Foto wallpapers i det indre af børnenes værelse: skabe et eventyr

Vægpapir i det indre af et børnelokale

Vil du omdanne et børnelokale til et eventyrhus eller lægge din baby sengen midt i en skovrensning? Så til indretning brug tapet, valget af der i moderne butikker er simpelthen enorm.

Foto wallpapers - et meget lyst og fremtrædende element i designet af ethvert rum, hvor du kan visuelt udvide rummet, sætte stemningen, udvikle barnets fantasi, bringe nye farver til interiøret. Det ser ud som om at bruge tapet i børnenes værelse er meget simpelt - jeg valgte det billede jeg kunne lide og limen på væggen. Men faktisk at vælge det rigtige sted for dem er ikke så let, især i små lejligheder.

Vælg klogt

For det første skal du huske, at tapetet i børnenes værelse er et element, der er uløseligt forbundet med hele indretningen af ​​rummet. Denne afhængighed er især mærkbar i arrangementet af møbler. Indtil for nylig kunne vi ikke i Rusland korrekt bruge fotobøger - små lejligheder og finde en væg til dekoration, der ikke ville blive fyldt med skabe og hylder, det er meget svært. Designeksperterne insisterer dog - tapet med et intenst billede skal optage tomt rum.

I dette rum blev tapetet korrekt anvendt, ingenting blokerer dem, og du kan se alle detaljerne.

Korrekt arrangement af foto wallpapers i det indre af børnenes værelse

På det næste billede er en almindelig fejl indlagt - selvom det meste af billedet kan ses, er det noget af hylderne.

Forkert brug af foto wallpapers i børnenes værelse

Selv i et meget lille rum kan du finde en tom væg til tapet.

Vægpapir i det indre af et børnelokale

I nogle værelser er det ikke så svært at overholde denne regel, for eksempel er væggen bag sengen normalt ikke optaget, og her ser de passende ud.

Foto vægpapir i et børnelokale

Den anden regel for udvælgelse og brug af tapetbilleder kommer fra den første - hele interiøret skal tænkes på forhånd. Vælg møbler, tilbehør, sportskomplekser og tænk på, hvordan du arrangerer dem. Og først efter dette, fortsæt direkte til at købe tapet. Forresten, wallpapers i det indre af børnenes værelse - et glimrende værktøj til at skabe forskellige zoner til spil, søvn eller klasser. Børneværelset til tvillinger kan helt opdeles i separate funktionelle områder for to børn. I det næste indretning af børnehave er soveværelset fremhævet med fotobaggrunde.

Zoning i børnenes værelse ved hjælp af fotobøger
Zoning i børnenes værelse ved hjælp af tapet

For det tredje, Overdrive det ikke med lysstyrke, fordi du laver børnenes værelse, så du bør omhyggeligt henvende sig til dette problem. Måske i nogle værelser, for eksempel en studie eller et opholdsstue, ser kontrastbilledet på væggen godt ud, men ikke hvor barnet lever. Mural derfor en meget aktiv del af indretningen, og lyse farver vil gøre dem alt for fremtrædende figur og endda tvangstanker, som kan have en negativ indflydelse på stemningen i barnet. Derfor er det bedre at vælge billeder i afdæmpede toner.

Se, hvor aktive de lyse røde mure omkring barnets seng ser ud, barnet i et sådant miljø vil være svært at falde i søvn.

Forkert valg af farve til tapet i børnenes værelse
Forkert valg af farve til tapet i børnenes værelse

Men i dette rum er farverne blide og solrige, de skaber hygge og hjælper med at roe sig ned.

Den rigtige farve til tapetet i børnenes værelse
Den rigtige farveopløsning til tapet i børnenes værelse

En stor fejl ved brug af fotobaggrunde i et børnelokale er valget af sådanne tegninger, hvor der er samme type elementer, monotone gentagende gennem væggen. At forværre denne situation kan kun dækkes med sådan tapet, ikke en, men flere vægge. Hvis billedet også er lyst, vil rummet trykke på barnets psyke, hvilket vil hæmme dets udvikling, og rummet gør det ubehageligt og skræmmende.

For eksempel er tapetet i dette rum ikke kun for mørkt, men indeholder også mange små gentagne elementer, som undertrykker nervesystemet.

Forkert valg af billede til tapet i børnenes værelse
Forkert mønstervalg til tapet i børnenes værelse

For det fjerde, tænk på belysning. Foto wallpapers kan være utrolig spektakulære, hvis du gør det rigtige spotlight på loftet eller direkte på væggen.

Brug af lamper til at dekorere tapet i børnenes værelse
Brug af lamper til at dekorere tapet i børnenes værelse

Og endelig, for det femte, afspejler hovedtemaet for tapet i tilbehør: legetøj, puder, kapper på sengen. Men overdriv det ikke, selv din favorit tegneseriefigur kan kede sig, hvis du er hjemsøgt af hans ansigt overalt! For eksempel viser følgende billede et rum, hvor der er for mange tilbehør.

Forkert brug af tilbehør sammen med tapet i det indre af børnenes værelse
Forkert brug af tilbehør sammen med tapet i det indre af børnenes værelse

Her er et andet tip: at oplive et rum, tillægger egnede steder fototapet applikationsstoffet, legetøj og lamper, så vi vil ikke kun se på billedet, men også at røre dens dele.
Vægpapir kan perfekt understøtte rummets stil, for eksempel kan et børneværelse i maritim stil suppleres med en skildring af havet, undervandsverdenen.

børns værelse i marinestil
Børneværelse i marinestil

Hvordan skal man tage hensyn til barnets karakter ved valg af billedbaggrunde til et børnelokale?

Når man vælger tapet til et børnelokale, er det nødvendigt at tage højde for ikke kun interiøret, men også karakteristika for barnets karakter såvel som hans køn. Det er værd at tage en ansvarlig tilgang til valget af plottet og tænke over, hvilke personlighedstræk vil blive opdraget i et barn dette eller det billede.
Børns tapet til drenge kan indeholde historier, der fokuserer på maskulinitet, mod, ønsket om sejr. Tegninger af slotte, riddere og dyr, der symboliserer styrke og adel (for eksempel løver), vil fremkalde fremtidige mænd til at reflektere over sande værdier. Selv drengene elsker billeder af tegnefilm om diverse udstyr, rejser og selvfølgelig slag og sport.Odnako pas på - fag må ikke være for aggressiv og aktiv, så tegningerne ikke overtræder en hensigtsmæssig udvikling af barnet.

Baby wallpapers til drenge
Baby wallpapers til drenge

Børns tapet til piger er normalt romantisk og ømt, ofte i lyserøde og blå sengetøj. Hovedtemaerne er prinsesser, eventyrpaladser, søde dyr og dukker.

Børnebaggrunde til piger
Børnebaggrunde til piger

Temaet der kan forene børnene i begge køn er naturligvis naturen. Dyr malede eller fotograferede, træer, blomster og græs vil ikke forlade et enkelt barn ligegyldigt.

Vægpapir i det indre af et børnelokale
Vægpapir i det indre af et børnelokale

Nogle af disse tapeter kan klistres på flere vægge, når billedet af trækronen f.eks. Kun er placeret i loftet, er resten af ​​rummet fri til hylder eller et lille skab.

Vægpapir i det indre af et børnelokale

Foto wallpapers i det indre af børnenes værelse vil hjælpe dig med at skabe en hel verden for barnet. Hvad det vil blive fyldt med afhænger af dit valg. Lad det være rigtigt!

I den næste video kan du se et eksempel på korrekt brug af foto wallpapers i børnenes værelse. Vi understreger projektet "Skoler til reparation" - "Ved skoven ved kanten"

En hygge til dit hjem!

Hvis du kunne lide artiklen, kan du dele den med dine venner ved at klikke på ikonet for dit sociale netværk.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: