Vi lager høykvalitets vanntetting av garasjertaket

impregnering Conduct

For å redde sin "jernhest" fra virkningen av ulike atmosfæriske nedbør under nedetid, er det nødvendig å utstyre ham med et trygt og koselig rom - en garasje. I dette tilfellet skal det tas særlig hensyn til vanntettingen av garasjertaket.

Du kan utføre denne prosedyren på to måter:

  1. Dra nytte av tjenestene til byggelaget.
  2. Etter at du har fullført installasjonen, skal du selv arbeide.

Faktisk er vanntettingen av taket i garasjen takets indre og ytre beskyttelse mot virkningen av fuktighet (som manifesterer seg i form av nedbør eller høy luftfuktighet), samt støv og smuss.

Hovedprinsippet i denne fasen av etterbehandling er anvendelsen av et beskyttende vanntett belegg på takflaten.

Slike beskyttende tiltak er relevante for alle typer tak - både flat (horisontal) og enkelt- eller dobbeltsidig.

Krav til fuktighetsbarrierebelegg

For å sikre at vanntettingen av garasjen fullt ut oppfyller sine funksjoner, må taket ha visse egenskaper:

  1. Elastisitet og styrke. Belegget bør være tilstrekkelig motstandsdyktig og motstandsdyktig mot deformasjon, og tåle også betydelige belastninger. Ellers kan det oppstå en elementær ødeleggelse av vanntettingslaget.
  2. Fuktmotstand. Materialet skal kunne beholde vannfordampning og vann i seg selv.
  3. Termisk motstand. Vanntettingslaget skal fremme bevaring av varme inne i bygningen, og dermed tillate å opprettholde et bestemt mikroklima og temperaturregime i garasjen selv.

Til dags dato tilbyr produsenter av byggematerialer et bredt spekter av vanntette taktekking. Men ikke alle av dem har det nødvendige komplekset av kvalitative egenskaper.

Derfor anbefales det å ta ansvaret og seriøsiteten ved valg av materialer for takvannsisolering.

Gidrrizolyatsiya

Vanligvis for vanntetting av taket i garasjen (som i praksis, i henhold til anbefalingene fra spesialister), brukes en av de to mest akseptable typer belegg: membran vanntett lag eller polymer bitumen mastikk.

Liste over byggematerialer for vanntett garasje tak

Til tross for alle typer typer takbeleggs vanntette materialer kan noen av dem klassifiseres i en av flere grunnleggende kategorier, dannet av prinsippet om likhet mellom ytelse og applikasjonsmetoder.

belegget

Dermed kan kvaliteten på vanntettingen av garasjertaket utføres ved hjelp av følgende materialer:

  1. Steam isolasjon taktekking film. Det brukes oftest på skråtak hvor damp (eller fuktighet) kan fjernes ved å justere kondenssystemet. Hovedformålet med dampbarrierefilmen er å beskytte det indre av garasjen fra penetrasjon av smuss, støv og fuktighet fra utsiden. Dekning av denne typen gir drenering av det ødeleggende for taket til garasjekondensatet utenfor gjennom mikroporer (de dekker hele overflaten av materialet), og derved bidrar til en reduksjon av fuktighetsnivået i rommet.
  2. En anticondensate under takfilm. Brukes til vanntette bygninger med profiltak (for eksempel garasjer eller oppvarmede skur). Med hensikt er det helt analogt med dampbarrierefilmen, men operasjonsprinsippet er ikke basert på kondensatdrenering, men på absorbsjon av fuktighet. Sammensetningen av anti-kondensasjonsfilmen er viskose, som har gode absorberende egenskaper.
  3. Taktekking materiale. Vanntette belegg av denne typen brukes som regel på takene til garasjer med horisontale betongplater. Ruberoidet kan brukes under et mykt tak - både som fuktsikker og som et grunnlag. Og i sistnevnte tilfelle legges materialet på takets ytre overflate.
  4. Superdiffusjonsmembran. Gjelder som vanntett belegg for alle typer tak. Superdiffusjonsmembran har høy dampgjennomtrengelighet og eksepsjonelle termiske egenskaper. Materialet gir pålitelig beskyttelse mot ekstern atmosfærisk påvirkning, støv, smuss, fuktighet, samt andre destruktive faktorer - sopp, mugg, etc.

Kompetent vanntetting av garasjen er en slags garant for holdbarhet og integritet, ikke bare taket, men hele strukturen som helhet. Uten et høyverdig vanntettbelegg, blir de underliggende lagene av termisk isolasjon og dampbarriere, samt bærende elementer i strukturen, raskt ødelagt og uegnet til bruk. Utfør vanntetting arbeid med sinn og kunnskap om saken. Lykke til!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − 24 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: