Muskelskader: diagnose

21 October 2017

Med muskelskader, er det først vigtigt at kursus at beskrive overtrædelsen: Så lægen kan i sig selv afgøre, om en stamme skade (Såsom muskelbelastninger, eller forstrækning muskel tåre) eller et muskel kontusion (Såkaldte. Pferdekuss) er til stede.

For mere præcis diagnose af muskel skade efterfølges af en fysisk undersøgelse nødvendigt: I tilfælde af mistanke om muskel skade på grund af stamme det er lige så muligt at sværhedsgrad at bestemme - at fastslå, om musklerne er simpelthen trukket der individuelle muskelfibre revet eller endda en komplet muskel streng er brudt. Først, lægen scanner den berørte region og undersøger dem for eventuelle buler. Mindre buler har en forstrækning mod større og undertiden udvendigt synlige fordybninger på den anden side, et brud på hvilke et fuldstændigt muskel streng er brudt.

Derudover kommer med en muskelskade ultralyd (Sonografi) anvendes: det giver mere bevis for udstrækning skaden. Hvis musklerne på grund af ydre kræfter indvirkning tilskadekomne (som i muskel kontusion), er også ved siden af ​​sonografiske undersøgelse af det berørte område kan Røntgenundersøgelser forpligtet til at udelukke en krænkelse af knoglerne.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5