Spænding & genert; hovedpine

21 October 2017

© Jupiterimages / Stockbyte

De fleste voksne har oplevet spændingshovedpine før: en kedelig, smertende at tegne smerte, som gør sig først i ansigtet og på halsen, og derefter spreder mærkbar.

Spændingen hovedpine (eller "Hovedpine spændingshovedpine") Er almindelige form hovedpine: Ni ud af ti mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv en gang ramt, men kun få af de spændingshovedpine blive kroniske.

Forekommer spændingshovedpine bare nu og da - i mindre end 15 dage om måneden eller mindre end 180 dage om året - talende læger fra episodisk spændingshovedpine. det er mere almindeligt, er en kronisk, dvs. permanent eksisterende spændingshovedpine.

Spændingshovedpine er ikke begrænset til den ene side af hovedet, men optræder som regel på begge sider på - især i området ved templerne. Ofte smerten føles som en slags "Ring rundt om hovedet" på. I modsætning til andre typer af hovedpine såsom migræne, smerten er normalt ikke så stærk, at de fraråder ofre for det daglige arbejde. De er snarere en konstant kilde til forstyrrelse i baggrunden.

årsag spændingshovedpine muskelspændinger i intervallet nakke, skulder, ansigt og øjne kan være. Disse spændinger opstår især ved monotone, statiske stillinger som i computerarbejde eller lange ture. hvem disse ensidig fysisk belastning kompenserer gennem idræt, kan modvirke spændinger og spændingshovedpine.

Ved mistanke om spændingshovedpine, vil lægen først udelukke andre typer af hovedpine og lidelser som årsag. Til dette spurgte han dem, der berøres af typen, intensiteten og varigheden af ​​smerte. Desuden mulig årsag til de symptomer, såsom visse medikamenter interessere ham.

Hvem har ofte spændingshovedpine, bør den frigivelse finde - og så undgå dem så meget som muligt. Her afspændingsøvelser, stresshåndtering og sport kan hjælpe. Ved akut smerte også fysiske foranstaltninger er ofte nyttige, det kan være om templerne køle eller massage i en cirkulær bevægelse. Smertestillende midler kan også lindre spændingshovedpine, nogle gange også hjælpe naturlige ingredienser, der er anvendt til templer og hals såsom pebermynte olie. Ved kronisk spændingshovedpine læger ordinere såkaldte tricykliske antidepressiva i nogle tilfælde - især når patienterne har, på grund af den hyppige smerter af depression.

Oftest, spændingshovedpine let at behandle og forebygge kronisk hovedpine. Det kræver dog, at de spændingshovedpine er diagnosticeret og behandlet. Det er vigtigt, at ofrene kender deres personlige hovedpine udløser og ved, hvordan man kan undgå dem.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 96