Hvordan bruke tabletter til frøplanter

Hvordan velge jord for såing

Men i hver av oss bor det en bonde. Hvis en person ikke bor på en privat eiendom, starter han en dacha. Når det er umulig å ha en dacha, klarer noen som er likegyldige for landbruket å skape sitt eget blomsterparadis paradis på et lite jordskrot i nærheten av et fleretasjes hus! Når gulvet er veldig høyt, bor våre grønne venner på balkongene og loggiaene på vinduene.

Hvordan velge jord for såing

Jeg husker hvordan mormoren limte og sydde papirbriller med egne hender, forberedte jorden, befruktet det med kyllingavfall eller mullein. Men denne måten å forberede jorden på frøplanter gikk sammen med forrige århundre. I en spesialisert butikk et stort utvalg av jord, jordblanding og underlag.

Torvtabletter for frøplanter

Nå er en ferdig primer for blomsterhandlere og lastebrukere allerede en ting fra fortiden.
Det var en mer behagelig måte å pleie en sunn frøplante på - det er torvtabletter for frøplanter.

torv tabletter

En komprimert finbrøk torvblanding som inneholder mikronæringsstoffer med utmerket vann- og luftpermeabilitet, gjør det mulig å skaffe frøplanter og kremplanter med et godt utviklet, sterkt rotsystem. Den har en kompakt form og er pakket utvendig med et maskebelegg. En slik tablett for frøplanter er enkel å bruke, den gir skudd alt som er nødvendig for å utvikle sterke skudd.
Skallet på tabletten behandles med et fungicid og gir fri utvikling av røttene, beskytter mot mugg og lett nedbrytes når den transplanteres i bakken.
Du kan transplantere planten med en torvgryte. Dette holder røttene og stammen fra skade.
Fordelen med tabletten er at praktisk talt søppelfri produksjon også er økonomisk, fordi hvis et frø ikke oppstår i noen tablett, kan den tørkes og brukes igjen.

Oppkjøp av torvtabletter for frøplanter

Oppkjøp av torvtabletter for frøplanter, nyttige råd

Bruk av torvpiller er enkel og praktisk, selv om prisen er litt for stor, men alle velger for seg selv eller komfort eller økonomi. Først må du velge størrelsen på tabletter, basert på egenskapene til fremtidige avlinger.
Følgelig er størrelsen på tabletter valgt av beholderen der de er plassert. For eksempel kan disse 35 tabletter kjøpes for 191 rubler.

Tablet 33mm koster 6 rubler, diameter 41mm - 10 rubler.

Når torvpiller legges for såing, vannet, svulmer de og øker, hvert femte, noen ganger til og med syv. Allerede i de hovne tabletter, i sporet fra oven, blir frøene sådd.
Når du velger en beholder eller brett, tas størrelsene på tabletter til frøplanter og ønsket mengde i en beholder med i betraktning.

Hvordan velge og bruk tabletter for frøplanter

For den første vanningen, tilbered varmt, avvannet vann og hell hver tavle, hell vann inn i sporene.
10-15 minutter etter hevelse, kan du tømme overflødig vann fra pannen.
Et frø er plassert i depresjonen på toppen av tabletten. Det er strøet med en liten mengde humus eller jord for blomster.
Dekker beholderen med et gjennomsiktig materiale: glass, plast eller cellofan, gir en drivhuseffekt inne i beholderen.

Selvfølgelig kan du kjøpe en ferdigbehandlet beholder med effekten av en hotbed til en pris på ca 2000-2300 rubler.

beholder med effekten av et drivhus

Før spiring av frø anbefales det å sprøyte vann med vanning. Det er nødvendig å justere strålehodet på en slik måte at det ikke vaskes opp det øverste laget av tabletten. Ventil ungdommen med jevne mellomrom, fjern det gjennomsiktige belegg eller film.
Etter å ha fått så sunne og sterke spirer, kan du trygt transplantere dem i bakken, med tillit til å skaffe en anstendig avling.
Selvfølgelig er denne metoden bra for et lite antall frø.

For større plantevolumer kan du søke etter et billigere alternativ, fordi, som allerede nevnt, er denne typen voksende kimplanter ikke billig.
En annen liten ulempe med torvtabletter er behovet for konstant kontroll over fuktighetsnivået. Det er viktig å ikke la tørven tørke ut.

Hva er kokosnøtt tabletter?

Produsenter i beskrivelsen av kokosnøttetabletter sikrer at beskjæringen med denne metoden for planting starter tidligere enn andre, at mineralull- og torvtabletter ikke gir så sterke og utviklede frøplanter som vokst i kokosnøttetabletter.

kokosnøtt tabletter

Hva er forskjellen mellom kokosfibre?

Først og fremst beholder det perfekt vann og samtidig har det ingen sykdom av "jorden". Det mangler helt patogene sopp, og det behandles ikke med kjemikalier.
Til de unike egenskapene til kokosfibre (som en del av tablettene inneholder 70% kokosfibre og 30% kokosnøtter) tilføres ytterligere spesiell impregnering med gjødsel.

Ifølge brukerne, når du bruker kokosnøttetabletter til plantene, plantes planter i jorden sammen med dem, forbedrer jordegenskapene.

Den porøse strukturen av tabletter fra kokosnøtt bidrar til deres metning med luft. Når de absorberer vanning, danner de ikke en skorpe på overflaten. I motsetning til torvtabletter, holder kokosnøtter formen og ikke bosette seg.

Bruken og kostnaden av kokosnøttetabletter

Kokos, som torvtabletter, helles med varmt vann og, som fuktighet og hevelse, kan brukes til det tiltenkte formål. Det er ikke ubetydelig at nivået av surhet av kokosnøtt er -pH6 og det endres ikke.
Du kan sammenligne disse kokosnøtttablettene med en diameter på 35 mm. Med lignende torv.
Til en pris er de billigere enn torv - 3,98 rubler per stykke.
Tabletter med en diameter på 45 mm. 5-6 rubler et stykke.

Hvordan velge og bruk tabletter for frøplanter

Det er flere faktorer som må vurderes når du velger og kjøper tabletter til frøplanter.
Først av alt, de enkleste, som kan ses umiddelbart når du velger et produkt:
- Størrelsen på tabletter.

For små frø og små planter er små tabletter egnede, og for større frø og antagelig store spire, kjøp større piller.
- Det er nødvendig at pillene var nødvendigvis med et skall og med en bunn. Ikke beskyttet av et skall, når det er hovent, kan tabletter bli til en bakke av et fuktig substrat.
- For noen plantinger er det viktig å ta hensyn til surheten i den hovne tabletten, fordi for enkelte planter er et surt medium nødvendig, for andre er det neutralt.

En mismatch av surhet kan føre til død av allerede oppstått skudd.

Vær oppmerksom på strukturen av substratet til tabletter. Tross alt, hvis tablettens struktur er grov, vil de utfelles, inntaket av luft vil redusere og ventilasjonen vil være utilstrekkelig; På grunn av dette vil røttene bli vannet, og utviklingen av skudd vil avvike sterkt fra kvalitet, luftintensive tabletter.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: