demens

21 October 2017

© Jupiterimages / Stockbyte

Demens er en af ​​de alvorligste sygdomme i aldring: Over 1 million mennesker i Tyskland har denne hjernesygdom, hvor hukommelse og tænkning evne tilbagegang, og - afhængigt af den fase af sygdommen - i hverdagen væsentligt påvirket kraftigt pleje.

den effekter demens er meget forskellige: Som følge heraf vil sige at være, at de intellektuelle resultater i mere er berørte områder - så det kommer som en forringelse af orienteringen ejendom eller læring og dom. Både social adfærd og motivation og personlighed demente mennesker ændrer sig. Afhængigt af hvor alvorlig skaderne, en skelnen er generelt mild, moderat og svær demens.

Lignende demenssymptomer

I de fleste tilfælde af demens hos ældre begynder (såkaldte. senil demens). den årsager af demens er meget forskellige:

Tre andre, sjældnere former for demens, der - som den Alzheimers sygdom - er forbundet med neurodegeneration er:

Alle disse former for demens er mere eller mindre støt progressiv. I meget sjældne tilfælde, men andre andre lidelser, der påvirker kun sekundært til hjernen (eller på nerveceller) effekt, gøre en mand i overensstemmelse hermed - sådanne demens kan normalt gå relatere.

En progressiv demens, dog ikke helbredes. I de tidlige stadier, et egnet terapi af demens, men positivt påvirke forløbet: En holistisk terapi af lægemidler, der bremse udviklingen af ​​demens, samt hukommelse uddannelse, adfærdsmæssige og sociale terapi giver en bedre livskvalitet for både mennesker med demens og dem, der passer dem.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 25 =