Laktoseintolerans test: laktose tolerance test og H2 udåndingsluften

21 October 2017

En laktoseintolerans test, afhængigt af den anvendte testmetode også omfatter en læge besøg kræver: Eksempler indbefatter Laktose tolerance test og H2 udåndingsluften. Disse to test for laktoseintolerans (laktoseintolerans), der bæres langs generelt.

For at teste med lactosen tolerance test og H2 udåndingsprøve for en mulig laktoseintolerans, lægen giver 50 g rent, opløst i 400 ml vand lactose (mælkesukker), du inden for fem minutter på en tom mave (Fastende) at drikke. Hvis du har en tilsvarende intolerance, din krop tager laktose i tyndtarmen ikke på (dvs. den lactose, som ikke absorberes), så de ufordøjet passerer ind i tyktarmen. De residente bakterier nedbryde laktose, og stole hydrogen (H2) fri. Dette udnyttes i laktoseintolerans test:

Der har laktoseintolerans og før laktoseintolerans test drikke ren lactose, derefter generelt udviklet den typiske symptomer af intolerance - såsom mavesmerter, oppustethed eller diarré. fravær disse symptomer er resultaterne leveret af H2 udåndingsluften ikke ses som signifikant. I tilfælde af, er det nødvendigt at diagnosticere igen at kontrollere (dvs. at gentage laktoseintolerans test).

ved begrundet mistanke på laktose intolerance, de lovpligtige sygeforsikringsselskaber dække omkostningerne for laktose intolerance test omkostninger (dvs. for laktose tolerance test og H2 udåndingsluften).


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 32 =