Defekter: Konservativ behandling & kirurgi

21 October 2017

Så længe en defekter forsøgte ingen klager Fußfehlbildung kræver ikke behandling. Forbered splayfeet men problemerne kommer både ikke-operativ behandling og en drift i betragtning.

Målet med behandlingen er at lindre foden eller afbøde virkningerne. Som regel er det dog ikke mulige de sunkne når defekter tværgående bue holdbar raise.

Som en del af ikke-kirurgisk (Konservative) flade, spredte terapi, er det tilrådeligt, at du slid kun komfortable, ikke snærende sko. Derudover kan du diskulperende indskud indsætte i sko, når stress-relaterede erfaring smerte defekter.

også Fußgymnastik anbefales, når defekter: Med passende gymnastiske øvelser (f.eks gribende øvelser med tæerne, barfodet kører), du kan styrke musklerne, men ikke eliminere deformitet.

Hvis dine fødder med den konstante irritation betændt er, din klager

lindre.

Kun hvis konservative foranstaltninger tilstrækkelig virkning Vis den defekter kommer en drift til terapi i betragtning. Kirurgisk behandling har til formål at gøre det muligt for metatarsals. Desuden til operatøren desuden splay Fjerner eksisterende deformiteter af tæerne (fx hallux valgus).


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =