Nikotinafhængighed (nikotinafhængighed): Symptomer

21 October 2017

Den nikotin (nikotinafhængighed) bekymring forbundet symptomer ikke blot krop, men også den psyke. De forskellige fysiske og psykiske tegn på cigaretter afhængighed er begge i den optagelse af nikotin samt i tilbagetrækning af nikotin at se.

Nikotin forårsager ikke kun hos personer med nikotinafhængighed symptomer produceret, men også hos mennesker, der kun ryger lejlighedsvis. Nikotin indtag stimulerer og hæmmer spændinger og afslapper kroppen på samme tid:

den tilbagetrækning af nikotin opløst i nikotinafhængighed symptomer fra at man som abstinenssymptomer henvist. Typiske tegn på nikotin tilbagetrækning er:

dette primært fysisk Abstinenssymptomer i nikotinafhængighed kan allerede være efter efter omkring syv til ti dage.

den mental Nikotin afhængighed ofte fortsat på et rygestop mere eksisterer, fordi: De fleste regelmæssige tobak brugere røg i mange år i visse situationer. Så de vænner sig til, at beskæftige sig med rygning vrede og stress til at nyde socialt samvær eller for at stimulere mentalt. I en nikotinafhængighed, en nikotin tilbagetrækning opkald i disse situationer i det første øjeblik en usædvanlige tomhed fremstillet, som den pågældende person skal beskæftige ny.

selv stofskifte skal registreres hos nicotinophør justere. I en nikotinafhængighed, kroppens fedtstoffer og forarbejdede kulhydrater langsommere uden den sædvanlige nikotin. Hertil kommer, fordi mange tidligere rygere til at erstatte den manglende cigaret med slik og andre fødevarer, det kommer i den første periode af ophør ofte give vægtøgning. De, der ønsker at stoppe med at ryge, uden stige, derfor ignoreret i rygestop bedst på en afbalanceret kost og masser af motion.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 93