Halsbrand? Disse hjem retsmidler kan hjælpe

21 October 2017

© Jupiterimages / Wavebreak Media

Midlertidig halsbrand er ofte harmløs - men meget irriterende. Hvad hjem retsmidler der er til halsbrand? Vi har valgt det bedste for dig.

Den brændende smerte bag brystbenet forekommer, når den aggressive mavesyre strømmer tilbage i spiserøret, hvilket sker i nogle mennesker, for eksempel efter et tungt måltid.

Først og fremmest: "den" Home retsmidler for halsbrand findes ikke. Hvad hjælper specielt til halsbrand must hver finde ud for sig selv. Der er få videnskabelige undersøgelser, i hvilket omfang visse former for adfærd eller hjem retsmidler mod halsbrand faktisk hjælpe.

Men der er nogle hjem retsmidler og tips til at overveje, når mange mennesker hjælpe hver lille halsbrand. Hvorfor ikke prøve nogle af vores forslag!

En sand hjem afhjælpe, er det ikke sandt - men nyttigt det kan være, hvis du er en såkaldt klage dagbog bly. Skriv ned let

Så du kan finde ud af, om det visse udløser er for din halsbrand. Hvis du har nogle mistanke om, at alkohol øger ubehag, du tager testen og lad alkoholen i nogen tid væk. Under visse omstændigheder er tålmodighed kræves for at få de udløsende faktorer på sporet. Det kan også være, at det er muligt at finde særlige årsag. 

Hvis der ikke hjem retsmidler for halsbrand hjælp, kan du håndkøbsmedicin komme i lave doser fra apoteket, for eksempel protonpumpehæmmere, H2-receptorblokkere eller antacida. end langsigtet medicinering men de er ikke egnet uden lægelig rådgivning.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 85 =