autogen træning

21 October 2017

© Jupiterimages / Top Photo Group

Autogen træning (der bogstaveligt: "fra den selv opstår Practice") Er en selvstændig afslapning metode, spiller en stor rolle i auto-forslag: det betyder ens egne ideer, tænke og handle selv (= græsk indflydelse Autos) mentalt .. Effekten af ​​forslaget (. Lat Suggestio = inspiration) har længe været kendt: det er en af ​​de ældste og mest udbredte løsninger inden for medicin.

Autogen træning er en slags selvhypnose, som er at skabe en symmetri mellem spænding og afspænding. De, der mestrer den metode, der kan påvirke visse ufrivillige kropsfunktioner (for eksempel hjerte-kar, luftveje og fordøjelsesproblemer reaktioner) selv. den formål øvelserne er at

Hertil kommer, autogen træning over forliset tillader intensiv selvopfattelse (såkaldte. selv Look) Og kan således vise muligheder for selvkontrol og selvkritik. For at lykkes, er imidlertid vigtigt almindelig praksis.

I første omgang er der autogen træning fra seks øvelser:

Autogen træning for børn kan også være en fordel, da voksne i andet liv - forudsat at afspændingsøvelser er passende for dem. Derfor er mange juridiske sygeforsikringsselskaber dækker mindst en del af den omkostninger til kurser, hvor du kan lære autogen træning.

Hvem autogen træning under vejledning en medicinsk erfaren træner eller terapeut har lært kan bruge metoden helbredsproblemer forhindre dem: Især mod interferens forårsaget af stress og langvarig stress betingelser, afslapning fremgangsmåden egnet.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =