Infektiot raskauden: virus-

21 October 2017

Infektiot virukset ovat ongelmallisempia kuin bakteeri-infektioita raskauden aikana, koska niitä ei voida hoitaa antibiooteilla. Lisäksi he voivat siirtyä jo raskauden aikana lapseen. Monet virusinfektiot, mutta voit jo estää kanssa rokotuksen ennen raskautta. Vaikka nykyisiä hedelmällisyyteen kannattaa tarkistaa Impfstatuts ja jättää tarvittaessa harjaa. Myös totta säännölliset tarkastukset: Jotkut infektiot viruksilla voidaan hoitaa raskauden aikana.

Tunnetuin virusinfektio, jotka voivat aiheuttaa raskauden aikana vahingoittaa lasta, on vihurirokkotartuntaa. Classic synnynnäinen vihurirokko-oireyhtymä (monimuotoinen elinvaurioita, jotka voivat johtaa keskenmenoon tai ennenaikaiseen synnytykseen) voi infektio lapsi jopa 16 viikolla, esiintyy harvoin ennen 20. raskausviikon. Esiintyvyys epämuodostumia riippuu ajasta vihurirokkoinfektio, joka riski pienenee vahinkoja pituuden lisääntyessä raskauden.

Edellytys infektio lapsi on raikas vihurirokkotartuntaa äidin alussa raskauden. Hurirokkovirus vahingoittaa alkion solujen, mikä johtaa vakavaan, kestävä epämuodostumia sisäelinten. Tyypillisiä oireita ovat:

Tapahtuvat samanaikaisesti kehitysvammaisuus, maksan ja pernan laajentuminen, alhainen syntymäpaino ja luuston muutoksia, sitä kutsutaan laajennetaan vihurirokko-oireyhtymä. Tämän estämiseksi vakava sairaus on jokainen raskaana oleva nainen testattu vihurirokon vasta. Jos vasta-ainetiitteri on riittävän korkea, on aktiivinen vihurirokko suojan, eli uudelleen rokottamisen vihurirokko ei ole tarpeen.

Jos kaikista ponnisteluista huolimatta ja varovaisuutta tartunnan raskaana olevan naisen kanssa vihurirokkoviruksen, miten edetä raskausviikon riippuu. Kunnes 16. viikolla abortin olisi harkittava vakavasti, koska riski haittaa lapselle on erittäin korkea. Jos raskaus jatkuu, etenemistä infektio voi lieventyä, jos annetaan seitsemän päivän kuluessa vihurirokko immunoglobuliini. Vuodesta 22 viikkoa ei enää odoteta pysyvää vahinkoa lapsilla.

Viides tauti tarttuu parvovirus B19. Suuri osa väestöstä virustartunnan lapsena ja tekee tartunnan yleensä ilman oireita tai kärsivät kylmä kaltaisia ​​oireita. Parvorokko ovat turvallisia lapsille ja aikuisille. Siirto sikiölle raskauden aikana on mahdollista ja voi joissakin tapauksissa (5-10%), erityisesti ensimmäisen puoli raskaus, on vakavia vaurioita. Säännöllisesti tarkastukset raskauden aikana infektion voidaan havaita ajoissa viidenneksi tauti ja käsiteltiin.

Hoitoon infektion viides taudin syntymättömän lapsen kautta ns kohdunsisäinen verenvaihdolla. Lääkäri ulkopuolelta vaihto - rengasrikon napanuoran alusten vatsanpeitteiden läpi äidin - veren lapsen käyttää verensiirtoa alkaen.

Toinen riski vastasyntyneelle virusten koostuu aluksi infektio äidin herpesvirus sukuelinten alueella (sukupuolielinten herpes). Ensimmäinen infektio herpesviruksen ovat useimmat ihmiset (noin 85%) jo lapsuudessa tai nuoruudessa - leimahti tällaisen infektion raskauden aikana uudelleen, riski vauvalle paljon pienempi kuin alkuperäisen infektio. Kuitenkin äiti ja lapsi on seurattava lääketieteellisesti tässä tapauksessa.

Uudelleenarviointia paahtava infektio pätee: Harvoin, lapsi on saanut tartunnan, virukset harvoin lähetetään jo raskauden ja synnytyksen aikana.

vuonna alkuperäinen infektio riski on paljon suurempi: Under syntymä, joka toinen lapsi tartunnan. Infektio voi olla vakavia ja jopa kuolemaan johtavia. Jos havaitaan varhaisessa vaiheessa, infektio voi jo käsitellä raskauden aikana. Lisäksi lapsilukko tuodaan keisarinleikkauksella.

Raskauden aikana, syntymätön lapsi harvoin uhkaa hepatiitti viruksia. Se voi tulla hepatiitti B Infektio on yleensä vaaratonta, mutta se vastaanottaa alkuperäiseen vasta-aineeseen. Kuitenkin tartunnan lapset voidaan siirtää muihin taudin, joten tutkimme raskaana rutiininomaisesti toimivilla hepatiitti B tartunnan saaneet lapset saavat syntyessään rokotuksen.

Jos äiti on HIV-positiivinen, voidaan siirtää lapselle HIV-viruksen (HIV) syntyessään äidiltä. HIV tunnetaan äidin, mutta on olemassa keinoja, joilla eivät tartuta lähtee. HIV-testiä ei ole osa säännöllisissä tarkastuksissa raskauden aikana; Jos kuitenkin haluat olla testi, tämä ottaa vakuutusyhtiöiden. Jos tulokset keskustelette seuraavista vaiheista lääkärin kanssa.

Sytomegalovirus lähetetään tiettyjen herpesvirusten (sytomegalovirus viruksia, CMV). Ensi-infektion raskauden aikana on harvinainen, noin puolet kaikista raskaana kantaa virusta jo itsessään. Riski taudin tarttumisen olemassa syntymättömän lapsen, on hyvin pieni. On suurin riski lapsen tartunnan, on ensimmäinen infektio äidin ensimmäisen tai toisen kolmanneksen aikana. Sytomegalovirus raskauden aikana voi istukan kautta synnytyksen aikana tai sen jälkeen äidinmaidon välityksellä siirretään (erityisesti keskosille) lapsen.

syntymättömään lapseen tartunta sytomegalovirus, kaikesta huolimatta, on todennäköisesti syntynyt terve ja on sitten ainoa mahdollinen viruksen kantajia. Harvoissa tapauksissa henkistä ja motorista kehitystä häiriöt voivat johtua.

Lapsi on sytomegalovirus Korionvillusbiopsia tai lapsivesitutkimus voidaan havaita äidin virtsasta tai syljestä. Testi sytomegalovirus ei ole yksi tavanomaisia ​​kokeita osana lääkärintarkastusten raskauden aikana, mutta voi suorittaa omasta pyynnöstään tai epäilyksiä. Raskaana oleville naisille, on siten hyödyllistä, jotta ehkäisemiseksi sytomegalovirusinfektiosta, by erityistä huomiota hygieniaan, varsinkin kun ne joutuvat kosketuksiin työssään kanssa eritteet pienten lasten (esimerkiksi opettajien).

Sytomegalovirus voi myös raskauden aikana, voidaan käsitellä virus tulehduskipulääke gansikloviiri. Tämä hoito ei ole suositeltavaa alustavalla infektioon eikä edes sikiötä. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että raskaana olevat naiset sen estämiseksi.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2