Tetralogi af Fallot (tetralogi af Fallot)

21 October 2017

© Jupiter-billeder / iStockphoto

Tetralogien af ​​Fallot (tetralogi af Fallot) er en kompleks medfødt hjertefejl. Sygdommen blev beskrevet i 1888 for første gang af den franske læge Etienne-Louis Arthur Fallot detaljer og tager derfor sit navn.

ved en Defekt i skillevæggen iltet blod blander sig med tetralogi af Fallot med ilt-hvad af billedet "blå baby" med åndenød og blålig misfarvet hud og slimhinder (cyanose) fører. Med 10 ud af 100 tilfælde af medfødte hjertefejl, den tetralogi af Fallot, hvilket gør det til et af de fælles hjertefejl.

Spædbørn med tetralogi af Fallot ofte tage en hugsiddende stilling , Da dette forbedrer blodgennemstrømningen til lungerne. Ændringer i fingrene og fingernegle (kendt. Køller fingre og urglas) er andre symptomer på tetralogi af Fallot og andre hjertefejl. Symptomer på tetralogi af Fallot komme i dette land, dog kun sjældent før, fordi de ramte børn er som regel opereret inden for det første leveår.

den diagnose tetralogien af ​​Fallot sker bl.a. ved hjælp af en ultralyd af hjertet (ekkokardiografi). Ved kirurgi i barndom, den tetralogi af Fallot har i dag som regel en god prognose.

Hvis lægen diagnosticerer en tetralogi af Fallot, bør man så tidligt som muligt terapi gjort. I nyfødte og meget unge spædbørn, kan ilttilførslen forbedres ved hjerte- kirurg oprindeligt indsnævret hjerteklap mellem den højre ventrikel og lungepulsåren (ballon) aufdehnt.

den kirurgisk korrektion tetralogi af Fallot bør finde sted inden for det første leveår. Den langsigtede prognose er god: Efter 30 års leve ud over 90 procent, og efter 40 år, mere end 75 procent af mennesker med tetralogi af Fallot, der med succes er blevet opereret.

Den medfødte tetralogi af Fallot kan ikke forhindre med særlige forholdsregler. Især vordende forældre, hvor sandsynligheden er steget, at tetralogi af Fallot sker i deres børn, men kan genetisk rådgivning forlade og muligvis metoder prænatal diagnose bruge. Hvis disse undersøgelser viser, at en tetralogi af Fallot kan være, bør kvinden levere barnet i en klinik med tætte forbindelser til en pædiatrisk kardiologisk afdeling.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8