Cardiac neurose: Terapi – hvad kan du gøre?

21 October 2017

I en hjerte-neurose er målet for behandlingen er at gøre den pågældende forsigtigt opmærksom på, at der ikke er nogen organiske årsager til sine hjerteproblemer person, så han er fysisk sund. Symptomerne er snarere den fysiske udtryk for en indre konflikt. Derfor lægen forsøger at forklare det i et interview, at mens det ubehag, men dybest set harmløs er. Det er vigtigt, at lægen tager ofrene alvorligt og ikke afvise klagerne som skitseret af ham fantasi eller fantasi.

En hjerte- neurose kan være med især psykoterapeutisk hjælp behandle. For mere alvorlige tilfælde, lægen bruger også medicin eller en kombination af begge dele. Lægemidler, som kan anvendes i en hjerte-neurose, omfatter:

Det er vigtigt, at patienterne forstår, at de tilgængelige lægemidler ikke virker mod hjertesygdomme selv. For nogle syge se en medicinsk behandling som bevis på, at de er faktisk stadig fysisk syg. stoffer som betablokker Selvom lægerne sætte faktisk i nogle hjertesygdomme ene (på omkring symptomer såsom hurtig hjerterytme), men i tilfælde af en hjerte-neurose ikke forårsager hjertet, hjertebanken, men det er resultatet af en psykosomatisk stress respons.

Lægemidler fra gruppen af benzodiazepiner kan især være nyttigt, hvis en yderligere mental sygdom er til stede (for eksempel en alvorlig angst). antidepressiva hidrører når til stede samtidig i de berørte udtalte symptomer på depression eller en angstlidelse.

Hvis en person med hjertestop neurose har udviklet en undgåelse af bestemte situationer over tid, giver det mening at reducere denne langsomt og vende tilbage til normale aktiviteter i dagligdagen. Moderate sport (for eksempel jogging, gåture, yoga) og afspændingsteknikker (f.eks autogen træning, progressiv muskelafspænding) kan hjælpe i behandlingen af ​​hjerte-neurose. Berørte parter bør lære, at han kan stole på sin krop og kan opkræve disse også.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5