Romutstyr med svømmebasseng

Et rom med svømmebasseng har nylig blitt en veldig fasjonabel retning for å forbedre levekårene, derfor foretrekker mange eiendomseiere å kjøpe lokaler som er utstyrt med det.

I tillegg er slike strukturer reist på badehus eller i frittstående bygninger på egen hånd. Som et resultat er et vakkert rekreasjonsområde opprettet, slik at du kan slappe av komfortabelt, kombinere hygieniske prosedyrer med hvile på vannet.

Svømmebasseng design

Et rom med svømmebasseng er en veldig fasjonabel måte å forbedre levekårene på

Fordeler og ulemper med rom med basseng

Bassenget, som alle lokaler, har sine plusser og minuser. Til fordelene ved denne varianten av boligarrangementet kan man tildele muligheten til å utstyre et kunstig reservoar i umiddelbar nærhet av et bad eller et bad. Som et resultat vil du få muligheten til ikke bare å trene, men samtidig å ta vannprosedyrer uten å forlate hjemmet ditt.

Kjelleren rom
Til fordelene ved denne varianten av boligarrangement kan tilskrives muligheten til å utstyre en kunstig dam i umiddelbar nærhet av badet eller badet

I seg selv gir svømming deg mulighet til å utvikle seg fysisk og bli sunnere, noe som også er en viktig fordel ved å bruke svømmebassenger. I tillegg trenger du ikke å bruke mye tid på dette, og flytter ofte til den andre enden av byen, da dine egne svømming spor alltid vil være nær deg. Samtidig vil de alltid kunne bruke dine gjester og venner hele året, og ikke bare om sommeren.

bad
Separat er det verdt å nevne at et slikt bad vil bli stengt med kunstig oppvarming

Separat er det verdt å nevne at et slikt svømmebasseng vil bli stengt med kunstig oppvarming. Som et resultat kan du bruke bassenget i dårlig vær. Og hvis du hadde et basseng på gaten, ville du ikke kunne svømme, for eksempel med regn.

Når det gjelder minuser, har ikke rommet med bassenget så mye som man forventer. Så for eksempel til negative faktorer for bruk av en slik type premiss er det mulig å bære:

  • Dyrt kjøp, bygging og vedlikehold.
  • Behovet for å ta hensyn til ved bygging av ulike geologiske faktorer, for eksempel dybden av jordfrysing eller forekomsten av grunnvann.
  • Behov for god drenering og drenering. Saken er at vannet fra bassenget må tømmes et sted, og dette kan føre til vannmassasje av jorda.
Ordning om vanntetting av bassenget
Enhet for vanntetting av bassenget
  • Tilstedeværelse av forhøyet fuktighetsnivå.
  • Behovet for å opprette et forsterket fundament og kraftige vegger som et mål for å motvirke slike fenomen som ødeleggelse og kaste.
  • Behovet for økt belysning, samt muligheten for store varmetab gjennom små vinduer i strukturen.
  • Ekstra kostnader for rengjøring av bassenget, da mikroorganismer som bor i vann utvikler seg godt i et lukket rom.
  • Behovet for kosmetiske reparasjoner hvert 5. år.

Til notatet! I hvert fall bør et mini-basseng på badet bygges, om bare fordi en slik konstruksjon er bygget for en kort stund, og hvis den drives riktig, kan det vare et halvt århundre.

Som et resultat kan du legge det ikke bare til barna dine, men også til barnebarnene dine.

Layoutalternativer for et rom med svømmebasseng

Planen for et bad med et avslapningsrom og et svømmebasseng kan ha flere alternativer, alt avhenger av om du bygger huset eller gjør en ombygging i en leilighet. I sistnevnte tilfelle vil det være mye lettere å lage et kunstig reservoar. Faktum er at under bassenget vil det være mulig å tildele nesten hvilket som helst rom, det viktigste er at det var mulig å ta med vann og kloakk til det.

Plan av et rom med et svømmebasseng
Plan av et rom med et svømmebasseng

I tilfelle når du bor i et privat hus, kan du bruke følgende alternativer for å bygge en kunstig dam:

  • Dekorasjon av gropenbassenget i form av en gravlagt grop;
  • utførelsen av strukturen du trenger, som ligger over gulvet.

Vanligvis bruker leiligheter for bygging det andre alternativet, det skal bemerkes at det ikke er noen grunnleggende forskjeller mellom de to metodene for å utføre grunnleggende arbeider, og de er utelukkende utvalgt på grunnlag av kriteriene for muligheten og "innskrift" av bassenget i det indre av lokalene. Under alle omstendigheter skal et rom med et svømmebasseng begynne å bli bygget med et bilde og en mini-plan for å kunne ta hensyn til lasten som oppstår av strukturen på gulvet, og også utføre riktig vanntetting.

Når en slik plan er utviklet, må du bestemme innendørsbassenget ditt. Deretter velger den skjemaet og bestemmer hvilke tilleggsalternativer og funksjoner som kan tildeles strukturen.

Når det gjelder prosjektene selv, er det mulig å kombinere bassenget med barnas rom. Dette gjør at barnet ditt kan utvikle seg fysisk hjemme. I tillegg vil det i dette tilfellet bli beskyttet mot faren for å få forkjølelse i et åpent reservoar.

Kjellerskjema i et hus med svømmebasseng
Kjellerskjema i et hus med svømmebasseng

Også ofte blir kunstige reservoarer kombinert med et biljardrom, et bad eller et hvilerom. For eksempel tilbys prosjektene av et bad med et basseng og et hvilestue vanligvis til folk som ønsker å bygge et landsted eller en hytte. Faktum er at de passer perfekt inn i deres layout og vil være hensiktsmessig å se på bakgrunnen til andre lokaler.

Når det gjelder valg av et bestemt prosjekt, er det fornuftig å gjøre det ved hjelp av profesjonelle arkitekter og designere. De vil kunne komme inn i bassenget i nesten alle interiør. I tillegg kan du få en arkitektonisk utforming og estimater, som du da kan komme til nytte i byggeprosessen.

Bad remodeling under bassenget

En av de vanligste måtene å utstyre et kunstig reservoar er å bygge et lite bad. For å gjøre dette, demonteres alle unødvendige arkitektoniske og bygningselementer på badet. I tillegg rengjør gulv, vegger og tak fra spor av maling og hvitvasking.

Bad remodeling under bassenget
Vanntetting må gjøres med forsiktighet, da det ikke bare skal monteres i bassenget selv, men også på hele overflaten av gulvet i badekaret ditt

Etter dette må du begynne å installere avløp og vann. Denne operasjonen kan utføres uavhengig, men det er mulig å involvere erfarne rørleggere i slike arbeider.

Viktig! Rørledning i dette tilfellet må være innebygd i veggen og gjemt av ulike typer dekorative elementer.

Deretter fører til en god tilstand av veggene og taket. Vanligvis brukes plaster til å fullføre badekaret, som ikke er redd for fuktighet, men det kan også brukes vanntett gipsplank. Etter dette utfører vi formen og gjør helling av betong. Ved helling brukes sement med et merke på minst 400.

gipspuss
Vanligvis brukes plaster til å fullføre badekaret, som ikke er redd for fuktighet, men vanntett gipsplater

Vanntetting må gjøres med forsiktighet, da det ikke bare skal monteres i selve bassenget, men også på hele overflaten av gulvet i badekaret. Som et resultat kan du trygt beskytte gulvet mot fuktighet. Også den ekstra oppvarmingen av rommet, utført ved hjelp av et varmt gulv, er meget effektivt for utrydding av mugg og smuss.

Vær oppmerksom! Et annet svært viktig punkt i å ordne de beskrevne boligene er ventilasjon.

Det påvirker også direkte forekomsten av mugg og patogene mikroorganismer på badet. Ytterligere beskyttelse mot dem kan gi deg et klimaanlegg installert på badet.

Eksempel på et badkompleks
Eksempel på et badkompleks med et svømmebasseng

Hvis man skal snakke om innredning, kan badehuset med et basseng med en arbor og et rom være ferdig med slike materialer, som en mosaikk, en flis, et syntetisk brett og så videre. De er montert direkte på mini-bassenget og på veggene på rommet. Veggene til et slikt kunstig reservoar er laget av murstein eller blokker.

I tilfelle du ikke har mulighet til å legge ut et stasjonært basseng, kan du enkelt være fornøyd med mobilstrukturer. De utfører de samme funksjonene og gir kort tid til å organisere rekreasjon på vannet. I så fall kan slike strukturer om nødvendig overføres fra sted til sted.

Lite svømmebasseng
Et lite basseng på badet må plasseres i nesten alle hjem

I hvert fall vil et lite basseng på badet måtte plasseres i nesten alle hjem. Dette er verdt å huske på når du kjøper en leilighet eller begynner å bygge et privat hus.

Bærbare strukturer av svømmebassenger

Hvis vi tar direkte de strukturer som kan erstatte et basseng laget av murstein eller betong, så er dette i utgangspunktet rammesystemet. Faktum er at et kvalitativt kunstig reservoar av denne typen ikke er forskjellig fra en stasjonær murstein eller betong. Samtidig kan den demonteres og flyttes til et nytt sted.

Bærbart svømmebasseng
Rikke strukturer kan være ubeleilig for bruk, siden sidene deres kan stige over badets gulv

Som et resultat trenger du ikke å bygge en kapitalstruktur, men bare hente et passende rom med tilgang til vann og kloakk. I tillegg, for større bekvemmelighet, kan du grave en grop for en slik struktur, men igjen kan det ikke ha en hovedvegg, noe som betydelig reduserer kostnadene for hele strukturen. Dette bør tas i betraktning når du velger et byggeprosjekt.

Enheten til overløpsbassenget
Enheten til overløpsbassenget

Det er også mulig å lage en servantskål i rustfritt stål. Som et resultat vil du også spare på bygging av en kapitalstruktur, og funksjonen vil utføre lignende funksjoner på samme måte. I dette tilfellet er det rustfritt stål også enkelt overført og demontert, noe som gjør et slikt super-mobilt basseng.

Ordning av et basseng av betong
Ordning av et basseng av betong

Men hvis du skal bygge et bad, trenger du bare bassenget i stall, laget av betong. Faktum er at mobile strukturer kan være ubeleilig for bruk, siden sidene kan stige over badgulvet, blir det stasjonære bassenget begravet i gulvet, og det er derfor lettere å dyppe etter dampbadet enn å klatre på toppen av feltet.

Basseng for badekaret med egne hender
Basseng for badekaret med egne hender

For øvrig, hvis barna ikke lar deg installere et stasjonært eller sammenleggbart basseng, kan du erstatte dem med oppblåsbare. Dette er det beste alternativet for barnehagen, men du må legge vanntett materiale på gulvet. Som et resultat vil du gi barnet ditt muligheten til å dyppe i vannet uten å ødelegge gulvet i rommet.

Utforming av bassenget

Etter at bassenget er utstyrt, kan du fortsette med designet. Samtidig er utformingen av et rom med svømmebasseng og badstue avhengig av hva slags miljø du vil se i den. Så hvis du for eksempel bekrefter en "landsby" -stil, kan du sette en tre fat på en konkret piedestal i en bolle som et bord eller sette de samme trebendene på sidene.

Badkompleks med basseng
Det opprinnelige designet må kombineres med funksjonalitet, fordi hovedformålet med bassenget er å gi mulighet til å svømme i vannet

Noen huseiere modell på grunnlag av bassenget et lite stykke av havet. For dette legges en stein på sin side, og en mosaikk på sjøtemaet er laget på bunnen. Noen spesielt avanserte huseiere lager til og med små akvarier i bassengbollen, der sjøbefolkningen blir transplantert.

Konsultasjon av designere
Konsultasjon av designere i bygging av et rom med svømmebasseng

I alle fall bør den opprinnelige utformingen kombineres med funksjonalitet, fordi hovedformålet med bassenget er å gi muligheten til å svømme i vannet. I denne forbindelse må du ikke overbelaste rommet der det ligger, ulike dekorative elementer, da de kan forstyrre en komplett hvile. Det er bedre å gjøre ditt valg til fordel for funksjonalitet, og dekorativt design å utføre på et minimum. Dette vil tillate deg å få ekte glede av vannprosedyrene.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: