Muskelsmerter (myalgi): typiske årsager

21 October 2017

komme til muskelsmerter (myalgi) mange forskellige årsager spørgsmål. Almindelige årsager er for knivstikkeri, krampagtig og trække muskuløse fornemmelser

sjældne pind Sygdomme i muskler (Muscle inflammation eller inflammatoriske sygdomme) eller sygdomme i nervesystemet bag smerten.

Muskelsmerter (myalgi) har deres rødder ofte i en Muskelspændinger (myogelosis): Her Spænding tilstand (tone) stigninger i muskel - af musklen forkortes og føles hårdt. Denne tilstand omtales som muskel myogelosis.

Muskler eller muskelgrupper ramt af muskelspændinger er håndgribelig som smertefulde knuder eller vulst og kan ikke helt massage væk. Ofte er muskelsmerter forårsaget af muskelspændinger følgende årsager:

i det lange løb , En muskelspændinger ikke blot forårsage muskelsmerter, men også den Årsag til vedvarende hovedpine og en skulder-arm-syndrom være.

Muskelsmerter (myalgi) i form af ømhed har som forårsager mindre skader (mikro skader) i muskelfibrene. disse opstår ved overanstrengelse for eksempel under sport. Smerten i musklerne normalt forsvandt i løbet af få dage, og efterlader ingen varig skade.

Normalt opstår ømhed, når nogen efter en lang pause fra træning igen udøver en øvelse eller uvant fysisk belastning. Men selv veluddannede sportsfolk kan føle den harmløse muskelsmerter efter træning: Mulige årsager er for eksempel nye bevægelsesmønstre som en ny gymnastisk øvelse i tvivl.

Muskelsmerter (myalgi) end ofte forårsager muskelkramper baseret på. Når en muskel spasmer i muskelsmerter forekommer meget voldsomt og pludseligt. Trigger kan være en magnesiummangel være. Til en magnesium-mangel fører ofte af en stærk fysisk belastning - for eksempel under sport - fordi: Gennem sveden, kroppen mister magnesium. ved hyppigere Muskelkramper, andre sygdomme som årsager til anfaldene pågældende er f.eks leversygdom.

Forholdsvis sjælden muskelsmerter forårsaget af Sygdomme, der påvirker muskel selv. Som årsager til muskelsmerter forårsaget af muskelsygdomme komme som en Muskelinflammation (myositis) og ikke-inflammatorisk muskelsygdomme være:

Selv sygdomme ikke direkte påvirker muskler selv, er berettiget som årsager til muskelsmerter. Således i Sygdomme i centralnervesystemet (= Hjernen og rygmarven) muskelsmerter ofte: Mulige årsager til ømme muskler, fx Parkinsons sygdom, amyotrofisk lateral sklerose eller post-polio syndrom. Endvidere Sygdomme, der påvirker skelettet og andre organer, være udløser af muskelsmerter. I sådanne tilfælde er det dog den egentlige årsag til smerten er i institutionen selv. Syge fortolke smerte fejldiagnosticeret som muskelsmerter eller udvikle muskelspændinger, som de opfatter som muskelsmerter. Eksempler herpå er:

også forskellige toksiner (toksiner) og lægemidler kommer som udløser for muskelsmerter væsen: En såsom alkohol og heroin kan udløse forbundet med død af væv muskelsygdom med muskelsmerter. For det andet, mange lægemidler forårsage mere eller mindre alvorlige muskelsmerter som uønskede bivirkninger. For eksempel


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 52 =