Lääkkeet Raskaus

21 October 2017

© iStock

Ei lääkitystä raskauden aikana! Vai onko? Useimmat lääkkeet saavat napanuoran kautta kehossa syntymättömän vauvan. Monet raskaana olevat naiset ovat siis varma, mikä on mahdollista raskauden ja mitä ne on parasta pysyä poissa.

Yleisenä periaatteena raskaus: huumeet ovat tarpeen vain, jos äidin terveydentilan tai vaurioittavan sikiötä on vaarassa. Kaikki muut valitukset raskauden jotka ovat epämiellyttäviä, mutta eivät vaarallisia, tulisi hoitaa muilla keinoilla. Molemmilla on myös keskusteltava gynekologi.

Edelleen, on olemassa joitakin lääkkeitä, raskauden aikana, varsinkin kun kriittisessä vaiheessa kahdentoista ensimmäisen viikon aikana (ensimmäisen kolmanneksen), voidaan ottaa kohtuullisesti. Näihin kuuluvat kipulääke parasetamoli ja eri antibiootteja. Tähän voi olla monia lääkkeitä, joiden pakkausseloste kertoo toiselle, harmiton. On olemassa mutta yleensä riittämätön tutkimukset kokeissa raskaana olevat naiset eivät ole eettisiä. Siksi ilmoitus on "ei raskauden & imetys" aluksi suojata valmistajalle.

Useimmille raskauden oireita ja pieniä vaivoja raskauden, on järkevää ensin kokeilla ilman lääkitystä. Monet valitukset voidaan ratkaista usein lepotaukoja, runsaasti nesteitä, syöminen terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa raittiissa ilmassa. Ei riitä, että on olemassa useita vihjeitä ja kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka on usein juuri riittää vähäisissä sairauksissa tai myötävaikuttaa lääkehoitoa.

Monet taudit voit estää raskauden yksinkertaisin keinoin. Näin voit infektiot - pitkälti välttää kiinnittää erityistä huomiota hygieniaan - jopa vaarallista infektiot kuten listerioosi ja toksoplasmoosi:

Joidenkin muiden toimenpiteiden voit välttää monia ongelmia raskauden aikana:

Olemassa olevien allergioiden kannattaa ensin kokeilla välttää aiheuttavia aineita (allergeeneja). Tämä on tietenkin rajallinen. Siksi on usein tarpeen ottaa lääkitys allergiat raskauden aikana. Erityisesti heinänuha vielä kasvaa, kun nenän limakalvojen turvotus raskauden ja nenä tukossa usein.

at allergiat raskauden aikana, voit käyttää seuraavia lääkkeitä:

Bakteeri-infektioita, erityisesti virtsateiden infektiot ovat yleisiä raskauden aikana. Varsinkin virtsatietulehdukset pitäisi (yleensä antibiooteilla) hoitaa lääkkeillä, kuten bakteerien liikkuvat ylös ja vaarantaa sikiötä. Te suosivat keskenmenoja ja ennenaikaisia ​​synnytyksiä.

Voit tukea sairaanhoidon juomalla paljon, erityisesti yrtti- ja hedelmäteet ja vielä vettä.

karpalomehua on tarkoitus ajaa ulos tai estää virtsatieinfektio syntyy bakteerien virtsarakon. Mutta on mitään todisteita Tätä oletusta. Vahinkoa ei mehua. Jos kuitenkin naisia, jotka ovat alttiita munuaiskiviä, ilman sitä.

Kuume on Wadenwickel ovat osoittautuneet onnistuneiksi. Mutta varokaa: Käämitys tulisi liottaa lämpimässä vedessä. Jos olet vilunväristykset, annat periksi jalan pakkaa.

Bakteeri-infektiot, erityisesti virtsatietulehdukset tulisi hoitaa antibiooteilla, jotta ei vaaranneta äidin ja lapsen. Monet antibiootteja ei saa käyttää raskauden aikana, mutta on olemassa useita turvallisen huumeita. Näitä ovat:

Raskauden aikana emättimen hiivatulehdus (kandidiaasi) eivät ole harvinaisia. Yleisin taudinaiheuttaja on Candida albicans. Kandidiaasi edustavat akuuttia vaaraa äiti ja lapsi on, mutta sitä tulee hoitaa lääkkeillä, koska:

Voit tukea hoitoon sieni-infektion välttämällä sokeria ja valkoisia jauhoja ja sen sijaan paljon hedelmiä, vihanneksia ja proteiinikasvien syödä.

Sieni-infektioita hoidetaan sienilääkkeet muodossa emätinsupot. Edullisia aineita ovat

systeeminen sienilääkkeet, Joten valmisteita, jotka ruiskutetaan verenkiertoon, mutta sitä ei tule käyttää raskauden aikana.

Monet raskaana olevat naiset ovat, erityisesti ensimmäisten kuukauden aikana, helposti verenvuotoja. Verenvuoto raskauden tulisi tutkia enemmän lääketieteellisesti, mutta harvoin on vakava syy.

Varmista, että voit ladata useammin taukoja ja suojautua. Enemmän voit tehdä vastaan ​​lievää verenvuotoa ja enemmän ei useinkaan ole tarpeen.

Jos verenvuotoa esiintyy jatkuvasti, tulee vahvempi tai liitettävä voimakasta kipua, sairaanhoidon tarvitaan. Usein tämä kuuluu potilaan sairaalassa ja tehostetun valvonnan äidin ja lapsen. Onko ja mitä lääkkeitä tai hoitoja tarvitaan, siellä päätetään erikseen.

vilustuminen ovat turvallisia äidille ja lapselle raskauden yleensä, joten voit pitkälti tehdä ilman lääkitystä.

Monet raskaana olevat naiset tekee nenän tukkoisuus luoda, koska

Jos sinulla on kylmä on eikä tarpeeksi merisuolaa nenäsumute vastaan ​​tukkoinen nenä, voit luottaa nenän tippaa pikkulapsille.

at yskä ja tukossa sivuonteloiden voitko ottaa yskänlääke lääkitys raskauden aikana. mutta täällä keskustella myös etenemään gynekologin.

Jos infektio jatkuu yli viikon, lääkäri voi määrätä antibiootteja.

at särky ja lievä kuume kannattaa turvautua raskauden ainoastaan ​​parasetamolia, mutta jälleen vain mahdollisimman harvoin ja niedrieger annostusta. Kuume on yli 38,5 ° Celsius toisen hoidon on käsiteltävä lääkärin kanssa. Parasetamoli ei osoittautunut haitallisia vaikutuksia äidille ja lapselle.

Ensimmäisessä kaksi kolmasosaa raskauden ibuprofeenia voidaan käyttää kipulääke poikkeustapauksissa. mutta sekin olisi hyväksyttävä lääkärin etukäteen. Vuodesta 28. raskausviikon ei suositella ibuprofeeni, koska se voi viivästyttää synnytyksen ja laajentaa ja lisätä verenvuodon vastasyntyneelle.

flunssa voi - toisin kuin kylmässä (flunssa infektio) - raskauden olla vakavia seuraamuksia sekä äidille että lapselle. Erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen on suurempi riski vakavan sairauden. Siksi flunssarokotteen toisen tai kolmannen raskauskolmanneksen suositellaan raskaana oleville naisille. Korkeissa riskin terveydelle tai muuta ilmeistä perussairauden ja rokotus ensimmäisen kolmanneksen aikana on suositeltavaa. Keskustele gynekologin ja saada tietoa siitä, onko kahden viimeisen raskauskolmanneksen raskauden ovat kriittisiä flunssa kausi.

Päänsärkyä raskauden aikana eivät ole harvinaisia, koska epätavallinen nukkumatyyli ja hormonaaliset muutokset.

Vaikeissa päänsärky, voit ottaa parasetamolia pieninä annoksina. mutta puhua itsesi usein saanti gynekologin.

Ummetus ja ilmavaivat ovat yleisiä seuralaisia ​​raskaudesta, mutta yleensä vaarattomia eivätkä vaadi hoitoa lääkitystä.

Estää tukkeutumisen:

Tehdä ilman välttämättä laksatiiveja tai Peräruiskeet! Keskustelkaa vaikeissa tapauksissa gynekologin onko lääkehoidolla on tarkoituksenmukaista ja mahdollista.

Huumeet ovat tarpeettomia klassisessa aamupahoinvointia, vaikka oksentaa säännöllisesti, yleensä. mutta jos tarvitset oksentaa tunnin välein ja pahoinvointi jatkuu kolmannen kuukauden, sinun pitäisi keskustella gynekologin. Erityisen vakavissa tapauksissa laitoshoito oleskelu sairaalassa edellyttävän.

Hillitä aamupahoinvointia, sinun tulisi välttää suuria aterioita ja parempi useita pieniä aterioita pitkin päivää syödä. Usein se myös auttaa on välipala ennen ylösnousua, olet aiemmin tallettanut sängyn vieressä. Myös anna itsellesi säännöllinen lepotaukoja.

Raskauden aikana voi johtaa pulaa näiden aineiden lisääntynyt ravintoaineiden tarvetta. Yhteinen puutteet ovat magnesiumin ja raudan puute.

Magnesiumia ja rautaa täydennykset yhteisesti määrätty raskausajan gynekologit ja ovat suurelta osin harmittomia.

Usein kuitenkin, se ei ole välttämätöntä, lievästi raudanpuute kun valmiste. Lisääntynyt veren tilavuuden raskauden aikana ja laimentamalla veren rautapitoisuus ja tasojen lasku luonnollisesti jonkin verran. Vasta hemoglobiinin (Hb) arvo pienempi kuin kaksitoista grammaa desilitraa kohden (12 g / dl), puhutaan raudan puute, alle kymmenen grammaa desilitraa kohden (10 g / dl) raudanpuute anemia (anemia).

Magnesium täydentää auttaa vastaan ​​usein raskauden aikana jalkakrampit ja ennenaikaista valoa työvoimaa. Loppuvuodesta raskauden sinun tulisi pidättäytyä, koska liian paljon magnesiumia voivat viivästyttää synnytystä.

Jos syöt terveellistä, et tarvitse normaalilla raskaus otettava erityisen vitamiineja tabletteina tai kapseleina.

Ravintolisät ovat saatavilla muodossa ravintolisien vapaasti huumeiden myymälöissä ja apteekit. Mutta varmasti keskustella gynekologin ennen niiden kannalta välttämättömyys ja annostus.

Kilpirauhasen toimintahäiriö must hoitaa lääkkeillä raskauden aikana olla, koska ne voivat vaikuttaa haitallisesti lapsen kehitykseen toisin. käsitelty Käsittelemättömät tai väärin kasvaa, esimerkiksi, keskenmenon riskiä, ​​ennenaikaisen syntymän ja kuolleena syntyneet.

Riittämättömästi hoidettu kilpirauhasen voi vaikuttaa lapsen henkistä kehitystä. Kilpirauhasen liikatoimintaa lisää riskiä pre-eklampsia.

raskauden aikana, koska hormonin tasot voivat vaihdella suuresti, tulisi kilpirauhasen vajaatoiminta säännöllinen bloodwork tarkastetaan jotta voisi tarvittaessa säätää lääkeannoksen nopeasti.

Jotkut raskaana tapahtuu aikana raskauden ns raskausdiabetes. Raskausdiabetes must ei välttämättä huumeita käsitellään. Yleensä riittää pitkälti luopua hiilihydraatteja ja pohtia ruokavalio raskauden aikana. Raskausdiabetes vaan se on lääketieteellisesti seurata.

Jos raskausdiabetes ei voida säilyttää koko ruokavalion kurissa, raskaana olevan naisen täytyy syntymän pistää insuliinia, joka on turvallinen sikiötä kuitenkin.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 28 =