hjerte smerte

21 October 2017

© iStock

Udtrykket er ofte "hjertesorg" sammenholdt med kendt hjertesorg. Men gennem ingen smerter i medicinsk forstand opstår. Heart smerter manifesterer sig oftest ved stikkende, trække eller skubbe fornemmelser i hjertet.

Det er ikke altid kan observeres organiske årsager til smerter - så taler man om såkaldt funktionel hjerte smerter: Ofte vil de kontakte relateret stressOveranstrengelse eller psykisk stress og kan vare i flere timer eller endda dage. 

I sjældne tilfælde Könen hjerte smerte, men også være et tegn på, at noget er galt med hjertet - for eksempel i koronar hjertesygdom (CHD), et hjerteanfald eller et pericarditis. Afhængig af hvor hjertet smerte opstår, og hvordan de udtrykker sig præcist årsagerne kan undertiden have smal noget. 

Hvordan er hjertet opbygget?

Hjertet er en hul muskulær organ placeret i brystet. Muskelfibre i hjertet vil trække sig rytmisk - disse sammentrækninger føles som et hjerteslag eller puls. Hjertet funktion er vigtig for blodcirkulationen. Så hjertet pumper blod gennem kroppen og leverer derfor alle organer og væv.

ved Brystsmerter er frygten for, at et hjerteanfald kunne være bag det, der ofte stor. En sådan brystsmerter er ofte ingen direkte hjerte smerter, men har deres egentlige årsag i pulmonal, diafragma eller mavegener.

I en koronar hjertesygdom Det kommer først og fremmest under fysisk og psykisk stress til hjerte smerte, en trykken for brystet (angina pectoris). Smerten kan stråle skuldre, nakke eller kinder og tænderne til højre eller venstre arm. 

Typisk af en Pericarditis imidlertid jagende smerter under brystbenet, som

styrke. Mange syge rapporterer også et forskud gegane koldt, måske er der stadig feber. 

Selv om dette er ofte den ikke organisk årsag, bør man altid hjerte smerter afklare lægeligt forlade. Dette er vigtigt, så lægen ved anvendelse af en række tests kan udelukke hjertesygdom eller påvisning. 

en Angina pectoris som normalt kun tager et par minutter og kan udføres nitroglycerin spray eller kapsler, som fører mange CHD patienter som en nødsituation medicin med dem, typisk stoppe. Hvis der trods nitro-præparater er der ingen forbedring, kan det indikere et hjerteanfald.

I en Perikarditits, så hvis en betændelse i hjertesækken er ansvarlig for hjerte smerter, kan endda smertestillende og anti-inflammatoriske medicin hjælpe. I en bakteriel pericarditis lægen ordinerer at behandle yderligere antibiotika. 


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2