Hoe maak je de vakantie van 8 maart interessant voor kinderen?

Kinderen zijn dol op vakantie. Ze houden van alles wat met hen te maken heeft - om deel te nemen aan trainingen, om geschenken te geven en om ze ook te ontvangen. Als het een algemene schoolvakantie is, zal de meerderheid met veel plezier deelnemen aan de voorbereiding van het concert, geschenken voor leraren en klasgenoten. Een van de meest geliefde - 8 maart.

Misschien is deze vakantie zelfs de meest geliefde voor de jongens, omdat dit een kans is om je te laten zien als echte ridders. Bij de voorbereiding van 8 maart moeten kinderen hun natuurlijke nieuwsgierigheid niet vergeten. Ze zullen absoluut willen weten waarom deze feestdag een vrouwendag wordt genoemd, van waaruit deze feestdag begint. Maar in de omgang met de informatiekant van het feest hoef je kinderen (vooral zeer jonge kinderen) niet te overbelasten met concepten zoals de VN of ingewikkelde namen als Clara Zetkin. Informatie moet worden opgesteld in overeenstemming met de leeftijd.

Gefeliciteerd op 8 maart

Bij het voorbereiden voor 8 maart voor kinderen vergeet niet hun natuurlijke nieuwsgierigheid

8 maart: kort over de geschiedenis van het feest

U kunt ons in het kort vertellen over hoe moeilijk het leven was voor vrouwen en meisjes van de 2de eeuw geleden, hebben ze niet de gelegenheid gehad om te leren, om het even welk beroep dat zij geen vakantie had, niet om de geschenken te vermelden krijgen. Vrouwen werkten hard, vaak meer dan mannen, en ontvingen een kleine vergoeding voor hun werk. Geen wonder dat ze na verloop van tijd deze situatie wilden herstellen en begonnen te vechten voor gelijke rechten met mannen.

Geschiedenis van de vakantie
De geschiedenis van de "Internationale Vrouwendag"

De geschiedenis van 8 maart voor kinderen mag niet worden overladen met datums, historische concepten, termen waarvan de betekenis te moeilijk zal zijn om te begrijpen. Om de informatie af te maken, kan worden geconcludeerd dat een vrouwendag een gelegenheid is om openlijk haar respect voor alle vrouwen uit te drukken, want wat zij doen (vooral thuis, thuis) verdient de hoogste waardering en bewondering.

Gefeliciteerd op 8 maart
Het zal voor kinderen heel interessant zijn om meer te weten te komen over de wereldtradities om deze datum in verschillende landen te vieren

Tot op de hoogte! Het zal voor kinderen heel interessant zijn om meer te weten te komen over de wereldtradities om deze datum in verschillende landen te vieren.

Hier kunt u praten over Moederdag in Amerika of de dag van St. Ageda in Spanje, die de patrones is van alle vrouwen. Indianen vereren de godin Parvati, Lakshmi, decoreren op speciale dagen in september en oktober huizen met bloemen, geven vrouwen geschenken.

Kinderen op school
Het zal voor kinderen heel interessant zijn om meer te weten te komen over de wereldtradities om deze datum in verschillende landen te vieren

Je kunt je ook de dag van meisjes in Japan herinneren, die op 3 maart wordt gevierd. In de oudheid op deze dag was het gebruikelijk om papieren poppen te geven. Moderne Japanse geven meisjes niet langer papier, maar echte poppen. Dergelijke interessante feiten worden altijd goed herinnerd op elke leeftijd.

Plan voor de voorbereiding van de vakantie in de klas

Bij de voorbereiding van de vakantie op 8 maart voor kinderen moet eraan worden herinnerd dat dergelijke evenementen een zeer belangrijke rol spelen voor een klein kindercollectief. Ze verenigen zich, helpen kinderen om vrienden te worden, leren elkaar kennen vanuit een nieuwe invalshoek, versterken reeds bestaande persoonlijke banden.

Script ontwikkeling
Bij de voorbereiding van de vakantie op 8 maart voor kinderen moet eraan worden herinnerd dat dergelijke evenementen een zeer belangrijke rol spelen voor een klein kindercollectief

U kunt zich voorbereiden op dit plan:

  • een vergadering van het mannelijke deel van de klas organiseren;
Bijeenkomst op school
Bijeenkomst van de klas voor discussie over de viering
  • distributietaken verdelen;
  • samen een scenario ontwikkelen;
Sieradenles
Decoratie van de klas op 8 maart
  • concert- en wedstrijdnummers voor te bereiden, ze onder de deelnemers te verdelen;
  • denk na over het versieren van een klas;
  • om de kwestie van de wenselijkheid van een stijlvolle thee en een mogelijke disco te beslissen.

We moeten niet vergeten dat het voorbereiden van een vakantie onmogelijk is zonder volwassenen te trekken. Daarom moet in de organisatorische vergadering noodzakelijkerwijs de pausen, ooms van studenten en zelfs grootvaders zijn. U maakt dus niet alleen contact tussen leerlingen, maar ook hun ouders. Een heel belangrijk punt is een concert. Alle kinderen zijn getalenteerd, dus je kunt ze gemakkelijk vinden die poëzie lezen, liedjes zingen, misschien een hele schets maken of een trucje laten zien. Om kinderen niet te belasten met het zoeken naar materiaal, kun je het zelf doen, de zegen in het netwerk van kindergedichten op 8 maart voor kinderen is er in overvloed. Selecteer eenvoudig voor elke deelnemer eenvoudige teksten en geef ze uit.

Wedstrijden voor schoolkinderen
Het is noodzakelijk om de hoofdregel te onthouden: geef geen meisjes iets dat te maken heeft met studeren

Na het bepalen van de volgorde en inhoud van de vakantie, is het noodzakelijk om verschillende repetities te regelen, de kostuums, het ontwerp van de klas te specificeren. Misschien zijn dit muurkranten met felicitaties voor elk meisje. Ook is de mogelijkheid om na afloop van het concert een theekransje te houden, waarvoor het voldoende is om snoep te kopen, meerdere taarten, ook van tevoren bepaald.

Thee drinken op 8 maart op school
Bij voorbaat de mogelijkheid om een ​​theekransje te houden na het concert, waarvoor het voldoende is om snoepjes te kopen, meerdere taarten

Tot op de hoogte! Dat er geen problemen waren met het schoonmaken van de klas, zou het raadzaam zijn om wegwerpschotels te verstrekken.

Natuurlijk mogen we moeders, zussen en grootmoeders niet feliciteren.

Je kunt de jongens alleen laten na de lessen, wanneer ze de gedichten kunnen leren die je op 8 maart hebt gevonden voor kinderen, ansichtkaarten kunt maken, kleine souvenirs. Effectief kijken naar boeketten van papieren bloemen, ballonnen, een verscheidenheid aan thema-applicaties en tekeningen.

8 maart voor meisjes
Elk meisje met trillen zal op deze vakantie wachten, zal willen dat het speciaal, mooi, gedenkwaardig is

Belangrijk! Elk meisje zal met spijt op deze vakantie wachten, zal willen dat het speciaal, mooi, gedenkwaardig is.

Daarom zou de gezamenlijke voorbereiding door het mannelijke deel van de klas en de daaropvolgende uitvoering van het evenement hen in geen geval teleurstellen. Voor jongens is dit een geweldige kans om je ridder te voelen, waarop meisjes op alles kunnen bouwen. Richt de aandacht van je kleine mannen op het feit dat je niet alleen op deze dag, maar ook in een ander beleefd en aandachtig moet zijn voor meisjes, zodat ze zich niet alleen op 8 maart speciaal voelen.

Competitie voor 8 maart
Alle kinderen zijn getalenteerd, dus je kunt ze gemakkelijk vinden die poëzie lezen, liedjes zingen, misschien een hele scène voorbereiden of een trucje laten zien

Geschenken - een belangrijk onderdeel bij het voorbereiden van een vakantie

Cadeaus voor kinderen kiezen op 8 maart op school zonder deelname van volwassenen mag dat niet. Deze vraag is altijd vrij complex, vooral als er meer meisjes in de klas zijn dan jongens. Misschien is dit zou moeten gaan op een eenvoudige manier: om niet te vergeten de meisjes verschillende gaven beledigen (iemand kan tot duurdere souvenir te krijgen, iemand goedkoper), moeten we dezelfde mogelijkheid om geschenken te overwegen: elk meisje op een bureau en een kleine bloem knuffel te zetten. Als meisjes minder zijn dan jongens, kan aan elke persoon iets worden gegeven dat verband houdt met haar hobby.

Boeketten van papieren bloemen
Boeketten papieren bloemen voor meisjes op 8 maart

Zeker, het kiezen van liedjes voor 8 maart voor kinderen, welke jongens zullen optreden tijdens een klasevenement, kan al worden beschouwd als een goed cadeau voor de vrouwelijke helft van de klas.

Maar elk meisje moet op die dag een individueel geschenk ontvangen. Als we dit denken, moeten we voortbouwen op de volgende punten:

  • vanaf het tijdperk van klasgenoten;
  • uit het soort geschenken (je kunt ze zelf koken of kopen);
  • van financiële kansen (als geschenken worden gekocht).

Wat te geven aan klasgenoten? Dit nummer zal heel relevant zijn voor jongens gedurende de hele schoolperiode. Op de basisschool en de middelbare school "probleem" zal worden opgelost veel eenvoudiger: de voorbereiding van de zelfgemaakte souvenirs, thematisch verbonden met 8 maart - foto's voor kinderen, boeketten van papieren bloemen, kaarten, kleine dozen en dergelijke. Misschien kiest u de mogelijkheid om vanaf het allereerste begin geschenken te kopen.

Briefkaart op 8 maart
Ansichtkaart op 8 maart zal zeker een klasgenoot behagen

Belangrijk! Hier is het noodzakelijk om de hoofdregel te onthouden: geef meisjes niet iets dat te maken heeft met studie (kantoorbenodigdheden, boeken, noodzakelijk voor het programma).

Het is tenslotte een vrouwendag en elk meisje wil iets krijgen dat duidelijk niet-administratief is. Daarom moet het gebaseerd zijn op de leeftijd van de kinderen.

kistje
Kistje - een uitstekend cadeau voor eerste-klassers

Als u zich voorbereiden geschenken voor de eerste klassers, geschikte opties met pennen, kleine kisten, spiegels, zacht speelgoed, agenda's voor meisjes met speciale snaps, sets van rubber banden voor haar, armbanden. Als we praten over de meisjes van de middenklasse, zal een verscheidenheid aan muziek en dvd's aan te passen, kits voor de naald vrouwen, educatieve spelletjes, boeken, fotolijstjes, originele flash, cosmetica voor kinderen, geschenk thee sets.

Zacht speelgoed voor meisjes
Zacht speelgoed voor meisjes op 8 maart

Als u op 8 maart geen geschenken voor kinderen kiest, maar voor middelbare scholieren, moet u al uw verbeeldingskracht en kennis van de karakters van jonge dames meenemen. Er kunnen al collectieve geschenken zijn zoals een wandeling door de hele klas in bowlen, waterpark of in de bioscoop. Als ze toch besloten elk meisje apart te feliciteren, dan zullen mobiele accessoires, bloemen, kostuumjuwelen, cadeaubonnen, designsnoepjes of souvenirs passen.

Spiegel voor meisjes
Spiegel voor meisjes - een noodzakelijk souvenir voor 8 maart
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 76 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: