20 viikkoa (raskaus & ujo, viikko)

21 October 2017

© iStock

20. raskausviikon (SSW) merkitsee noin puolivälin aikana - hänen viides kuukauden päistä. Sikiön mittaa nyt noin 25 cm: n päästä kantapään (SFL) ja painaa noin 300 grammaa.

20. viikko alkaa usein ajanjakso, joka myös kumppani ja mahdolliset sisarukset voivat osallistua tehokkaammin mukaan raskauden aikana, koska vauvan liikkeet ovat nyt tarpeeksi vahva, että muut ihmiset voivat elää jopa niitä.

Välillä Alussa 19. SSW ja lopussa 22 viikkoa, Toinen suuri seulonta edellyttäen, mukaan lukien ultraäänellä. Seuraavassa Seuraavat tutkimukset ja tiedot tärkeää:

ultraääni ilman Lisätutkimuksessa fyysisen kehityksen (perus ultraäänitutkimuksen):

Mitä alueita gynekologi juuri jäänyt riippuu etenkin siitä, miten vauva on vain ja miten se liikkuu. Kaikki saadut arvot luetellaan äidin passi.

Jos päätät, että Lisäksi fyysisen kehityksen heidän lapsensa on määritettävä, vauvan ultrassa päästä varpaisiin tutkitaan poikkeavuuksien (laajennettu perus ultraäänitutkimuksen):

20. raskausviikon (SSW) tuntea liikkeitä ja potkuja vauva luultavasti enemmän ilmeinen. Yläosaa kohtu (silmänpohjan) on nyt noin kaksi sormea-leveydet yläpuolella häpyluun - sikiön liikkeet voit tuntea siis tällä alueella, eli noin välillä silmänpohjan ja häpyluun.

Jos et tunne mitään sikiön liikkeitä, joka on aluksi mitään syytä huoleen. Vaikka monet naiset nyt jo tuntea jotain, joten siellä on aina raskaana, jotka voivat havaita liikkeitä vasta myöhemmin raskauden aikana. Jos olet huolissasi, kerro gynekologi tai kätilö näytöksessä, joka on vireillä tällä hetkellä muutenkin.

Sinun tulisi olla tietoinen, 20 viikkoa!

Noin 20 viikkoa kasvattaa paitsi vatsa - rinnat makasi nyt vähitellen kokoa ja painoa. Monet raskaana olevat naiset ottavat nyt ensimmäistä äitiys rintaliivit. Kasvava rasite rinnat vähitellen sidekudoksen, mikä johtaa usein selkäkipuja. Normaali rintaliivit, vaikka heillä on oikea koko, sitten nopeasti epämukavalta tai ei vapauta riittävästi. Erityisäitiysrahaa rintaliivit (Mahdollisia ovat myös imetysrintaliivejä) ovat levinneet kantajan ja useita sulkeminen pituudet. He vapauttaa sidekudoksen ja takaisin ja kasvaa pitkään.

20 viikkoa (raskaus & ujo, viikko)

Mutterpass Quiz

SSL Cx, SFL, sp: Nämä ja muut lyhenteet vähitellen täyttyä äitisi kautta. Tiedätkö mitä ne tarkoittavat? Kuinka hyvin tunnet päin äitisi kulkea? Testaa itsesi Mutterpass Quiz! Tietokilpailu ...

20. raskausviikon (SSW) tutkii sikiö laajempi sen ympäristössä imee hänen peukalon leikkii napanuora, potkiminen jalkansa ja heiluttaen käsiään. Nämä harjoitukset valmistautua vauvan tarkoituksella valmistautuu hochzukrabbeln synnytyksen jälkeen mahasta rinnassa äitinsä ja siellä juoda ensimmäistä kertaa. Vauva vaistomaisesti tietää, että se on myöhemmin asetettu tällä tavalla saada teidän ruokaa imetyksen.

Lapsen voimat päivästä toiseen enemmän mitä äiti tässä vaiheessa Knüffe ja potkuja on tunne. Myös kumppaneita ja mahdollisia sisaruksia, joilla on aiemmin ollut osa vain välillisesti raskauteen, voivat nyt tuntea vauvan liikkeitä kädellään vatsa raskaana olevien naisten tai nähdä pikku kuoppia vatsan alkaen. Nyt on myös mahdollista suoraa vastausta vauva saat: hiljaista musiikkia ja hyväillen raskauden vatsa rauhoittaa se, tökätä vatsassa tai napauttamalla vatsan voi aiheuttaa potkun tai tönäistä.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 17