Pebbles i det indre: ideer til brug

Indretning af småsten på det indvendige billede

Efter sommerferien kommer mange tilbage fra havet med skaller og småsten, som derefter opbevares i lang tid i kister. Men at give udluftning til deres fantasi, kan du gøre nyttige og smukke ting til interiøret fra almindelige småsten. Pebbles i interiøret begyndte at blive brugt med arkivering af vestlige designere, der hurtigt populariserede øko-stil. Men dette naturlige materiale passer meget organisk ind i næsten ethvert interiør, i enhver stil.

Pebbles i det indre billede
Pebbles i det indre billede

På trods af tilgængelighed og enkelhed er småsten meget udbredt. Fra det kan du lave en souvenir eller indretning, læg et billede eller et panel, væg eller gulv eller opret et tæppe. I dag vil vi overveje eksempler på brugen af ​​småsten i det indre.

Havstenen i det indre af badeværelset

Badeværelse - det ideelle sted at bruge småsten som småsten i dette rum som et symbol på kysten ser den mest hensigtsmæssige og harmonisk. Derudover er småsten ideel til deres egenskaber for værelser med høj luftfugtighed.

Pebbles i det indre af badeværelset
Pebbles i det indre af badeværelset

I lang tid var det meget moderne at bruge småsten som gulvfliser badeværelse, hvilket skaber en række interiører i det marine stil. En sådan flise er lavet af hav, flod, dekorative småsten. Typisk grus klæbet til substratet eller flisen, derefter coatet med en speciel fugning skabe hele sten stof. Til disse formål, skal du købe et tilstrækkeligt antal småsten (eller samle), købe lim, velegnet til sten, fuger og mesh. For at lette processen med at skabe fliser, kan du købe en færdig klip på basis af et gitter.

Et sådant gitter skal kun limes til gulv og vægge og derefter forarbejdes ved hjælp af fuger og skræl grusene.

Hvis du lærer at lave en fliser med dine egne hænder, kan du anvende det ikke kun i afslutningen af ​​lejligheden, men også som en dekorativ dekoration. For eksempel kan du ved hjælp af en sådan flise trimme rammen af ​​badet, podiet på skallen, stedet i nærheden af ​​vandhanerne.

Havstenen i det indre af badeværelset
Havstenen i det indre af badeværelset

En anden populær idé er brugen af ​​småsten i det indre - dekoration pola.Dlya gulv foring eller vægge behøver ikke at være limet til et underlag eller småsten setku.Esli du er i færd med at pudsning af vægge, tilføje en blå farve i shtukaturku.Posle anvende gips på væggen, niveau den med tekstureret roll og uden at vente på den fuldstændig tørring, begynde at anvende småsten forsigtigt at skubbe det i opløsning. Ansøgning småsten muligt både tilfældigt og skaber fra den designer, malerier og mosaikker. For en mere attraktiv type sten kan behandles med en lak.

Overfor en niche med en havklynge
Overfor en niche med en havklynge

Pebbles i stuen

Selvfølgelig er badeværelset ikke det eneste sted, hvor dette naturlige materiale anvendes. For eksempel er det indre af stuen, hvor småsten er til stede, usædvanlig og stilfuld. Overvej mere, hvordan og hvor du skal bruge småsten i det indre af stuen.

Havstenen i det indre af stuen
Havstenen i det indre af stuen

1. Semikoloner og buer

Hvis indretningen af ​​din stue er planlagt i Middelhavet, miljøvenlig eller marine stil - du kan trimme den indvendige overflade af buer og semikolonner med smulede småsten.

2. Podier

Hvis der er et podium i din stue, kan du dekorere siden af ​​podiet med småsten. En lignende højde (podium) bruges normalt som drivhus.

3. Pejse

Ved hjælp af småsten er det muligt at revne rammen af ​​pejsen, hvilket vil give din stue en unik farve. Stuen i havets stil vil være en succes!

Overfor pejsportalen med småsten
Overfor pejsportalen med småsten

Pebbles i køkkenets indre

For at skabe et køkkenforklæde kan du bruge småsten på et gitter, det viser sig at være praktisk og smukt.

Havsten på forklædningen af ​​køkkenet
Havsten på forklædningen af ​​køkkenet

Absolut i alle rum i de småsten kan bruges som dekoration - hæld det i en klar vase eller anden beholder emkosti.Bolshie kan lægge på gulvet, lidt på bordene og hylder. I din lejlighed begynder naturens ånd at blive følt ved hjælp af en sådan uhøjtidelig budgetindretning.

Brug af småsten i køkkenstande
Brug af småsten i køkkenstande

I stedet for denne sten kan du bruge sin efterligning, for eksempel som i de følgende fotografiske eksempler:

Foto vægmaleri
Vægpapir "småsten" i et interiør
Tæppe -
Mat - "småsten" i det indre af soveværelset

I den næste video - en præsentation af et foto-brug af småsten i det indre.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: