Ravintokuitua: Terve kuitu: Korkea kuitu elintarvikkeet: Can & iden olla hieman?

21 October 2017

Kuitu tulevat useimpien saksalaiset liian lyhyt: ihmiset Läntiset teollisuusmaat ruokkia itseään usein liikaa puhdistetut jauhot ja syödä liian vähän Hedelmät, vihannekset ja täysjyvätuotteita, se ei riitä korkea-fiber elintarvikkeet.

Saksan kestää keskimäärin vähemmän kuin 25 grammaa kuitua päivässä. On suositeltavaa, että päivittäin vähintään 30 grammaa vastaanottaa kuitu. Helpoin tapa hallita tätä kautta kuitupitoista ruokaa.

Kuka tietää tällaisia ​​elintarvikkeita ja asetti päivittäin hänen Ruokavalio huomioon, tekee hänen terveytensä ja ruoansulatuskanavan jotain hyvää!

Runsaskuituinen elintarvikkeita ovat:

kun Konversio kuitupitoista ruokavalio se voi, riippuen tulla suuri suolistoflooran, lisääntynyt kaasun muodostumista ja turvotus. Välttää yhteensopivuusongelmia, oman ruokavalion tulisi siksi parhaiten vähitellen täydennettynä kuitupitoista ruokaa.

Seuraavat esimerkit osoittavat, miten voit tuoda terve, kuitupitoisia ruoka kilpeen yksinkertaisia ​​muutoksia omaksumaan vähäkuituinen ateria:

Vaikka Jälkiruoat, välipalat ja välipalat on temppuja, miten lisätä kuidun saanti koska kuitupitoisia elintarvikkeita löytyy myös yksi muka epäterveellisiä välipaloja, makeisia & Co.:


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 22 =