Sådan dekoreres en salat til nytår 2018: ideer og mesterklasser

Nytårsaften middag

Nytårsbordet ønsker altid at dekorere specielt og på en eller anden måde fabelagtigt, fordi denne ferie er forbundet med vidundere og sjov tidsfordriv. Udsmykning af salater er en måde at tiltrække opmærksomhed på mad og juble op gæster.

Hvordan laver man nytårsbord 2018?

År af den gule jordhund
Nytår 2018 - År af den gule jordhund

2018 - Year of the Yellow Earth hunde, og dette tema byder på en masse plads til eksperimenter med hensyn til den spiselige dekoration, fordi værtinde kan ikke kun dekorere retter vinter elementer, men også at bruge sommeren Detaljer: bygge en komposition fra frugt, at skildre hunden og det omkringliggende flerfarvede landskab. Alt dette vil være passende og temmelig underholdende, især hvis familien har børn.

Tip! Efter at have studeret de forskellige teknikker udsmykning salater (Foto forskellige muligheder og elementer, lavet med dine egne hænder, kan du se nedenfor), vil du være i stand til at komme med deres egne historier, og måske vil du være i stand til at kombinere et sommer tema med vinter: bære en hund hat med øreklapper, priporoshit "sne" træer blomster bruger ikke kun opskrifter til grøntsager og kødsalater, men også søde frugter og blandede smag.

Kød snacks på bordet
Alle ved, at hunden er en stor kæreste af kød, så sæt kødretter og snacks på bordet
Nytårs salat i form af en hund
Nytårssalater kan dekoreres i form af en hund
Kage i form af en hund
Kagen kan også laves i form af en hund
Kager i form af knogler og poter
Supplement bordet vil hjælpe cookies i form af knogler og poter

Bord dekoration i form af en hund

Her er en ide: Forbind et par ananas i form af en træstamme og bygg fra to banantræer, mango og appelsiner, to hunde, der går under træerne. Frugt kan fastgøres med tandstikker. Vi forsikrer, at en sådan usædvanlig dessert vil helt sikkert nydes af børnene.

Hund fra en banan
Årets symbol, hunden, kan laves af frugter, for eksempel fra en banan

Husk, de primære farver, og dermed Eve - gul, sand, beige, orange, rød, og bruge disse produkter, der opfylder dem bananer, klokke gul peber, gulerod skiver, orange skiver, tomater og roer. De fleste af disse farver er let at finde blandt de øvrige indholdsstoffer i mange traditionelle russiske salater, og det er derfor deres anvendelse vil ikke være svært.

Gul og orange grøntsager og frugter
På bordet for året af den gule hund er det værd at forberede den rigtige farve til grøntsager og frugter
mandariner
Mandariner - nytårs symbol for hele tiden

Picking up en grundlæggende salat opskrift og madlavning det, kan du begynde at dekorere. Lav en skål i form af en gave, ved hjælp af nogle individuelle elementer - roser fra rødbeder, ost eller fennikelpærer, strimler af rød fisk.

Lav en laksrose
En rose fra laksestriberne er meget nem at lave
Salat dekoreret med rød fisk
Grøntsalatssalat kan dekoreres med rød fisk på toppen
Pølse blomst
Blomsten fra pølse skiver vil være en ægte udsmykning af nytårsbordet

Tænker på, hvordan man kan dekorere en salat i 2018, husk at indretningen kan opdatere enhver glemt opskrift. Efter at have opfundet en ny form for arkivering og tilføjer en lille smule til salaten, kan du være en ægte værtinde-innovatør. Nogle enkle elementer vil varme gæsternes interesse i parabolen, og festet bliver vellykket.

Kom ikke sammen med nytårsbordet uden vintertemaet, der klassisk anvendes i design af salater. Den nemmeste måde at lave en salat med en tæt konsistens af to hvide snehvider, som på billedet herunder, og tilføj dem et "tilbehør" - en hovedbeklædning lavet af gulerødder. Indenfor sådanne bolde kan du lægge nogle fyldstoffer: en møtrik, oliven eller et stykke tomat, som vil tilføje noget piquancy til smagen.

Snemand fra salat
Original vinter snack - Snemænd fra salat

Forstyr ikke og billeder af lækre juletræer af grøntsager, frugt, kød og ost skåret, fremstillet ved de metoder, der er vist på billederne nedenfor. Det er ikke svært at lave dem, men se, hvor effektivt resultatet er.

Denne sildben kan både være en selvstændig dekoration og udføre en dekorativ funktion til salat. Det vigtigste plus er, at dette design ser meget flot ud og gøres så hurtigt som muligt - du skal bare snøre skiverne på pinden.

Juletræ med egne hænder
Stadier for at lave et simpelt juletræ af ost
Spiselig sildben
Eksempel på spiselig sildben
Frugttræ med frugter
Frugt træ er sikker på at behage børn

Nogle måder at dekorere kan have tillid til et barn. En sådan fælles udsmykning af salater med egne hænder er en god mulighed for at samle familien og sammen forberede sig på et venligt møde i det nye år. Hvis du endnu ikke har mestret kunsten at tjene, vil en trin-for-trin instruktion med et foto gøre dit arbejde lidt lettere.

Lav en salat (for eksempel mimosa) i form af et ferieur fremstillet af æg og stykker gulerødder. Men hold dig ikke fast i denne version, fordi en sådan indretning kun er begrænset af din fantasi - pilene og tallene kan skæres ud af ethvert egnet madmateriale.

Salat i form af nytårsaften
Eksempel på udsmykning af salat i form af et nytårs ur

En anden ikke ny, men nyttig ide er at bruge grøntsager som forme, som de gjorde med peber i billedet nedenfor. Som følge heraf fik vi lækre kurve, der minder om brændende stearinlys - et billede af en romantisk og fabelagtig og munter figur og smukke detaljer lavet selvstændigt vil styrke enhver børns appetit.

Fyldte peberfrugter i form af stearinlys
En interessant mulighed - fyldte peberfrugter med salat i form af stearinlys

Salat kan også lægges i en halv tomat, så det vil få en ny note i sin smag, og serveringen vil helt sikkert venligst gæsterne samles ved bordet.

Fyldte tomater
Fyldte tomater kan være interessante at dekorere med rejer eller i form af julemanden

En vigtig opgave ved at forberede en russisk fest er at bestemme, hvordan man skal dekorere en salat under et pelsskind, fordi det er en af ​​de mange russers favoritretter. Vi tilbyder dig nogle interessante muligheder for at dekorere en salat under et pelsjakke med et billede.

Tip! En portion, nøjagtig servering vil være behageligt for mange gæster, der ikke kan lide overflødigheden af ​​sauce i denne opskrift. Elegant måde at præsentere skålen gør det mere ædelt.

Dekoration af salater under en pels
At dekorere yndlings salater "under et pels" vil hjælpe en fantasi

En anden mulighed, du arrangere sild med rødbeder - at lægge ud et salat lag i en enkel, men interessant kremanku i form, og tillægget sammensætning øse af rød kaviar top og en kvist grønt.

Du kan placere sild under en pels og på en måde, når hvert lag let kan ses og blande salaten selv. Et sådant foder vil helt sikkert overraske dine kære!

Indretning af retter fra grøntsager

Den nemmeste måde at smukt dekorere populære salater i 2018 (billederne er vist nedenfor) er at dekorere dem med grøntsager. Stykker af grøntsager mister ikke deres lysstyrke og spredes ikke over overfladen af ​​skålen, de er ikke nødvendige i salat, men du kan.

Når du lægger grønt juletræer ud, ser frisk broccoli meget imponerende ud. I udseende er blomsterne meget fluffy og lyse og giver juletræerne en storslået farve og tekstur, de vil røre og undersøge. Se, hvordan usædvanlige og appetitvækkende grøntsager ser ud i form af et nytårstræ. Denne metode kan bruges til dekoration eller invitere gæster til at lave deres egen salat ved at vælge grøntsager, som de kan lide og fylde dem med sauce at vælge imellem.

Sildben af ​​broccoli
Her opnås et sådant fyret juletræ fra broccoli
Sildben af ​​grøntsager
Juletræ af grøntsager - en vidunderlig tilføjelse til nytårsbordet

Meget flot udseende farvekombinationer af forskellige grøntsager, lagt ud i en tegning på overfladen af ​​fadet. Det ser ud til, at en sådan salat dressing med hænderne ikke længere er passende i 2018, men husk, at alle elegant - enkelt, og mange retter er dekoreret med stykker af frugt og grønt ser mere elegant og mere interessant end malet med en bred vifte af saucer og komplekse dele.

Tip! Nogle gange er det nok bare at lave de farverige ingredienser i en gennemsigtig salatskål for at få en meget smuk og virkelig nyttig salat.

Salat fra grøntsager
Salat fra grøntsager ser altid lys ud, men det er meget nyttigt
Salat krans fra grøntsager
Salatkrans fra grøntsager - simpelt, men elegant nytårsskål

Grønne er absolut værd at bruge i indretningen af ​​retter i vinterdage. Dens farve vil opdatere nytår bord og de gavnlige egenskaber til at hjælpe med at håndtere vægten af ​​lækker, men sådanne højt kalorieindhold festlige retter. På billedet nedenfor kan du se vidunderlige eksempler på denne udsmykning stola.V foreslåede optioner bruges ikke kun urter, men også tynde strimler af gulerod, granatæble frø og oliven, smukt kombineret med de mest private russiske salat ingredienser.

Salat i form af et juletræ, dekoreret med dill
Salat i form af et juletræ kan dekoreres med dill og suppleres med granatæble og majs

Når man vælger at dekorere salater med egne hænder, skal man være opmærksom på de dekorative elementer af grøntsager i form af luksuriøse blomster. Flere af vores mesterklasser med trinvise vejledninger og fotos hjælper dig med dette.

Blomst af gulerod
Gør en blomst fra gulerødder
Fennikelblomst
Lav en blomst fra fennikel egne hænder

Indretning til skrot og salater kan skæres ud af agurker, løg af fennikel, løg, rødbeder og gulerødder, æbler. I betragtning af eksempler på sådanne ornamenter, er du forbløffet over deres skønhed, og lærer om, hvor nemt det er at gøre dem, du undrer dig endnu mere. For at give blomsterne en vinterstemning, kan du let pulver dem med mel eller dekorere med dråber af hvid sauce. Takket være denne beslutning vil de se passende ud på nytårets bord.

Lav en løg blomst
Lav en løg blomst

Elegant servering af nytårsretter

Nogle gange vil jeg hente salatdressing, som gæsterne vil huske med deres luksus og kvalitet, og vil også se smukke på billedet fra fejringen af ​​2018. Forsøg ikke at dekorere sådanne retter overdrevent, prøv at lave en servering som en restaurant.

Elegant se salater med fisk og skaldyr. Rejer kan simpelthen placeres på en plade, og det vil se dyrt og elegant ud, og du kan skabe hele kompositioner med dem. Se hvor let det er at lave et hjerte fra to kongelige rejer ved at placere dem på en træspyd.

Hjertet af rejer
Hjertet af rejer ser dyre og smukke ud

Nogle retter giver mening i form af en "designer" - et sæt produkter, som en gæst kan blande efter ønske. De ser æstetisk glædeligt ud og hjælper med at tilfredsstille de mest hurtige besøgende, som ofte kun vælger nogle komponenter, og allerede blandede salater spiser ikke.

salat design
Salat-designer vil smag forskellige gæster

Tænker på, hvordan man kan dekorere salater med egne hænder i 2018, se på de foreslåede fotos med forskellige portioner, og smag dem efter eget valg. Giv din fantasi frihed, og meget snart vil du forstå, at det ikke er svært at skabe en original festlig indretning, men denne proces er meget glad, fordi du forsøger for dine venner og skaber stemning i et helt år!

Tabelindstilling til nytår
At tjene bordet til nytår kan være noget, men vigtigst af alt skal det være festligt
Nytår lægning
Eksempel på nytårs servering

Billedgalleri:

Hvis du kunne lide artiklen, kan du dele den med dine venner ved at klikke på ikonet for dit sociale netværk.

Deltag i diskussionen!

Vi ville være interesserede i at vide dit synspunkt, forlad din mening i kommentarerne.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: