Kvindelige kondom: Ansøgning

21 October 2017

Den kvindelige kondom kan være op til otte timer før
Samleje indføres med den mindre ring i skeden. Når Kvindekondom lavet af latex er vigtigt at sikre, at den V-formede åbne ring er orienteret med sin V-spids mod dæmningen. Den åbne ring skal være fladt og synlig hvile på den ydre skamlæber.

Den kvindelige kondom af polyurethan er belagt med en ikke-sæddræbende smøremiddel baseret på silicone, som letter indføringen og samleje. Desuden kan anvendes både fedt og vandbaseret smøremiddel.

Når Kvindekondom lavet af latex, men kan anvendes uden vand opløselige smøremidler. Andre smøremidler kan beskadige latex struktur og bringe beskyttelsen af ​​den kvindelige kondom.

Når samleje, at du holder den ydre ring, mens indsættes penis. For at sikre, at den kvindelige kondom ikke glider eller indtrængen af ​​penis kan ikke komme ind ved siden af ​​den kvindelige kondom.

Når kvindelige kondom fremstillet af polyurethan kan forårsage en knitrende støj under samleje. Hvis du forstyrrer dette, kan du bruge smøremidler - disse reducere støjen.

At fjerne den ydre ring er komprimeret, den kvindelige kondom roteres flere gange i registret, således at sæden i kondomet stadig, og omhyggeligt trukket ud af skeden. Men den kvindelige kondom behøver ikke at blive fjernet umiddelbart efter samleje.

Hver hun kondom er beregnet til engangsbrug og kan bortskaffes med husholdningsaffaldet efter brug normalt.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 49