Huden kirtler

21 October 2017

Blandt huden vedhæng omfatter kirtler i huden, såsom talg, sved og duft kirtler.

talgkirtlerne findes primært i behårede hudområder. Den talg, som de giver, holder hud og hår glat og giver håret glans. Samtidig tjener sebum også beskytte huden ved at være en del af syren kappe. Med varme olie kirtler normalt producere mere sebum eller mindre i koldt vejr, hvilket er grunden til mange mennesker i vinteren er steget til at slås med tør hud.

Kan ikke dræne sebum fra talgkirtlerne, kaldes hudorme til at danne. nu selv afgøre bakterier i talgkirtlerne, betændelse og endelig kan der opstå en acne.

sved er næsten til stede i alle hudområder, men især i panden, håndflader og fodsåler. Fri af sved, men det læber og penis forhud. Samlet set er der omkring to til fire millioner svedkirtler i huden. De danner den salte sved, der anvendes til en temperatur regulering af kroppen og på den anden side bidrager til syren kappe af huden.

duft kirtler er ikke til stede i alle områder af huden. De findes hovedsageligt i armhulerne, i det genitale og anale område og til kvinder i areola af brystvorten. Duft kirtler styres af kønshormoner og forretningen drives på indtil begyndelsen af ​​puberteten.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 54 =