Bygge fasade maske

Fasade rutenett

For tiden er fasademasken mye brukt til reparasjon eller etterbehandling. Det er vanligvis vedlagt byggeplasser, inkludert stillas, for å forhindre at avfall og arbeidsutstyr faller fra en høyde. I lys av dette ble dette materialet kalt fange eller beskyttende. Men masken til fasaden brukes ofte og som et dekorativt materiale som på en pålitelig måte gjemmer seg fra nysgjerrige øyne, hvor byggingen eller arbeidet vender ut.

Typer av materiale

All produsert vevd fangst klut er delt inn i 2 hovedtyper og kan være:

  • beskyttelse;
  • gips.

Fasadeutvalg

Funksjonene til de første er i en spesiell impregnering. De flate trådene av polyetylen, som danner grunnlaget for rutenettet, er dekket med en løsning som forhindrer eksponering av ultrafiolett stråling på materialet. Også bygningsfasademasken er gitt høy motstand mot forfall. Til tross for omhyggelig behandling av kjemiske forbindelser, er materialet helt trygt for mennesker, det passerer godt luft og lys og gir behagelige forhold for arbeidere.

Fasadenett i nærheten

For festing av polyetylentråder bruker vi en spesiell metode for veving, kalt nodalmetoden. På grunn av dette oppløses ikke kluten i steder av brudd eller kutt, noe som øker ytelseskarakteristikken betydelig.

Fasadgitteret for stillas er preget av tette kanter, slik at den kan brukes i lang tid. Slike materialer blir lett demontert på slutten av arbeidet og er installert på et nytt anlegg. Bladets evne til å strekke avhengig av stillasets bredde gjør at den kan brukes til å vende eller bygge bygninger med forskjellige konfigurasjoner og dimensjoner.

Facade grid smaragd

For mer pålitelig festing til skogen, er lerret utstyrt med spesielle hengsler som ikke rives og ikke oppløses, selv om det er nødvendig å kutte nettverket til de nødvendige dimensjonene.

Anvendelsesområder for bygningsvevet stoff

Fasadbeskyttelsesnettet brukes i gjenoppbygging av bygninger. Spesielt ofte kan det ses på gatene i store byer, hvor det spiller rollen som et materiale som ikke bare beskytter forbipasserende fra å falle søppel, men gir også et estetisk arbeidsområde.

Fasadegitter på byggeplassen

Utmerket ytelse kvaliteter av lerretet er mye brukt i landbruket. Mesh konstruksjon fasade grønn fungerer ofte som et gjerde av paddock for fjærfe og andre dyr. Husdyr er pålitelig beskyttet ikke bare av ugunstige værforhold, men også fra rovdyr.

Den samme populariteten ble oppnådd ved bruk av et vevd polyetylenlinne i beskyttelse av senger, hager, drivhus. Godt passerende lys hindrer rutenettet ikke veksten av planter, samtidig som den beskytter den modne frukten fra fugler og vind.

Fasade nett for bygninger under bygging

I de siste årene har verdien av bygningsnettverket som dekorativt element vokst betydelig. Dette skyldes den lave vekten av lerretet og den enkle installasjonen. På grunn av den spesielle impregneringsbehandlingen har materialet høye alkali-resistente egenskaper og er ikke utsatt for korrosjon. Det har økt elastisitet og fleksibilitet, på grunn av det de kan beskytte området til forskjellige konfigurasjoner.

Fasade rutenett på bildet

Fasadmassen brukes ofte til å utstyre tennisbaner, stadioner, hockeykasser, etc. På grunn av utviklingen av produksjonsteknologier har materialet også blitt glad for dacha-eierne. En fotocelle for å dekorere gjerder og fasader kan sees som et gjerde eller ved sonering av interne territorier.

Grunnlaget for produksjon av dekorativt materiale er forsterket polymergarn vevd i en enkelt enhet med celler på ca. 1 mm i størrelse. Ved hjelp av fotoutskrifter er et sterkt og tett lerret dekorert med et mønster eller mønster. Oftest på nettet er bilder av planter, landlige landskaper, etc. Om nødvendig kan spesielle verksteder bestille et bilde til din smak.

Fasade nett for etterbehandling

Gitteret vil fungere som en original måte å dekorere området på, mens du passerer frisk luft og beskytter territoriet mot nysgjerrige øyne.

Regler for arbeid med forsterkende nett

Stucco konstruksjons fasade maske er laget av glassfiber. Områdene i søknaden er arbeid på puttying, plastering, sementering og legging av termisk isolasjon. Glassfiberkanaler forhindrer sprekkdannelse av behandlede overflater, opprettholder beleggets integritet under temperaturendringer og under krymping av strukturen. På grunn av disse funksjonene kalles materialet forsterkende.

Listen over arbeider som krever bruk av et grid av fasadeforsterkende:

  • Forsterkning av ferdiglaget av flytende etterbehandling på utvendige vegger av bygninger.
  • Forsterkning av flytende vanntett belegg på taket eller separate fasadeplater.
  • Styrke grunnlaget for oversvømmet gulv.
  • Styrke de indre veggene på rommet når de vender ut. Lerret kan brukes som en armatur av gipslaget, som porselenfliser eller fliser skal monteres på.
  • Forsterkning av overflaten behandlet med materialer som varierer i koeffisienter med termisk ekspansjon.

Fasade nett for kitt

Gipsvevet materiale kan ha en annen tetthet. Standard klut med en indeks på 145 g / m2 Det brukes vanligvis til å styrke etterbehandlingslag av etterbehandlingsmaterialer. Et rutenett med høyere tetthet brukes til å forsterke basislagene. Og i første og andre tilfeller er det ikke vanskelig å arbeide med lerretet og kan gjøres uten bruk av spesialverktøy og utstyr.

Spesialister anbefaler at du bruker denne typen maske for å styrke finishlaget på steder med kombinert veikryss: plast hjørner, varmeelementer, deformasjonselementer etc.

Fasade nett for plastering

Når du arbeider med en forsterkende klut, er det nødvendig å varme det inn i et lag av et flytende belegg, kitt eller gips til en dybde på ca 5 mm. På grunn av dette oppnår overflaten styrke, soliditet og andre høyytelsesegenskaper.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 + = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: