Kiusaaminen ja sen seuraukset: seuraukset kiusaaminen

21 October 2017

kiusaaminen voi vakavia seurauksia on: kuka kiusattu voi kärsiä pitkällä tähtäimellä vahvan haitallisia terveysvaikutuksia. saavat arviolta 90 prosenttia kaikista uhreista kiusaamisen fyysinen tai psyykkinen ongelma suorana seurauksia kiusaamisesta. Tämä voi aiheuttaa vakavia, joskus liittynyt vamma sairauksia itsemurhiin (itsemurhaan) voi esiintyä.

mutta paitsi uhrit seurausten käsittelemiseksi kiusaamisen tuntea - ei kollegansa välittömiä vaikutuksia voi vaikuttaa: Eli sivullisten kolmansille osapuolille, esimerkiksi kehittää kiusatuksi joutumisen pelkoa itse tai joutumassa ristiriita tilanteeseen, jossa heidän on valittava uhrien tai rikoksentekijöiden.

Lisäksi henkilökohtaisen seurauksia kiusaamisen uhrien kiusaamista on myös (Normaali) taloudelliset vaikutukset: Joten kiusattu työntekijä on saattanut lisätä poissaoloja; myös sekä laatua että työn tuottavuus voi laskea. Koska kiusaaminen johtaa usein psykosomaattisia sairauksia, jotkut niistä vaikuttavat vamman varhaiseläkkeelle siirtymisestä ovat.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6