Etterbehandling av taket med klinkerstein

Bruk i utvendig trim

Facing fasader - kanskje en av de mest ansvarlige og seriøse øyeblikkene i dekorasjonen av et privat hus. Ferdig klinker murstein skiller seg ut blant andre og er en av de mest elite og etterspurt når du oppretter (dekorere) høykvalitets komfortable utesteder.

Klinker murstein er bra fordi den har en høy grad av styrke, pålitelighet og holdbarhet. I tillegg, over tid, klinker endrer ikke sin opprinnelige farge og form, fordi en slik mur, forbi behandling under brenntemperatur på over 1200 ° C, er meget hardføre og er praktisk talt umulig å påvirke forskjellige vær og vind.

Anvendelsesområde

Den moderne masseproduksjonen av klinkerstein har funnet bred anvendelse i følgende bygg- og etterbehandlingsarbeid:

 • Facade av bygninger (fasader), elementer av døråpninger, vinduer eller kolonner;
 • når man bygger en- og to-etasjes herregårdsbygninger;
 • når du designer fotgjenger, transportruter, samt stier i hagen;
 • når du bygger brannmurer.

Fasade dekorasjon

Samtidig vender klinker murstein har betydelige fordeler i forhold til andre lignende materialer, nemlig:

 • Enkel vedlikehold. For eksempel kan du, hvis det er nødvendig, bare skyll det fra smuss og støv med en rennende vannstrøm.
 • På grunn av den porøse strukturen, blir overflødig vanndamp lett fjernet fra innsiden av rommet til det ytre miljøet gjennom ytre gulv laget av klinkerstein.
 • Økologisk, og på grunn av ensartet lineær ekspansjon under drift, krever murstein ikke ytterligere beskyttende behandling. Blant annet er konstruksjonen motstandsdyktig mot sprekker med ulike temperaturforskjeller eller effekten av aggressive kjemiske urenheter.
 • Når du pynter bygningsfasaden, er det mulig å lage forskjellige ujevne linjer eller klare geometriske mønstre, da klinkerstein har forenklede former og presise dimensjoner. I tillegg kan de om nødvendig produsere en liten lokal reparasjon.
 • Bevarer nyhet i mange år og har et stort utvalg av fargetoner, det er også mulig å dekorere fasaden, for eksempel, til og med et trehus.

Eksempel på etterbehandling

Av manglene kan kalles med mindre den høye prisen på materiale og den nøyaktige samsvar med teknologien (instruksjonene) av installasjonen. Klinkerstein som dekorasjon av fasaden eller andre elementer av konstruksjon er imidlertid verdt det, bare se på bildet og dra konklusjoner.

Etterbehandling med klinkerfliser

I tillegg til den vanlige klinker vendt murstein for overflatebehandling av vegger eller andre bygningselementer benyttes også billigere motstykke - er en klinker flis, simulert under en murstein. Samtidig sin ytelse og kvalitet egenskaper det er nesten ingen måte dårligere enn sin prototype - den klassiske klinker (murstein).

Flisprøver

Faktisk klinkerfliser - dette er en tynn plate av samme konsistens som vanlig vendt klinker som er laget av brent leire. Det er frostbestandig, miljøvennlig, det vil si at den ikke inneholder syntetiske urenheter og ikke er redd for endringer i temperatur og fuktighet.

Uansett om du putter en vendt murstein eller behandlet overflate er dekorert med keramiske fliser som ikke er dekket fasaden hvitaktig blomst, er det nødvendig å følge disse retningslinjene:

 • Oppbevar fliser eller murstein i et tørt miljø, mens du begrenser deres kontakt med vann så mye som mulig.
 • Ved montering av bygningsmaterialet, bruk en tykk sementmørtel.
 • Ikke la sementmørtel bli rammet av murverket.
 • Alt arbeidet med å fullføre fasadene og andre ytre elementer i strukturen for å opptre i tørt og varmt vær.
 • Grænsene til leddene (sømmer) av elementene som skal legges, kan behandles med perklorsyre, for å unngå dampene på murverket.

Klinker fliser

Den samme klinker murverket bør gjøres i tette rader, fra bunnen oppover til ca. 5-6 lag, med etterfølgende tørking og kongealing. Under leggingen av murstein fjernes overflødig løsning mellom elementene av trowel og gjenbrukes, når påfølgende lignende serier påføres. På slutten av hovedfinningen gnides leddene, og deretter fylt med mørtel og utvidet.

Noen nyttige forslag

På grunn av det faktum at nesten enhver fasade etterbehandling klinker murstein laget tungtveiende dimensjoner, langs omkretsen av hele veggen - det være seg utenfor huset eller inne i bygninger - murstein anbefales å tilrettelegge for komfort av all mur av prosessen i den nødvendige mengden langs hele arbeidsområdet. Spesielt, hvis ferdigverkene utføres i høyden, på stillas.

Sementmørtelet er alltid forberedt på forhånd, før mursteinleggingsprosessen, og leveres deretter til stedet eller leveres til høyden (på skogen) med bøtter.

Kjøpet av en bestemt flis (eller murstein) avhenger av målene og målene. Derfor anbefales det alltid å gjøre seg kjent med de tekniske parametrene og egenskapene til eksisterende klinkertyper, for å velge din egen sammensetning som passer for farge og kvalitet.

Og til slutt

Når du velger ønsket behandling av fasaden av klinker murstein eller fliser anbefales å dra nytte av råd av erfarne håndverkere - byggherrer, designere som kan hjelpe deg å designe en profesjonell finish etter dine ønsker, utvikle en tilpasset versjon av den eksterne strukturen av fasaden (for eksempel en bestemt type hus). Lykke til!

Innvendig overflate

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: