Udslæt omkring munden (munden Rose): Terapi

21 October 2017

Perioral dermatitis (mund Rose) kan behandles effektivt med ordentlig terapi. Den vigtigste forudsætning for en vellykket terapi: Påvirket hud bør langsomt fra fedtede kosmetik vænne og midlertidigt Rengør med vand kun. Det er tilrådeligt at bruge en creme kun under kraftig tørke og spændinger. Sommetider disse foranstaltninger er nok til at slippe af perioral dermatitis.

I begyndelsen af ​​behandlingen kan give det indtryk, at huden på grund af manglende kosmetiske produkter strækker sig over mere end før. Men det er vigtigt ikke at give denne følelse, men at give huden tid nok til at regenerere. Først da kan behandlingen af ​​munden Rose kan blive en succes.

De, der ønsker at behandle udslæt omkring munden, der kræver en vis mængde selvdisciplin, men også tålmodighed - men det værd! Efter omkring fire til seks ugers behandling huden ofte har genvundet til det punkt igen at perioral dermatitis er aftaget i de fleste tilfælde.

Den hudlæge vil beslutte i terapi, om nogen særlige milde base-cremer kan bruges. Konvolutter med sort te kan lindre betændelse også. også zinkholdige cremer kan understøtte helingsprocessen i terapi.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =