Planet bord: egenskaber og anvendelse

Eksempel på planlagte brædder

I dag er bestyrelsen planlagt, hvis anvendelse i byggeri har fundet den bredeste fordeling, indtager nok den mest ledende stilling blandt alt tømmer. At være overrasket over denne kendsgerning er ikke det værd. Planlagt bord er det mest kvalitetsmæssige og up-to-date tømmer fra alle naturlige træmaterialer, der præsenteres på byggemarkedet. Dette savede tømmer er præget af høj økologisk renhed, hvilket gør det muligt at dekorere interiør, mens det er muligt at sikre arrangementet selv om børns værelser.

Det hyppige bord er et yderst bekvemt materiale, hvis anvendelse er så bred, at det ikke er let at finde en kugle, hvor den ikke anvendes. Det ses temmelig ofte som elementer af vægge (internt eller eksternt), afslutter lofterne, mens man konstruerer hegnet. Derudover bruges det ofte til at lave forskellige dekorative elementer og lige møbler.

Savetræ fra planlagte brædder

Det skal bemærkes, at dette materiale har et meget præsentabelt udseende, som vedvarer i lang tid selv under forhold, der ofte ændrer vejret. Samtidig er det ideelt til husholdningsarbejde at bruge et tørbræt, og udendørs brug er bedre at bruge produkter med normal luftfugtighed.

Planet tømmer

Tørret skovbræt

Først og fremmest bør det nævnes, at det planlagte tørbræt anvendes meget oftere end de planlagte produkter med normal luftfugtighed. Dens anvendelse er mulig i næsten enhver byggebranche, tømrerarbejde og endda møbler industri.

Den mest almindelige brug af skovbræt blev fundet i opførelsen af ​​gulve. Gulvbelægningen af ​​dette materiale er miljøvenligt, hvilket viser fremragende styrke- og varmeisoleringsegenskaber. Derudover er forskellige indvendige elementer konstrueret af det:

  • gitter;
  • panel;
  • overlappende osv.

Den utvivlsomme fordel ved et tørplanet bord er dets evne til praktisk talt ikke at ændre sine parametre, selv om udsættelse for høj temperatur eller fugtighed kan deformere det lidt. Derfor er elementerne i det interiør, der er skabt af dette materiale, yderst modstandsdygtige over for deformationer, revner eller rotting. Alle sådanne produkter har et effektivt udseende, og de bliver næsten ikke kedelige. Det optimale fugtighedsniveau er ca. 10%.

Selvfølgelig er materialet med normal fugtighed mere overkommelig, men træ af denne kvalitet er genstand for krympning, og produkterne fra det kan forringes. Det er derfor, at tavlepladen er næsten uundværlig til møblerproduktion (kabinet og blød). Derudover er det ofte lavet af:

  • vinduer og døre;
  • arbours og verandaer;
  • havemøbler;
  • yachter og elementer af efterbehandling af skibe.

Fremragende brug af brædder

Fordele ved tørt materiale

Dag producerede boards høvlet plade med en tykkelse på 2 til 5 cm og en bredde i området fra 10 til 20 cm. I denne standard længde på 6 m sådanne plader. Ifølge kunden størrelse boards kan imidlertid være næsten vilkårlig. Alle sådanne produkter har to kanter med forarbejdet planning af to eller flere overflader.

Et sådant materiale kan fremstilles i flere typer:

  • med en jævn overflade opnås ved planning, men overfladen er ikke helt glat;
  • med perfekt glatte overflader;
  • Imprægneret plade, hvis produktion der er behandling med specielle antiseptiske lægemidler.

Planede brædder

Alle foranstaltninger, der anvendes i produktionsprocessen, har til formål at give de materielle kvalitetskarakteristika, der er dens utvivlsomme fortjeneste. Blandt disse egenskaber: maksimal styrke, holdbarhed, fremragende fleksibilitet, revnedannelse resistens, rådne modstand, ingen overflade behåring, fremragende varme- og lydisolering, miljøvenlighed, anstændigt udseende.

Produktion af et skovt tørbræt

Den planlagte tørbræt fremstilles normalt i flere faser, hvoraf den første er at opnå en konventionel kantplade ved træbearbejdning. De resulterende produkter skal være dimensioneret til at opfylde de etablerede standarder, i overensstemmelse med hvilke materialet er valgt til videre behandling.

Til fremstilling af anden etape er det nødvendigt med særligt udstyr, hvorved tørret tavlen er tørret til den nødvendige luftfugtighed. Denne proces kan vare op til 10 dage afhængigt af den anvendte træ og dens størrelse.

Produktion af brædder

I tredje fase fjernes produkterne, hvorefter de placeres i tørt beskyttede varehuse eller forsegles. I nogle tilfælde tilføjes en anden, et mellemliggende trin, hvorimod imprægnering af produkter med særlige præparater forekommer.

Vælge en skovbræt

Ligesom ethvert andet materiale er det planlagte bord opdelt i karakterer. Om dette særlige materiale afhænger karaktererne af tilstedeværelsen af ​​harpikslommer, knuder og nogle andre fejl, som bestemmer muligheden for at anvende dem i forskellige brancher. For eksempel til brug for smukke møbler er der normalt brugt radialfyldt materiale med strukturerede årlige ringe. Forresten er sådant materiale aldrig dækket af maling, det kan kun lakres eller dækkes med voks for at fremhæve tekstur. Bestyrelsen i første eller anden klasse kan bruges til opførelse af hegn, trapper eller lignende produkter.

Arbor af det planlagte bræt

Det skal tages i betragtning, at prisen på dette materiale er påvirket ikke kun af sin karakter. Prisen kan variere betydeligt afhængigt af den anvendte træsort eller dens fugtighed. Produktionen bruger normalt gran, fyr eller linden, eg eller ahorn er dyrere og mindre almindelige. Behandlede antiseptiske plader er også noget dyrere.

Hegn fra brættet

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 − 81 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: