Sperm: Mandens saft

21 October 2017

© Jupiter-billeder / iStockphoto

Sperm er den lidt klæbrig væske, der adskiller mennesket under ejakulation (ejakulation) fra penis. At disse få milliliter tiltrække så meget interesse, kan skyldes, at emnet "sperm" ofte står i seksuel sammenhæng. Eller det faktum, at sæd indeholder er den mandlige bidrag til forplantning. Anyway - Spørgsmål om den mandlige frø der er mange: Hvad er sæd, hvor det kommer fra, hvad det lugter, hvor meget der er produceret af mennesket ...?

ingen nye liv uden sædceller befrugtning ikke, uden befrugtning: den biologisk formål de mælkeagtig-overskyet sæd kan behandles (bortset fra den komplekse moderne reproduktive medicin) hurtigt. Hvad sperm også - måske kombineret med natur sendt det - ganske betydelige for den enkelte mand plejer: sperm opstår som følge af en orgasme, er det relateret til Desire og seksualitet sammen. I modsætning hertil kvindelige ægløsning finder sted separat fra den seksuelle klimaks af kvinden; og han kan ses udefra som en sædafgang er ikke så indlysende.

Det at sæd megen ståhej er lavet, måske også fordi det nogle gange har en vanskelig position: Mange ikke lugter, finder det for glat, klæbrig - simpelthen ulækkert; andre gør uanstændig.

Rent videnskabeligt centrum sædceller er en meget væsentlig væske! Hos raske frø boltre millioner af sædceller (sædceller), bare venter, dens omkring 20 centimeter lang rejse fra skeden gennem livmoderen til at begynde i æggelederne, hvor ideelt set - i hvert fald ud fra perspektivet om evolution - at opfylde et æg og befrugte det. Spermen slider væk til genetisk information at bringe manden til ægget.

For at opfylde denne opgave, herunder sæd ud af den stammer fra testiklerne sæd ledsager sekreter fra ...

De sekreter hjælpe med transport af sæd, beskytte det mod det sure miljø og immunceller i skeden og sikre deres mobilitet. De omfatter blandt andet følgende stoffer:

Den lille mængde væske, mand før udskiller ejakulation i nogle tilfælde gennem urinrøret, kommer fra Cowper kirtler. denne såkaldte "glæde dråber" tjener som et smøremiddel og kan indeholde individuelle sædceller og derfor - hvis det kommer i skeden - kan også føre til befrugtning.

Af en ven, de fjendtlige and'ren: par med Fertilitet sæt ivrige ligge på lur efter nøjagtige tidspunkt kan komme sammen i ægget og sæd. par uden Fertilitet eller seksuelle partnere, som har noget at gøre med familieplanlægning i tankerne, fokus på det modsatte, at den sæd under ingen omstændigheder kommer tæt på en revnet æg. Ellers ville være en utilsigtet Graviditet, den mulige konsekvens.

Hvor manden under samleje til klimaks, han giver frøene meste i den såkaldte "posterior vaginal hvælving" fra det grænser til livmoderhalsen. Derfra sperm begynder deres vej mod ægget. Her lå de understøttes af muskelbevægelser i livmoderen og æggelederne, et par millimeter i minuttet tilbage - i en time, de skaber en rækkevidde på ca. 15 centimeter. I æggelederen trods alt kun et par hundrede sperm ankommer, hvorunder beslutter hvilke vil befrugte ægget.

Læger kan bruge en såkaldt sædanalyse (sperm analyse) den forplantningsmæssigt afklare en mand. Det bestemmer blandt andet, hvor mange sædceller indeholder sæd, hvad enten de er bygget bogstaveligt, hvor mange af dem er på vej, og hvor hurtigt de gør det.

Afhængigt af hvor aktiv en mand er seksuelt, det giver off adskillige milliarder af sædceller end hans sæd i løbet af sit liv.

Eksempler:


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3