Klumpfod: Årsager

21 October 2017

De nøjagtige årsager til medfødt klumpfod er stadig uklart. Det er sikkert, at flere faktorer spiller en rolle. Især genetiske defekter er egnede som en årsag til klumpfod - klumpfoden forekommer nemlig familiær på. 

En clubfoot kan forekomme alene eller i kombination med andre misdannelser: Sol går ind den såkaldte neuromuskulær klumpfod for eksempel i sygdomme, såsom spina bifida. Her er normalt baseret på en muskel ubalance, kan musklerne være delvist lammet eller på anden måde syg.

Det menes, at ikke træne under udviklingen af ​​barnet i livmoderen muskler og bindevæv i det rette forhold. Som et resultat, forårsaget af den høje procentdel af bindevæv muskel ubalance. Desuden er knoglevækst ændres som følge: der er en uønsket udvikling og for klumpfod.

Det er også muligt, at den mund udvikling stopper i et embryonisk udviklingsstadie, når musklen udvikling er endnu ikke afsluttet. Så klumpfod i form ligner den tidlige embryonale fod. I nogle tilfælde kan nervesygdomme være blandt årsagerne til en klumpfod.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =