Foto bakgrunnsbilder i det indre av barnas rom: skape et eventyr

Veggpapir i det indre av et barnerom

Ønsker du å omdanne et barnas rom til et eventyrhus eller legge barnas seng midt i en skogsrengjøring? Så for interiørdesign bruk tapet, valget av som i moderne butikker er ganske enkelt enorm.

Foto bakgrunnsbilder - et veldig lyst og fremtredende element i utformingen av et hvilket som helst rom, som du kan visuelt utvide plassen, sette stemningen, utvikle barnets fantasi, ta med nye farger til interiøret. Det ser ut som at bruk av tapeter i barnas rom er veldig enkelt - jeg valgte bildet jeg likte og limet på veggen. Men faktisk å velge riktig sted for dem er ikke så lett, spesielt i små leiligheter.

Velg klokt

Først må du huske at tapetet i barnas rom er et element som er uløselig knyttet til hele rommet. Denne avhengigheten er spesielt merkbar i arrangementet av møbler. Inntil nylig, i Russland, kunne vi ikke bruke bildebaggrunner riktig - små leiligheter og finne en vegg for dekorasjon som ikke ville bli fylt med skap og hyller, det er veldig vanskelig. Imidlertid krever designekspertene at tapet med et intenst bilde burde oppta tomt rom.

I dette rommet ble bakgrunnen lagt til rette, ingenting blokkerer dem, og du kan se alle detaljene.

Korrekt arrangement av fotobånd i barnas rom

I det neste bildet er det tatt en vanlig feil - selv om det meste av bildet kan sees, er det noen av dem dekket av hyller.

Feil bruk av fotobilder i barnas rom

Selv i et lite rom kan du finne en tom vegg for tapet.

Veggpapir i det indre av et barnerom

I noen rom er det ikke så vanskelig å følge denne regelen, for eksempel er veggen bak sengen vanligvis ikke opptatt, og her ser de ut til å passe.

Fotopapir i barneværelse

Den andre regelen for å velge og bruke foto bakgrunnsbilder kommer fra den første - hele interiøret må være gjennomtenkt på forhånd. Velg møbler, tilbehør, sportskomplekser og tenk på hvordan du skal ordne dem. Og bare etter dette, fortsett direkte til å kjøpe tapet. Forresten, bakgrunnsbilder i det indre av barnas rom - et utmerket verktøy for å lage forskjellige soner for spill, søvn eller klasser. Barnas rom for tvillinger kan deles opp i separate funksjonsområder for to barn. I det neste interiøret i barnehagen er sovestuen uthevet med bakgrunnsbilder.

Zoning i barnas rom ved hjelp av bakgrunnsbilder
Zoning i barnas rom ved hjelp av tapet

tredje, Ikke overdriv det med lysstyrke, fordi du lager barnas rom, så du bør nærme dette problemet veldig nøye. Kanskje i noen rom, for eksempel en studie eller en stue, ser kontrastbildet på veggen bra ut, men ikke hvor barnet bor. Foto bakgrunnsbilder er så veldig aktive elementer i innredningen, og deres lyse farge vil gjøre mønsteret merkbart og til og med påtrengende, noe som kan påvirke barnets stemning negativt. Derfor er det bedre å velge bilder i dårlige toner.

Se hvor aktiv de lyse røde vegger rundt barnas seng ser ut, barnet i et slikt miljø vil være vanskelig å sovne.

Feil valg av farge for tapeter i barnas rom
Feil valg av farge for tapeter i barnas rom

Men i dette rommet er fargene forsiktige og solfylte, de skaper mysighet og bidrar til å roe seg ned.

Riktig farge for tapetet i barnas rom
Den riktige fargeløsningen for tapet i barnas rom

En stor feil når du bruker fotobaggrunner i et barns rom er valget av slike tegninger, der det er den samme typen elementer, monotone gjentatt gjennom veggen. For å forverre denne situasjonen kan bare dekkes med slik tapet, ikke en, men flere vegger. Hvis bildet også er lyst, vil rommet trykke på barnets psyke, noe som vil hemme utviklingen, og rommet vil gjøre det ubehagelig og skremmende.

For eksempel er tapetet i dette rommet ikke bare for mørkt, men inneholder også mange små repeterende elementer som undertrykker nervesystemet.

Feil valg av bilde for tapet på barnas rom
Feil mønstervalg for tapet på barnas rom

fjerde, tenk på belysning. Foto bakgrunnsbilder kan være utrolig spektakulære hvis du gjør det rette punktet på taket eller direkte på veggen.

Bruk lamper til å dekorere tapet på barnas rom
Bruk lamper til å dekorere tapet på barnas rom

Og til slutt, femte, gjenspeiler hovedtemaet for tapet i tilbehør: leker, puter, kapper på sengen. Men overdriv det ikke, selv din favoritt tegneseriefigur kan bli kjedelig hvis du er hjemsøkt av ansiktet hans overalt! For eksempel viser følgende bilde et rom der det er for mange tilbehør.

Feil bruk av tilbehør sammen med tapet på innsiden av barnas rom
Feil bruk av tilbehør sammen med tapet på innsiden av barnas rom

Her er et annet tips: For å revitalisere rommet, fest appliqués av klut, leker og lamper til passende tapeter, så kan du ikke bare se på bildet, men også berøre detaljene.
Veggpapir kan perfekt støtte stilen på rommet, for eksempel kan et barns rom i marine stil suppleres med en skildring av havet, undervannsverdenen.

barnas rom i marine stil
Barns rom i marine stil

Hvordan ta hensyn til barnets natur når du velger bildebaggrunner for et barns rom?

Når du velger tapeter til et barnrom, er det nødvendig å ta hensyn til ikke bare interiøret, men også egenskapene til barnets karakter, så vel som hans kjønn. Det er verdt å ta en ansvarlig tilnærming til valget av tomten og tenke på hvilke personlighetstrekk som vil bli tatt opp i et barn dette eller det bildet.
Barnas tapet for gutter kan inneholde historier som fokuserer på maskulinitet, mot, ønske om seier. Tegninger av slott, riddere og dyr som symboliserer styrke og adel (for eksempel løver), vil indusere fremtidige menn til å reflektere over sanne verdier. Flere gutter som bilder av tegneserier om ulike teknikker, reiser og selvfølgelig slag og sport. Vær imidlertid forsiktig - historiene skal ikke være aggressive og for aktive, slik at bildene ikke bryter med barnets korrekte utvikling.

Baby bakgrunnsbilder til gutter
Baby bakgrunnsbilder til gutter

Barnas tapet for jenter er vanligvis romantisk og ømt, ofte i rosa og blå sengefarge. Hovedtemaene er prinsesser, eventyrpalasser, søte dyr og dukker.

Baby bakgrunnsbilder til jenter
Baby bakgrunnsbilder til jenter

Temaet som kan forene barna av begge kjønn er selvsagt naturen. Dyr malt eller fotografert, trær, blomster og gress vil ikke etterlate et enslig barn likegyldig.

Veggpapir i det indre av et barnerom
Veggpapir i det indre av et barnerom

Noen slike tapeter kan limes inn på flere vegger, når bildet av trekronen, for eksempel, ligger bare i taket, er resten av plassen ledig for hyller eller et lite skap.

Veggpapir i det indre av et barnerom

Foto bakgrunnsbilder i det indre av barnas rom vil hjelpe deg med å skape en hel verden for barnet. Hva det blir fylt av, avhenger av ditt valg. La det være riktig!

I neste video kan du se et eksempel på riktig bruk av bildebaggrunner i barnas rom. Vi bringer oppmerksomheten til prosjektet "Skoler til reparasjon" - "Ved skogen ved kanten"

En koselig til ditt hjem!

Hvis du likte artikkelen, kan du dele den med vennene dine ved å klikke på ikonet for ditt sosiale nettverk.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 22 = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: