het interieur

Merk op dat de echte heldere sinaasappel een rijke violet nodig heeft en omgekeerd - een gedempte zachte sinaasappel moet worden opgepikt tot een gedempte violet. In dit geval zullen de kleuren niet conflicteren. In een modern interieurontwerp kunt u vaak een combinatie van grijs meubilair en oranje muren vinden.

Oranje muren in het interieur

Oranje muren in het interieur

Modern design is verre van contrasterende interieurs die aan het einde van de twintigste eeuw bekend waren, en gericht vooral op een zachte, rustige kleuren. Contrasterende oplossingen niet meer populair te zijn omwille van hun schijnbare verveling - de moderne mens is veel zicht overbelasting, zijn werk is gerelateerd aan de "ogen", thuis hij heeft een minder scherp kleurencombinaties.

Oranje muren in het interieur

Het is om deze reden dat de oranje kleur modieus is om te combineren met staal, lichtgrijs, met een kalme grijze kleur.
Een veel meer trieste combinatie is de vereniging van zwart meubilair en oranje, deze combinatie was populair in de jaren zestig en nu zien dergelijke interieurs er erg ouderwets uit.

Oranje muren in het interieur

Oranje muren in het interieur

Pogingen om een ​​moderner interieur te maken, met zwarte glans en oranje muren, leiden tot het creëren van complexe verlichting, plafonds met meerdere niveaus, enz.
Maar van al deze diversiteit ziet het er alleen goed uit aan de linkerkant van het interieur - waarin de muur is versierd met oranjebruine en witte ornamenten. Al het andere kan de ontwerper "pribludami" noemen, die het interieur niet siert, maar eerder het omgekeerde.

Oranje muren in het interieur

De combinatie van oranje en rood is een andere combinatie waarmee je heel voorzichtig moet zijn. Er is een mening dat deze kleuren gunstig combineren, het is waar, MAAR. Oranje muren zien er goed uit met rode meubels of accessoires alleen als de rode kleur donkerder of helderder is dan oranje. Laten we twee foto's vergelijken:

Oranje muren in het interieur

Op de eerste foto zijn de oranje muren helder en de rode kleur in de sprei is licht. Als gevolg hiervan verliest rood de muren en zien de bedden er slecht uit. En op de foto rechts is een verzadigde donkerrode kleur die goed opvalt tegen de achtergrond van oranje muren en het interieur er sappig en helder uitziet.

Eindelijk de meest complexe combinatie van oranje muren - met de kleur van fuchsia en andere pakkende roze tinten. Het is heel moeilijk om sinaasappel en fuchsia te combineren. Gewoon rond de kamer strooien, een paar felroze items maken het interieur niet aantrekkelijker. Fuchsia met oranje ziet er goed uit in het geval er andere felle kleuren zijn - blauw, limoen, geel.

En omdat het helemaal niet de moeite waard is om te doen op de onderstaande foto - er is geen idee in het interieur, het ziet er ongemakkelijk uit, er is geen integriteit. Ja, het is origineel, maar zo'n originaliteit kost niets.

Oranje muren in het interieur

Oranje wanden in het interieur kunnen dus worden gecombineerd met vele kleuren - het zijn bijna allemaal beige, bruine, gele en groene tinten. Dikke, donkerrode tinten. Paarse kleur, als deze geschikt is voor verzadiging. Grijze tinten - voor een modern interieur met weinig contrast en wit met zwart - voor een zeer contrastrijk dramatisch interieur. Natuurlijk past de oranje kleur in het interieur goed bij wit. Een combinatie van blauw en oranje is zeer productief.

Oranje muren - een zeer interessante oplossing voor de kinderkamer, ze zijn allemaal goed. Maar gebruik in de kinderkamer alleen lichte tinten oranje, zoals op de onderstaande foto, zodat het interieur niet te licht en vervelend wordt.
Kies voor de kinderkamer de oranje kleur van wortelsap of pompoen, en vul deze aan met tinten uit het fruitpalet. De oranje muren passen perfect bij de vloer van een lichte neutrale schaduw - beige, zandig, geelbruin.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: