Pebbles in the interior: idéer för användning

Inredning av stenar i det inre fotot

Efter sommarsemester kommer många tillbaka från havet med snäckskal och småsten, som sedan lagras under lång tid i kasketter. Men att ge utlopp till deras fantasi kan du göra användbara och vackra saker för inredningen från vanliga stenar. Pebbles i inredningen började användas med inlämning av västerländska designers som snabbt populariserade ekostilen. Men detta naturmaterial passar mycket organiskt i nästan alla interiörer, i vilken stil som helst.

Pebbles i det inre fotot
Pebbles i det inre fotot

Trots tillgänglighet och enkelhet används stenar i stor utsträckning. Därifrån kan du göra en souvenir eller inredning, placera en bild eller en panel, vägg eller golv eller skapa en matta. Idag kommer vi att överväga exempel på användningen av stenar i inredningen.

Havsstenar på insidan av badrummet

Badrummet är en idealisk plats att använda småsten, som i detta utrymme stenar som en symbol på havet kusten ser mest lämpliga och harmoniska. Dessutom är stenar idealiska för sina egenskaper för rum med hög luftfuktighet.

Pebbles i inredningen av badrummet
Pebbles i inredningen av badrummet

Under lång tid var det mycket modernt att använda stenar som golvplattor badrum, vilket skapar en mängd olika interiörer i marin stil. En sådan kakel är gjord av hav, flod, dekorativa stenar. Typiskt, grus vidhäftat till substratet eller kakel, beläggs sedan med en speciell injektering skapa hela sten tyg. För dessa ändamål måste du köpa tillräckligt små stenar (eller samla), köpa lim som passar för sten, injekteringsmaterial och nät. För att underlätta processen med att skapa plattor kan du köpa en färdig sten på grundval av ett rutnät.

Ett sådant galler behöver bara limmas på golvet och väggarna, och sedan bearbetas med hjälp av injekteringsbruk och skalla stenarna.

Om du lär dig hur man gör en stensten med egna händer, kan du applicera den inte bara vid att slutföra lägenheten, men också som en dekorativ dekoration. Till exempel, med hjälp av en sådan kakel kan du trimma badets ram, skalets skal, platsen nära kranarna.

Havsstenar på insidan av badrummet
Havsstenar på insidan av badrummet

En annan populär idé är användningen av grus i det inre - gör dekoration pola.Dlya golv foder eller väggar inte limmas på ett substrat eller småsten setku.Esli du är i färd med att putsning av väggar, lägga till en blå färg i shtukaturku.Posle tillämpa gips på väggen, nivå den med texturvals och, utan att vänta på fullständig torkning, börja applicera småstenen, tryck försiktigt in i lösningen. Tillämpningen av småsten är möjlig både slumpmässigt och genom att skapa mönster, mönster och mosaik från den. För en mer attraktiv typ av stenar kan behandlas med en lack.

Inför en nisch med en havssten
Inför en nisch med en havssten

Pebbles i vardagsrummet

Naturligtvis är badrummet inte det enda stället där detta naturmaterial används. Till exempel är inredningen i vardagsrummet, där stenar är närvarande, ovanligt och snyggt. Överväga mer och mer hur och var att använda småsten i vardagsrummet.

Havsstenor i vardagsrummet
Havsstenor i vardagsrummet

1. Semikolonner och bågar

Om inredningen i ditt vardagsrum är planerad i en Medelhavsområde, miljövänlig eller marin stil - du kan trimma den inre ytan av bågar och semikolonner med smuliga stenar.

2. Podium

Om det finns ett podium i ditt vardagsrum, kan du dekorera sidan av podiet med stenar. En liknande typ av höjd (podium) brukar användas som ett växthus.

3. Eldstäder

Med hjälp av stenar är det möjligt att sätta upp kaminens ram, vilket ger ditt vardagsrum en unik färg. Vardagsrummet i havsstil blir en succé!

Ligger mot kaminen med stenar
Ligger mot kaminen med stenar

Pebbles i kökets inre

För att skapa ett köksförkläde kan du använda småsten på ett rutnät, det visar sig vara praktiskt och vackert.

Havsstenar på förklädet i köket
Havsstenar på förklädet i köket

Helt i alla rum kan småsten användas som inredning - häll den i transparenta vaser eller andra behållare. Stora behållare kan placeras på golvet, små på bord och hyllor. I din lägenhet börjar genast naturen känna med hjälp av en sådan anspråkslös budgetinredning.

Användning av stenar i köksställen
Användning av stenar i köksställen

I stället för denna sten kan du använda sin imitation, till exempel, som i följande fotografiska exempel:

Foto väggmålning
Väggpapper "stenar" i ett interiör
Matta -
Mat - "småstenar" i sovrummets inre

I nästa video - en presentation av en bildanvändning av stenar i inredningen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: